Jeg tager min telefon med til Guatemala jeg kan modtage sms foretage opkald men ikke modtage opkald.jeg ringer til kundeservice hvor en erhvervspraktikant bliver ved med at forklare mig at man da skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
trist over at Bibob lukker. Bedre kundeservice,søde medarbejdere, og priser skal man nok lede længe efter. Det var unikt. Mvh. E.Hansen
Reakcja na opinię
Har været kunde hos Bibob i lang tid, og har aldrig haft problemer med dem. De har overrasket mig nogle gange ved at lægge gratis GB oveni mit abonnement, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. De gange j... Zobacz więcej
Haft haft bibob igennem snart 4 år nu og er meget tilfreds! Altid hurtig og god kundeservice, og har fået løst de få problemer jeg har haft, på få dage (nogle gange på under 24 timer). Endda også da... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os får du landets bedste og mest finmaskede 3G-netværk. Vi bruger nemlig Telenor og Telias fælles netværk, der dækker 99 ud af 100 danskere.
Vi tilbyder desuden 4G-net med hastigheder på op til 71 Mbit/s. På både 2G, 3G og 4G netværkene får du den maksimale hastighed, som netværket kan trække.
Se vores mest populære produktkategorier og mobiltelefoner her.
Frederikskaj 8, 2450, København, Dania
Eneste minus: G4 dækningen dækker kun nogle steder.

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg er meget godt tilfreds med BiBob! Aldrig noget bøvl med dem! Go kundeservice når man ringer til dem. Altid flinke. Hilsen fra Kaj Petersen.👍😊

Odpowiedź od Bibob.dk
Har altid fornuftigte priser, samt virkelig god support som altid er klar til at hjælpe.
Aldrig nogen skjulte gebyrer

Odpowiedź od Bibob.dk
Får altid en fin og hurtig betjening og en god pris

Odpowiedź od Bibob.dk
Mit valg af biobob svare meget fint til det behov jeg har

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg er glad for bibob, nu kan jeg gå på nettet i sommerhuset, men desværre ikke hos min kusine i Bovense ved Nyborg, det går mig på, men alt i alt er jeg godt tilfreds

Odpowiedź od Bibob.dk
Når man ringer til Bibob, skal man ikke høre på/vælge nummer dit, hvis du vil dat ogsv, men bliver straks stillet igennem til medarbejder. Dejligt

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har 2 mobiltelefoner på Bibob, hvad jeg har haft et par år. Jeg er rigtig godt tilfreds.

Odpowiedź od Bibob.dk
Bibob er et godt selsksb. Jeg har aldrig haft problemer mht. Regninger. Jeg har med tiden fået flere og flere data, dog ryger dataen hurtigt og er sommetider langsom.

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg er så glad for Bibob! Latterlig gode priser, god dækning og super kundeservice! Kan virkelig anbefale dem!

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har været kunde hos Bibob i rigtig mange år efterhånden og har aldrig oplevet problemer eller lignende.Personalet er altid imødekommende og hjælpsomme. Prisen er lige tilpas og jeg kan varmt anbefale Bibob til andre som ønsker et problemfrit mobilselskab. :-)

Odpowiedź od Bibob.dk
nemt , billigt og hurtig kontakt til kunde service

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har ikke den store erfaring med teleselskaber - valgte Bibob p.g.a. daværende laveste pris + 4G.
På 14 dages ferie i Norge - ingen telefonforbindelse. Var ikke opmærksom på, at udland skulle vælges til - det skete automatisk ved mit tidl. teleselskab.
Bruger ikke meget data, og det meste går på den hjemlige router.
Kunne godt tænke mig, at Bibob i "pakkerne" havde en løsning med lidt mere taletid og måske lidt mindre data, da vores stationære telefon er på vej ud.

Odpowiedź od Bibob.dk
Får altid en fantastisk service. Er der spørgsmål bliver de besvaret til uge.

Odpowiedź od Bibob.dk
God service og god dialog. Grunden til at de ikke får 5 stjerner er at de ikke fortæller når man kan få mere data eller andet til en bedre pris end den man betaler på daværende tidspunkt. Man skal selv opsøge tilbudene på deres hjemmeside.

Odpowiedź od Bibob.dk
Super dejligt at være Bibob kunde,alt funker.
Sidder i Tyskland og har ikke udenlands telefoni,ringer til Bibob og efter indtagelse af en hotdog ca. 10 min kan familien nu tale frit i Tyskland🇧🇪