Bikesport.dk  Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Før jeg købte fra bikesport.dk, tjekkede jeg trustpilot for en sikkerheds skyld. De havde okay fine anmeldelser og ingen alarmklokker ringede. Jeg bestilte for omkring 500kr for over tre måneder... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fin levering m.v. Men den cykellygte, jeg købte gik i stykker efter en måned. Selvom den kostede ca 500 kr. Jeg har reklameret på mail og rykket mange gange, uden at få et svar. Har og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en cykellås (mærkevare) som desværre gik i stykker. Jeg kontaktede Bikesport og forklarede dem at jeg helst ikke ville undvære låsen (selvom den havde en defekt), da jeg ikke havde andre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk betjening. dato den 3. februar bestilles pr. mail 2 sidetasker til scooter kl. ca 15: 00 Sidetaskerne afsendes fra BIKE SPORT i Holbæk samme dato ved 16:00 tiden. Sidetaskerne er mig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Bikesport.dk har til formål at sælge cykler, beklædning, tilbehør samt komponenter i vores fysiske butik samt over Internettet, til det danske og nordiske marked. Samt at bygge og reparere alle former for cykler. Vi har et af landets bredeste sortimenter, som er et miks af højt profilerede kendte mærkevarer såvel som nye og mindre kendte, men spændende, kommende mærker. Fælles for produktsortimentet er, at både den tekniske og den funktionelle kvalitet spænder fra middel til den absolutte top.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Produktet var længe undervejs fra forhandleren, og BikeSport holdt mig løbende orienteret omkring forventet levering.
Da så varen endelig kom, så var den beskadiget, men uden tøven ombytter BikeSport varen til nyt.
Det kan ikke gøres bedre.

13 lipca 2022

utilfredstillende reklamation

Har tidligere været tilfreds med levering fra Bikesport.dk.
Havde en defekt vare som de tog retur, men sendte dog samme vare tilbage og påstod at den var ombyttet og ny.

13 czerwca 2022
Logo Bikesport.dk

Odpowiedź od Bikesport.dk

Hej Lotte
Vi har ombyttet dit pumpehoved til et nyt, som vi også har skrevet til dig tidligere. Dit gamle pumpehoved har vi og ligger hos os som vi endda har sendt dig billeder af...

Oceniono na 1 z 5

Vi har haft en rigtig dårlig…

Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med at bestille hos Bikesport.
Vi bestilte tre varer til vores søns fødselsdag, og fik mail der oplyste os om at varerne ville komme indenfor 2-5 dage. 7 dage efter uden yderligere mails, får vi en mail om, at varerne alligevel ikke kommer indenfor den estimerede tid. Da vi skriver til og spørger om en cirkatid for ny levering, får vi intet svar. Da vi ringer til deres kundeservice, taler vi med en mand, der kan fortælle os, at varerne er yderligere cirka to uger forsinkede, før de sendes fra et lager i Tyskland, men at han ikke kan sige der nærmere. Vi spørger til, hvordan det kan være, at vi selv skal kontakte dem for at få den besked, da vores søn jo forlængst er fyldt år og skille have haft varerne i gave. Det synes kundemedarbejderen ikke man kan forvente, og vi giver så udtryk for, at vi synes det er en ærgerlig service. Havde vi vidst besked, havde vi kunne bestille varerne et andet sted. Kundemedarbejderen svarer, at nu annullerer han ordren. Da vi svarer, at vi stadig ønsker varerne, som vi har lovet væk i gave, vil medarbejderen afslutte samtalen, da vi forsøger at tale videre med ham, lægger han på.
Sikke en ærgerlig kundeservice.

3 maja 2022

Købte cykelslanger og CO2-patroner

Købte cykelslanger og CO2-patroner. Slangerne var et ok tilbud på niveau som andre steder - CO2-patronerne var uhørt billige. Lovede leveringstid var 1-3 hverdage, hvilket var vigtigt da jeg stod og skulle bruge begge dele.

Efter 1½ uge fik jeg besked på at varerne ikke ville blive leveret grundet en opdateringsfejl hos deres leverandør. Jeg ved ikke hvad det betyder, men mon ikke de havde lovet bedre priser end de reelt var villige til at sælge til og derefter ville ud af handlen.

Dårlig stil. Et ærligt svar ville have set bedre ud.

20 kwietnia 2022
Logo Bikesport.dk

Odpowiedź od Bikesport.dk

Hej Christian, tak for din anmeldelse også selvom det blev til 1 stjerne. Som du har fået vide har vi ikke kunne bekræftet din bestilling pga en opdateringsfejl i dataene fra vores leverandør den 10 april. Det er selvfølgelig irriterende men når en bestilling ikke kan bekræftes kan desværre kun annulleres.

Synes ikke det er dårlig stil at vi skriver og informere dig om dette

Med venlig hilsen
Emma

Super hurtig levering

Super hurtig levering, havde allerede mine vare dagen efter min bestilling også selv om jeg bestilte varene efter kl 16. 👍

13 kwietnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Køber en række varer modtager ikke alt

Køber en række varer. For dem leveret og gennemgår dem:
1. Nogle af varer er defekte og tydeligt brugt
2. Nogle af varerne mangler
3. Nogle af varerne er forkerte

Jeg reklamerer og efter lidt skriveri får jeg tilbagebetalt min betaling og får at vide jeg kan beholde elelr smide varerne ud.. Jeg skriver om det ikke var bedre at de blot sendt det jeg havde bestilt. Får ikke svar på dette.
Jeg bestiller så nogle af de samme varer igen. Modtager så de varer jeg ikke modtag før. Dog er nogle af dem med beskadiget emballage og andet fyldt med klips fra en klipsemaskine. Lad os se om de 3. gang kan få sendt nye og ubrugte varer afsted.

3 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej