Jeg tager min telefon med til Guatemala jeg kan modtage sms foretage opkald men ikke modtage opkald.jeg ringer til kundeservice hvor en erhvervspraktikant bliver ved med at forklare mig at man da skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
trist over at Bibob lukker. Bedre kundeservice,søde medarbejdere, og priser skal man nok lede længe efter. Det var unikt. Mvh. E.Hansen
Reakcja na opinię
Har været kunde hos Bibob i lang tid, og har aldrig haft problemer med dem. De har overrasket mig nogle gange ved at lægge gratis GB oveni mit abonnement, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. De gange j... Zobacz więcej
Haft haft bibob igennem snart 4 år nu og er meget tilfreds! Altid hurtig og god kundeservice, og har fået løst de få problemer jeg har haft, på få dage (nogle gange på under 24 timer). Endda også da... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os får du landets bedste og mest finmaskede 3G-netværk. Vi bruger nemlig Telenor og Telias fælles netværk, der dækker 99 ud af 100 danskere.
Vi tilbyder desuden 4G-net med hastigheder på op til 71 Mbit/s. På både 2G, 3G og 4G netværkene får du den maksimale hastighed, som netværket kan trække.
Se vores mest populære produktkategorier og mobiltelefoner her.
Frederikskaj 8, 2450, København, Dania
Jeg har nu været kunde ved BiBoB i adskillige år, og jeg har alting været meget tilfreds. Mobilnetværket er stabilit, priserne er rimelig, og det er super nemt at skifte til et andet abonnement, hvis man har lyst til det.
Jeg kan kun klart anbefale BiBoB!

Odpowiedź od Bibob.dk
Alt er næsten ok ,lidt lang ventetid engang imellem ,men super behandling .
Hilsen anne

Odpowiedź od Bibob.dk
Altid dækning - altid venlige - altid nemme at få fat i - ingen bøvl.

Odpowiedź od Bibob.dk
ALTID har jeg oplevet en udsøgt betjening og hjælp fra BIBOB's kundeservice.

Odpowiedź od Bibob.dk
Har fuld tillid til Bibob.
Alt fungerer til fuld tilfredshed.
Mvh

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg er godt nok overrasket over at jeres udenlandstelefoni er dobbelt så dyr som mit tidligere mobilselskab.
22,50 kr pr minut for at ringe fra feks marokko ..og 16 kr for at modtage opkald .. av av
Opdateret den 4-1-2016:
Har lige tilmeldt mig jeres TIDAL !!!
På jeres hjemmeside fremgår at man har fri musik .. dvs jeg formoder at det ikke er på bekostning af den data jeg har via abb.
Nu har jeg så efterfølgende modtaget en email-ordrebekræftelse, hvor i der sørme står
"Når du streamer musik med TIDAL, bruger du data fra dit abonnement."
Det er altså ikke i orden at i bevist ikke skriver dette på jeres hjemmeside !!!

Odpowiedź od Bibob.dk
Havde haft Telenor i 15 år inden skiftet til datterselskabet Bibob, og har absolut intet at udsætte...

Odpowiedź od Bibob.dk
Virkelig dårlig kundeservice når man ringer ind og på mail svare de ikke en. og når man snakker i telefon med dem kan de ikke hjælpe og de kan kun sende tingende på brev for andet kan de ikke finde ud af.
virkelig dårligt kundeservice og har nu tænkt mig at skifte abonnement også fordi de ikke kan gøre noget ved at jeg ikke har 4G nogle steder...

Odpowiedź od Bibob.dk
Fordi jeg lige har flyttet min folkeregisteradresse til udlandet, kan Bibob support ikke finde ud af at slå udenlandstelefoni til på mit abonnement. Så jeg kan ikke modtage opkald/sms'er til mit nummer. Det gør min telefon tæt på ubrugelig.
Er taget på et studieophold til USA for at studere i 9 måneder. Da jeg skal være væk fra Danmark i over 6 måneder er det lovpligtig at opdatere min folkeregisteradresse til at jeg er i udlandet. Det var først da jeg kom til USA at jeg opdagede at jeg ikke havde udenlandstelefoni på mit abonnement, men tænkte at det hurtigt kunne løses, men nej. Bibob insisterer på ikke at ville slå det til. Suk.
[Ref:2818763]
Opdatering efter svar fra Katja:
Hej Katja.
Du skrev:
"Inden vi kan tilmelde udlandstelefoni kreditvurdere vi vores kunder ud fra deres Cpr. nummer. Da du ikke har en dansk folkeregister adresse, er det derfor ikke muligt at lave en kreditvurdering"
Så problemet er altså at i ikke kan finde ud af at lave en kreditvurdering når jeg ikke har en dansk folkeregisteradresse. Jeg har da ellers altid betalt alle mine regninger til jer, og gør det også stadig. Kan jeg ikke bare sætte tilpas mange penge ind på min Bibob konto til at det kan lade sig gøre?
Det virker jo helt tosset, at hvis du tager på et midlertidigt udlandsophold i >6 måneder, kan du ikke få udlandstelefoni hos Bibob. (Med mindre du selvfølgelig har husket at slå det til inden du tager af sted, så er det helt ok, suk).
"[...] vi håber selvfølgelig på din forståelse for, hvorfor det ikke kan lade sig gøre."
Jeg forstår ikke hvorfor det ikke kan lade sig gøre.
Følgende gætter jeg på kunne løse problemet:
Jeg flytter min folkeregister adresse hjem til mine forældre et par dage, så jeres skrammel software kan finde ud af at jeg ikke står i RKI, hvorefter jeg kan flytte den tilbage til min adresse i USA. Jeg er bare ikke sikker på at det er lovligt at lave det trick.

Odpowiedź od Bibob.dk
synes man får en rigtig god behandling når man har brug for hjælp.

Odpowiedź od Bibob.dk
Har lige skiftet til Bebop. Har købt med meget data da jeg skal bruge telefonen som adgangspunkt, på min alternative addresse.
Kom på d. 16.09.15 men først efter kontakt til Bebop der åbenbart ikke havde åbnet for data, men fik så fin forbindelse på min nuværende adr.
Skal så bruge det i dag d. 17.09.15 i forbindelse med mit arbejde og kan ikke få forbindelse, ringer til Bebop og får besked på at der ikke er noget galt og at jeg ikke kan få 4g der hvor jer er - men jeg kan ikke få forbindelse overhovedet.
Tager hjem, hvor forbindelsen var OK - heller ingen forbindelse her.
Kontakter igen Bebop og får nu besked om at min dataforbindelse, af uforklarlige grunde er blokeret vist et kendt problem og får besked på at der kan gå op til 24 timer inden der er forbindelse igen.
Har givet dem 1 time til at få problemet løst inden jeg går på jagt efter et datakort og en anden udbyder.

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har haft Bibob af to omgange. Første gang skiftede jeg til anden udbyder, da dækningen ikke var god nok. Da dette blev udbedret, skiftede jeg tilbage til Bibob og nu fungerer det meget bedre.

Odpowiedź od Bibob.dk
Et rigtig godt sted at have mobilabonnement, aldrig noget vrøvl, alt virker og så er det billigt!!

Odpowiedź od Bibob.dk
Dejligt mobilselskab. De er altid til at komme i kontakt med, og personalet vil altid gøre det bedste for kunderne. Jeg har været kunde hos dem i mange år, og har aldrig haft noget at klage over :) Og så laver det jo tit nogle rigtig gode tilbud :)

Odpowiedź od Bibob.dk
Rigtig god service hele vejen rundt, Bibobs måde at informerer deres kunder på, er helt i top, specielt til prisen.

Odpowiedź od Bibob.dk
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.