Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Købte et læder armbånd til gave, som desværre var for stort. Virksomheden byttede, hurtigt og super nemt. De får mine varmeste anbefalinger. Tak til Bestman.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelser fortjener at blive nævnt. Uden at jeg blive tvunget til en anmeldelse. Er dette fordi jeg fik en rigtig god oplevelse. Vi havde købt en halskæde til vores søn i julegave. Hvor låsen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

jeg redigerer lige min besked her. jeg havde bestilt et armbånd og en ring herfra, jeg fik så den forkerte ring, hvilket var super træls, jeg prøvede og ringe ind til dem, men de havde lukket, næs... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Har prøvet at give 10 stjerner

Har prøvet at give 10 stjerner, men det var umuligt, derfor får Bestman.dk 5 stjerner med glæde 😘. Har fået et fantastisk kortholder til en fantastisk pris i en flot pakke. Hurtig levering, gode service, flink på telefonen og og og og osv.
Tusind tak BestMan.dk.
De bedste hilsner herfra

18 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Man føler sig hørt og set hos Bestman.dk

Hos BESTMAN.dk får man en rigtig god oplevelse!
Stort og flot udvalg, yderst venlig "kundebehandling"/betjening, - lynhurtig forsendelse, ingen besvær med at returnere og ombytte varer.
Man får sine penge tilbage dagen efter modtagelsen af returvarer - Jeg er superglad for, at jeg opdagede Bestman.dk og har handlet flere ting der siden.
Mvh
Helle Eriksen

7 sierpnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Ikke fået penge tilbage?

Jeg fik min pakke hjem som var en fødselsdagsgave og den skulle sendes tilbage. God service med tilbagesendelse osv. der er nu gået 2-3 uger og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage?

29 czerwca 2020
Logo BestMan.dk

Odpowiedź od BestMan.dk

Hej Isabel
Tak for din anmeldelse og tak for din mail, vi er glade for at du fik set at pengene var gået ind på din konto for 14 dage siden.
Håber du får en god dag.
Toril - Bestman

Oceniono na 5 z 5

Meget servicemindede - holder alt hvad de lover.

Super service. Pakket og sendt samme dag som bestilt. Da PostNord afhentningsstedet ikke kunne finde min pakke, så klarede BestMan alt bøvlet med PostNord og reklamation. Samt de sendte en ny pakke med samme ordre afsted uden meromkostning for mig. Den ankom dagen efter på andet pakkeafhentningssted.
Det er sjældent jeg oplever sådan en service. BestMan fortjener fulde 5 stjerner og meget mere.

3 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Super lækker kvalitet og hurtig…

Super lækker kvalitet og hurtig levering.
Jeg har handlet flere gange hos Bestman.dk og er hver gang overrasket over at få leveret varen dagen efter.
Jeg har blandt andet købt en kortholder til min lillebror i mærket Exentri i virkelig lækker læder og kvaliteten er i top.
Min far blev rigtig glad for et flot ur i Tommy Hilfiger, som jeg gav ham fra Bestman.dk.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos Bestman.dk

31 marca 2020
Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig dårlige kvalitet. *Tilgengæld god kundeservice*

***Update. Jeg har i dag, uden at have været i kontakt med Bestman, fået overført beløbet for mit ødelagt armbånd samt en lille hilsen hvor de beklager. Det er tilgengæld rigtig god kundeservice.***
Jeg købte et armbånd for 5 måneder siden som allerede er gået i stykker. Forfærdelig dårlig kvalitet! Jeg har nogle andre armbånd som jeg har haft på i flere år, de har fået patina men sidder i det mindste stadig på.

29 marca 2020
Logo BestMan.dk

Odpowiedź od BestMan.dk

Hej Niklas
Tak fordi du gav dig tid til en anmeldelse og tak for opdateringen.
Vi er rigtigt kede af at armbåndet er defekt og beløbet er selvfølgelig tilbageført.
Har du spørgsmål så kontakt os endelig, vores kundeservice sidder klar alle hverdage mellem 9-16 på telefon og mail.
Håber du får en god dag.
Toril - Bestman

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en gave til min mand 4 dage…

Jeg købte en gave til min mand 4 dage før hans fødselsdag, og skrev til Bestman at jeg håbede den nåedes komme til fødselsdagen. Dagen efter kunne jeg hente den på posthuset! Skønt produkt der levede op til både beskrivelse og foto. Desuden super information hele vejen.

7 marca 2020

Virkelig god service😊

Virkelig god service😊
Jeg havde bestilt en pakke med posten (modtag o postkassen)
Den var desværre landet på min gamle adresse. Jeg kontakter derefter kundeservice og for afvide at den nok er returneret tilbage.
Herefter for jeg en mail om at de sender en ny så den kan nå at ligge under juletræet. Den er modtaget idag! Tak for god service og jeg handler helt sikkert ved jer igen.

20 grudnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej