Bibob.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg tager min telefon med til Guatemala jeg kan modtage sms foretage opkald men ikke modtage opkald.jeg ringer til kundeservice hvor en erhvervspraktikant bliver ved med at forklare mig at man da skal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

trist over at Bibob lukker. Bedre kundeservice,søde medarbejdere, og priser skal man nok lede længe efter. Det var unikt. Mvh. E.Hansen

Oceniono na 5 z 5

Har været kunde hos Bibob i lang tid, og har aldrig haft problemer med dem. De har overrasket mig nogle gange ved at lægge gratis GB oveni mit abonnement, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. De gange j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Haft haft bibob igennem snart 4 år nu og er meget tilfreds! Altid hurtig og god kundeservice, og har fået løst de få problemer jeg har haft, på få dage (nogle gange på under 24 timer). Endda også da... Zobacz więcej

1. Elektronika i technologia

O Bibob.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bibob er Danmarks digitale mobilselskab. Vi er først med det nyeste og giver dig tips til de fedeste apps og digitale tjenester. Bibob betyder også musik. Vi tilbyder den ultimativt bedste streamingtjeneste, WiMP og inviterer dig med til koncerter m.m. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og svar på dine spørgsmål.
  1. Find svar på dine spørgsmål på

www.facebook.com/Bibobmobil

4. Ring til os:
    4355 5555

DK's stærkeste netværk

Hos os får du landets bedste og mest finmaskede 3G-netværk. Vi bruger nemlig Telenor og Telias fælles netværk, der dækker 99 ud af 100 danskere. Vi tilbyder desuden 4G-net med hastigheder på op til 71 Mbit/s. På både 2G, 3G og 4G netværkene får du den maksimale hastighed, som netværket kan trække.

Se vores mest populære produktkategorier og mobiltelefoner her.

Produktkategorier:

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

De er billige!

Har været i Bibob i mange år efterhånden og har intet at klage over!
De har nogle rigtig gode priser!
Og har man et problem med noget får man altid super god service!

Hej Sally

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med Bibob både ang. produkter og vores kundeservice. Vi bestræber os nemlig meget på både at have gode og billige produkter og en god service.

BiBoB er prisvenlig
Altid god hjælp og service når man kontakter dem.
Har aldrig oplevet problemer med Bibob

Hej Susan

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.
Vi er glade for, at du er tilfreds med BiBoB. Vi bestræber os på at være et selskab med god service og gode billige produkter, så det er rart med sådan en anmeldelse.

Rart

Et dejligt selskab aldrig noget problemer når man ringer ind får altid et klart svar og tingene bliver ordnet med det samme.

Hej Lisbeth

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Vi er glade for, at du er tilfreds med Bibob. Vi bestræber os meget på at yde den bedst mulig service samt tilbyde nogle gode og billige produkter. Så vi er glade for at se det giver pote.

Sabina /bibob

Super selskab

Et godt mobilselskab god service og gode flinke mennesker der gerne vil hjælpe os.

Hej Kis

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Vi er glade for, at du er tilfreds med Bibob. Vi bestræber os på at være et selskab med god service og gode billige produkter, så det er rart med sådan en anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

Alt i alt et godt mobilselskab

Husstandens fire abonnementer har i årevis været ved BiBob, da vi alt i alt finder at det er det bedste mobilselskab til vore behov. Vi skal bruge meget data og kun lidt tale, og her er BiBob konkurrencedygtige. Eneste anke, og årsagen til at jeg ikke giver alle fem stjerner, er at man selv skal opdage, når der er kommet nye attraktive abonnementer, som er endnu bedre!

Hej Lars

Hvor er det bare fantastisk med sådan en anmeldelse, mange tak.
Vi er super glade for at høre, at i er glade og tilfredse med Bibob.

Vi ønsker selvfølgelig ikke at vores kunder bliver "snydt" for de nye tilbud, men vi vil heller ikke bare sende beskeder ud til alle kunder. Da der er en del som ikke ønsker at modtage disse beskeder. Derfor har vi gjort sådan, at de kunder som ønsker at blive opdateret ang. abonnenter, mobiler og andre tilbud kan tilmelde sig vores nyhedsbrev. Dette kan du gøre inde på MitBibob under mine oplysninger.

Skide god service

I forbindelse med udskiftning af sim-kort fandt man ud af, at min kone også havde abonnement og tilbød på eget initiativ en billigere pris for samme ydelse

Hej Henning

Hvor er det bare fantastisk med sådan en anmeldelse, mange tak.
Vi er super glade for at høre hvor glad du er for Bibob og vores kundeservice.

Hurtigt

Altid hurtig og hjælpsom kundeservice, et godt og billigt mobilselskab at bruge.

Hej Verner

Godt og billigt abonnement

Stort set ingen driftsfejl, billigt abonnement og fin service.

Hej,

Mange tak for de fem stjerner og din anmeldelse af os her på trustpilot.

Jeg er glad for at høre, at du finder abonnementerne billige og servicen fin. Vi bestræber os på ikke at have driftsfejl, men de forekommer desværre, og det vil vi gøre alt for at rette op på, så snart de opstår.

Du ønskes en dejlig aften.

Glade hilsner,
Nanna

Oceniono na 5 z 5

Dejligt nem,at skifte fra en anden mobiltele.

Hej Ulrik

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Det er godt at høre, at du er tilfreds med Bibob.
Vi bestræber os på at levere den bedst mulig service samt at gøre det nemt at være kunde, så det er vi glade for at høre.

Sabina /bibob

Tilfreds 😌

Tilfreds med bibob, jeg har 🔟 timers taletid og 🔟 gigabyte. For 99 kroner i måneden. Det kan jeg leve med lidt endnu

Hej Jens,

Hvor er det bare skønt, at du har taget dig tid til at anmelde os på trustpilot, tusind tak for det.

Det er dejligt, at du er tilfreds med dit abonnement. Vi sørger for hele tiden at opdatere vores abonnement sortiment, så vi hele tide kan tilbyde gode produkter til billige priser, så det betyder meget, at du er glad for dit abonnement.

Jeg ønsker dig en god aften.

Glade hilsner,
Nanna

God service, billig telefoni

Det er et super-fint teleselskab. Jeg anbefaler det gerne.

Hej Anders

Vi er meget glade for din anmeldelse af os her på Trustpilot, mange tak!
Vi er glade for at du er tilfreds med Bibob, samt gerne anbefaler os.

Meget godt tilfreds

Ingen problemer og glad for bibob

Kære kunde

Mange tak for din anmeldelse af os er på Trustpilot. Det rigtig godt at hører, at du er tilfreds med Bibob.

Bedste selskab

Super service med automatiske SMS og remindere. Meget bedre end de 2 selskaber jeg har brugt tidligere. Det virker !

12 września 2015

Hej Lars

Vi er rigtig glade for din anmeldelse af os her på Trustpilot, mange tak.
Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med Bibob.

Dårlig service😡👎🏻

Opdagede mandag d. 7/9 2015 at der ville blive trukket 1200kr på min konto for i alt fire automatiske optankninger, som jeg ikke har bestilt. Jeg har i kort tid været kunde hos bibob, men mandags skiftede jeg til oister. Indtil da havde jeg haft abonnement for 109kr om måneden hos bibob. Jeg kontakter dem tirsdag og påpeger fejlen. Kvinden i telefonen konstaterer at jeg har ret og, uden at beklage, vil hun sende det videre til deres økonomiafdeling. Hun oplyser intet om hvornår jeg for mine 1200 kr igen, men jeg antager en dag eller to!
I dag er det så fredag d. 11 og pengene er stadig ikke gået ind på min konto!
Jeg kontakter dem derfor igen og en mand oplyser at min konto er under opgørelse, og at der derfor går 21 dage!
Jeg fortæller ham at der er jeg på ingen måde tilfreds med, da jeg ikke mener de to ting hænger sammen. Han beder mig hænge på, men vender tilbage med samme svar. Jeg spørger så om de dækker mine udgifter hvis min bankkonto går i minus?! Og dertil svarer han at jeg kan sende en klage, da de der har andre beføjelser end ham. Dette har jeg tænkt mig at gøre, for det er simpelthen ikke i orden.

11 września 2015

Hej Anita,

Jeg kan godt forstå, at du undre dig over, at der går ca. 21 dage, før du får dit restbeløb udbetalt, efter at have opsagt dit nummer hos os.

Da vi er et forudbetalt selskab, betaler vores kunder forud for deres pakke, og eventuelt forbrug udover pakken bliver trukket fra Bibob-kontoen med det samme. Noget forbrug kan have en forsinket taksering på op til 21 dage. Derfor hvis en kunde har opsagt sit nummer hos os, har vi en opgørelses process på 21 dage, så vi kan se, om der skulle komme ekstra takseret forbrug ind i den periode.

Hos Bibob ønsker vi at være gennemsigte så vores kunder ved, hvad de betaler for, og hvordan vores processer hænger sammen. Derfor er jeg meget ked af at høre, at det ikke har været tilfældet i din sag, at du ikke er blevet ordentlig informeret, så du vidste hvornår du ville modtage dit restbeløb på din bank-konto.

Jeg er ked af at se, at du har valgt et andet selskab, og jeg håber at vi i fremtiden vil få en chance til, hvis du skal ud og finde en ny udbyder igen.

Jeg vil gerne ønske dig en rigtig god weekend.

Oceniono na 2 z 5

Sindsygt dårlig dækning

Vi har ikke haft andet end problemer med vores dækning, om det har været derhjemme, midt i en større by eller ude på landet, det har dårligt gjort en forskel.. For at føre en 10 min samtale kunne vi ringe op til hinanden mindst 4-5 gange pga mistet forbindelse.. Virkelig utilfredsstillende, som selvfølgelig har gjort vi nu har skiftet selvskab efter mange måneders irritation

8 września 2015

Hej Josefine,

Jeg kan godt forstå I ikke er tilfreds med jeres dækning, hvis det har været nødvendigt at ringe op 4-5 gange for at fuldføre en samtale, og jeg giver jer ret i at det er utilfredsstillende.

Du har desværre ikke noteret noget nummer, så jeg har ikke mulighed for at se I hvilket område det drejer sig om. Hvis vi har et område der er så slemt, vil vi selvfølgelig gerne undersøge det nærmere og se om der er noget vi kan gøre for at forbedre dækningen.
Hvis du har lyst, må du meget gerne sende os en e-mail til trustpilot@bibob.dk med dit nummer og i de byer, hvor du oplevede utilfredsstillende dækning. Så vil jeg undersøge det nærmere.

Jeg håber at I er tilfredse med jeres nye udbyder, og at vi kan få en chance til, hvis I i fremtiden skal ud og vælge en ny udbyder.

Oceniono na 3 z 5

Dårlig dækning

Har været kunde hos bibob i godt 3 år, hvilket jeg egentlig har været tilfreds med. Har også købt min iphone hos dem.

Dog synes jeg at dækningen de seneste mange månder, har været elendigt! Selv derhjemme kan forbindelsen ligepludeslig smutte, mens jeg snakker i telefon. Det er simpelthen for dårligt.

2 września 2015

Hej Hennie,

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en god dækning,da vi ved hvor vigtig en god dækning er for vores kunder. Jeg er derfor ked af at se, at det ikke er tilfældet i din sag, og jeg kan godt forstå, at du ikke er tilfreds med at din dækning er blevet ringere over de sidste par måneder.

Jeg kan ikke se, at du har været i kontakt med os omkring din dækning, og jeg ønsker at vi får undersøgt det nærmere, for at se, om der er noget vi kan gøre. Jeg vil derfor henvise dig til at skrive en e-mail til trustpilot@bibob.dk med dit nummer og din adresse. Når jeg har modtaget den, vil jeg gå igang med at undersøge din sag.

Udover din dækning, er jeg glad for at se, at du har været tilfreds i de 3 å, som du har været kunde, og at du også har købt en telefon gennem os. Jeg håber vi kan finde en løsning i din sag, så du også kan blive tilfreds med din dækning hos os.

Jeg ønsker dig en rigti god weekend.

Oceniono na 1 z 5

Nægter at reparere ødelagt telefon, værkstedet ødelægger den endnu mere, og Bibob vil ikke gøre noget ved det

Jeg har en samsung galaxy S5, som er specificeret til at være vandtæt, under de rigtige forhold, naturligvis. dvs. i 18-35 grader varmt vand, op til 1 meters dybde og op til 30 minutter og alle dæksler skal selvfølgelig være 100% tætte. Dette satte jeg på en prøve - sikrede mig 200% at alle dæksler var lukket, for lad os nu være ærlige, det føles MEGET forkert at putte sin telefon i vand, selvom den er specificeret til at skulle kunne holde tæt.
Der kom så vand ind i telefonen alligevel, og indikatorerne som skifter farve, når den bliver vandskadet, skiftede farve. Lagde så min telefon til tørre i 24 timer og herefter har den virket upåklageligt siden - lige på nær at der kom støv ind under kameralinsen. På grund af dette, sendte jeg min telefon på værksted - her regner jeg naturligvis med, at værkstedet tester om telefonen også kan holde tæt for vand, som den skal kunne.
Jeg bliver så ringet op fra værkstedet, som fortæller mig at da de havde den inde til reparation for 11 måneder siden, der kunne den godt holde tæt. Så det formoder de at den kan endnu - samtidig formoder de altså, det er mig der ikke har lukket dækslerne ordentligt. Jeg er naturligvis meget utilfreds med, at værkstedet bare kommer med en formodning om, at produktet burde virke, fordi det virkede for et år siden - så derfor klagede jeg til Bibob og tilbød at sende dem en video hvor jeg viser at der kommer vand ind i telefonen, selvom alle dæksler er lukket. Alligevel afviser bibob at gøre noget ved det.
Da jeg så får telefonen tilbage fra reparation, kan jeg konstatere at værkstedet uheldigvis er kommet til at ødelægge skærmen. Dette informerer jeg også bibob om, som først og fremmest beder mig om at redegøre for skaden og dokumentere, at det ikke var der i forvejen - men lad os igen lige være ærlige her. Hvor mange render og tager billeder i tide og utide af, at ens telefon IKKE er i stykker? Jeg gør i hvert fald ikke. Derudover får de også lige nævnt, at selv hvis det skulle være værkstedet, der har beskadiget min telefon, så vil de ikke gøre noget ved det, da telefonen i forvejen har en skade, som DE mener ikke er omfattet af reklamationsretten. Dog er den skade naturligvis omfattet af reklamationsretten, da telefonen ikke er vandtæt, som den er specificeret til. Bibob formoder bare at den nok må være vandtæt, fordi den var det engang. Jeg nævner mange gange for dem, at jeg gerne vil sende en video, der viser at telefonen ikke er vandtæt - men gang på gang undlader de at overhovedet kommentere på dette.

Jeg ringer så til Samsung selv, for at høre hvad de siger til, hvordan deres kunder bliver behandlet. Da jeg forklarer samsung, at bibob bare formoder, at telefonen burde virke, er deres respons faktisk relativt underholdende - de griner højlydt af det og siger "hold, hold, hold! Der kan jo nå at ske meget på 11 måneder," hvorefter de fraråder mig at bruge telenor's værksted (bibob bruger telenor's værksted) og de råder mig herefter til at sende telefonen ind til Samsungs eget værksted, da deres teknikere ALDRIG vil komme med nogle formodninger - de vil derimod diagnosticere ved hjælp af avanceret måleudstyr. Se, det er jo måden, man behandler en kunde på. Så ville jeg kunne sende min utætte telefon ind, og få skaden dækket. Men så er problemet bare, at da jeg havde den på værkstedet i gennem bibob, ødelagde de jo skærmen. Som alle andre mobilproducenter, vil Samsung heller ikke reparere på en telefon med en ødelagt skærm.
Så jeg har sendt en lidt ødelagt telefon ind til bibob og fået en endnu mere ødelagt telefon tilbage, som Bibob nægter at gøre noget ved. Dette er i direkte strid med forbrugerkøbsloven og jeg kan slet ikke forstå, at bibob i det her tilfælde yder SÅ elendig service overfor deres kunder. Jeg har nu oprettet en klage hos forbrugerklagenævnet, som jeg naturligvis regner med at få medhold i. Men derfor synes jeg stadigvæk, at offentligheden har fortjent at høre om denne elendige sagsbehandling.

Slutligt vil jeg også lige nævne at deres forbindelse er elendig - lige så snart jeg kommer et lille stykke ud for Koldings grænse, er der absolut ingen forbindelse. Sådan har ingen af mine andre udbydere været.

1 września 2015

Super

Vi har haft BiBoB i mange år ingen kommer op på deres service og billige priser.
Tak til Bibob

27 sierpnia 2015

Hej Leif

Det er os der takker. Både for din fantastiske anmeldelse af os her på Trustpilot, og at du er kunde hos os - mange tak.

Udlandsdata

Et meget tilfredsstillende abonnement, men 10 Mi f Norden er rent til grin, der kan ikke engang tages nyheder ned på iphonem inden det er slut. Det er en ommer BiBoB
Mvh
PE

26 sierpnia 2015

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse af os her på trustpilot.
Vi er glade for at du er tilfreds med BiBoB.

Jeg beklager meget at du ikke har oplevet dette som en god service. jeg giver dig ret i at 10 MB ikke er meget, men det er blot en lille ekstra service vi gerne ville yde uden at det øger omkostningerne for meget.

Tip Top

Yderst Tilfreds

26 sierpnia 2015

Hej Susanne

Vi er meget glade for din anmeldelse af os, mange tak.
Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med Bibob.

Sabina /Bibob

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej