Jeg tager min telefon med til Guatemala jeg kan modtage sms foretage opkald men ikke modtage opkald.jeg ringer til kundeservice hvor en erhvervspraktikant bliver ved med at forklare mig at man da skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
trist over at Bibob lukker. Bedre kundeservice,søde medarbejdere, og priser skal man nok lede længe efter. Det var unikt. Mvh. E.Hansen
Reakcja na opinię
Har været kunde hos Bibob i lang tid, og har aldrig haft problemer med dem. De har overrasket mig nogle gange ved at lægge gratis GB oveni mit abonnement, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. De gange j... Zobacz więcej
Haft haft bibob igennem snart 4 år nu og er meget tilfreds! Altid hurtig og god kundeservice, og har fået løst de få problemer jeg har haft, på få dage (nogle gange på under 24 timer). Endda også da... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os får du landets bedste og mest finmaskede 3G-netværk. Vi bruger nemlig Telenor og Telias fælles netværk, der dækker 99 ud af 100 danskere.
Vi tilbyder desuden 4G-net med hastigheder på op til 71 Mbit/s. På både 2G, 3G og 4G netværkene får du den maksimale hastighed, som netværket kan trække.
Se vores mest populære produktkategorier og mobiltelefoner her.
Frederikskaj 8, 2450, København, Dania
super selskab, gennemskuelig forretningsmodel og super service. Har skiftet væk fra dem et par gange for at få "mere" men det har aldrig varet ret lang tid før jeg har skyndt mig tilbage

Odpowiedź od Bibob.dk
Har været kunde der i en længere periode (måske 5 år) og har aldrig haft nogle problemer.

Odpowiedź od Bibob.dk
meget fin kundebetjening alt er ordentlig .

Odpowiedź od Bibob.dk
Det går hurtigt med at komme igennem på service telefonen. De gange hvor jeg har haft brug for hjælp, har det været kompetente unge mennesker, der har haft styr på tingene.

Odpowiedź od Bibob.dk
Ærlig, velmenende. Ikke altid lige professionelt.

Odpowiedź od Bibob.dk
jeg er til freds med mit aftale jeg har ++++

Odpowiedź od Bibob.dk
Der blev trukket 100kr på min konto? Ringede og kom langt om længe igennem til en udenlandsk ung mand, som forklarede mig at jeg havde ringet til Tyskland 2 min og det kostede 9 kr!! Ja det er korrekt, men 100kr, han forklarede at så kunne jeg ringe udenlandsk for de sidste 91 kr, jeg syntes Ikke at det er uorden, og han sagde til mig, hvad tror du????
Sagde farvel og lagde røret på.

Odpowiedź od Bibob.dk
Det virker ok men kunne godt bruge noget fast internet hvor jeg bor
Vh Chr

Odpowiedź od Bibob.dk
Hvis du vil have et pålideligt tele selskab skal du vælge Bibob! De hjælper altid i kundeservice også hvis du har "dumme" spørgsmål, som vi jo nok alle sammen har en gang imellem :)

Jeg/vi
Er meget tilfredse "næsten" syndes G4 dækningen er ringe men ellers fantastisk

Odpowiedź od Bibob.dk
Hurtigt igennem telefonisk, sød og kompetent medarbejder, der løste mit problem hurtigt.

Odpowiedź od Bibob.dk
Meget billigere priser, og god dækning.
Ville dog ønske de ville informere deres kunder om når der kommer nye tilbud der er bedre og/eller billigere end det de allerede har. Man føler sig snydt når man nogle gange betaler mere end de nye kunder.
Redigeret: Tak for svaret, jeg er nu tilmeldt.

Odpowiedź od Bibob.dk
Generelt var jeg godt tilfreds med at være kunde hos Bibob i den 5-årige periode jeg var kunde.
Men flere alvorlige mangler fra kundeservice skæmmer desværre så meget at jeg kun kan finde 2 stjerner frem til jer.
Jeg flyttede på et tidspunkt adresse og gik derfor ind på bibob.dk og ændrede adressen. Her benyttede jeg mig af "hent adresse" fra CPR, som desværre ikke virkede fuldt ud, da den kun hentede husnummeret, hvilket jeg ikke opdagede i første omgang. Hvor jeg før havde boet på LejlighedsGade 13, og nu boede HusVej 17, så registrerede Bibob at jeg nu boede LejlighedsGade 17 :(
Dette slog igennem til Eniro, der bruges af rigtig mange firmaer til at slå ens adresse op.
Så jeg opdagede fejlen ved at pakker jeg skulle modtage blev forsøgt afleveret på LejlighedsGade 17.
Jeg kontaktede selvfølgelig Bibob og bad dem rette fejlen, men selv om de godt kunne rette adressen hos dem, kunne/ville de ikke hjælpe mig med at få rettet adressen hos Eniro.
Dvs at en fejl der skyldtes en programmeringsfejl på deres hjemmeside blev jeg bedt om selv at sørge for at rette.
Efter mange forsøg på at rette den hos Eniro lykkedes det aldrig - den med Eniro tager vi lige i en anden anmeldelse.
Men, resultatet af at Bibob ikke kan programmere var altså at jeg i 2 år stod registreret forkert hos Eniro, og vedblev at få opkald fra vognmænd der ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke boede LejlighedsGade 17 - stort øv og virkelig dårlig service fra Bibobs side!
Først nu, hvor jeg er skiftet til Coop Mobil har Eniro fået rettet adressen, antageligt på anledning af Coop Mobil, der jo har meldt min adresse ind.
Så yay til Coop Mobil, og yay til 118.dk, der hele tiden har haft min adresse korrekt, da de henter deres data fra CPR.
Men, hvorfor kunne Bibob ikke hjælpe mig med at løse dette i 2 år, mens coop mobil klarede det på 5 minutter????
Og nu hvor jeg endelig har skiftet, så virker deres online af registrering af kontonummer ikke, så her 2,5 måned efter skiftet har jeg stadig ikke modtaget min rest-saldo :(
Forhåbentlig virker det nu efter at have oplyst kontonummer pr telefon. Var dog lige ved at ende i en Catch 22, da de krævede at få oplyst dele af min adgangskode, hvilket jeg naturligvis ikke vil (hvad tænker i på?!?)
Jeg kunne ikke længere logge ind og oplyse kontonummeret online igen, da adgangen nu var lukket. Til sidst lykkedes det ved at de sendte en ny autogeneret kode, så nu kommer pengene forhåbentlig snart.

Odpowiedź od Bibob.dk
De har været flinke og venlige, aldrig ubekvem ventetid, har været hurtig til at tilbagemelde, da der var en del bøvl med skift mellem to mobil udbyder inden for samme måned.
Jeg synes i skal have stor ros for jeres måde at løse problemet på.
Mvh. Ove Moesgaard

Odpowiedź od Bibob.dk
Selve virksomheden spiller. Produkterne er i top, overskuelig hjemmeside, nem selvbetjening og god kundeservice, som man hurtigt kommer igennem til og bliver hjulpet videre af. Alt i alt er mulighederne for at få en rigtig god oplevelse tilstede.
Desværre er forbindelsen ikke noget at råbe hurra for. Jeg var tidligere kunde hos CBB for nogle år tilbage og var ganske tilfreds med Telenors net. Efter at have været kunde hos Bibob i en uge, og både været i Esbjerg/Aarhus/Sjælland, må jeg konstatere at forbindelsen til masterne er utroligt dårlig. Der er sjældent 4G og 3G er ualmindeligt langsomt. Jeg var tidligere på TDC's netværk og her spillede forbindelsen.
Rigtigt rigtigt ærgerligt, at et ellers godt firma må miste en ny kunde på det. Desværre er netforbindelsen en så vigtig del af kerneproduktet, at det ikke er til at komme udenom.