Købte et læder armbånd til gave, som desværre var for stort. Virksomheden byttede, hurtigt og super nemt. De får mine varmeste anbefalinger. Tak til Bestman.
God oplevelser fortjener at blive nævnt. Uden at jeg blive tvunget til en anmeldelse. Er dette fordi jeg fik en rigtig god oplevelse. Vi havde købt en halskæde til vores søn i julegave. Hvor låsen... Zobacz więcej
Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
jeg redigerer lige min besked her. jeg havde bestilt et armbånd og en ring herfra, jeg fik så den forkerte ring, hvilket var super træls, jeg prøvede og ringe ind til dem, men de havde lukket, næs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.
Vænget 21, 4400, Kalundborg, Dania
- kundeservice@bestman.dk
- www.bestman.dk
Virkelig god oplevelse
Virkelig god kundeservice, hurtig returnering og ombytning. Kan varmt anbefale at købe varer her.
Mvh Lisbeth

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice, hurtig levering, nem returnering! Kan kun anbefales👍🏻👍🏻👍🏻

Super hurtig levering
Super hurtig levering.
God service ved ombytning af, ikke sidste gang vi for leveret fra jer.

Absolut perfekt
Absolut perfekt! Kom allerede dagen efter bestilling, var pakket godt og fint ind - bestiller helt sikkert her fra igen!

Vildt hurtigt levering
Varen er som beskrevet hos BestMan, bestilte mine vare fredag 15,27 de blev leveret lørdag 13.17 så kan man vist ikke forlange mere af BestMan og deres pakkekurere (Postnord)

Besøg hos Bestman,Kalundborg
Besøgte deres butik her I Kalundborg,anede faktisk de ikke havde en butik,Ledte efter en ny pung og fandt lige den jeg skulle bruge,Udvalget af varer er enormt og servicen er helt suveræn,jeg skal derind igen,keep up the good work,og lige en sidste ting:Ekstra mange stjerner for den gode oplevelse⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Lynhurtig service og levering
Lynhurtig service og levering. Ses en anden gang! :-)

100% kanon service
Har kun positivt om jer, har fået et armbånd af min kæreste som desværre gik i stykker. Kontaktede jer Onsdag og fik et nyt Torsdag samt returmærke til det gamle armbånd. Tak for en fantastisk oplevelse vil helt klart anbefale jer i mit netværk👍

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice!
Jeg har desværre været så uheldig, at den ene strop på min rygsæk er gået op i syningen. Efter at have sendt billeder og kvittering på en e-mail, får jeg svar lynhurtigt efter med en undskyldning og tilbuddet om at få tilsendt en helt ny rygsæk. Det er sgu i orden - mega god stil :-)

Odpowiedź od BestMan.dk
Konge kundeservice og hurtig leverance
Bestilte en Secrid kortholder. Den første jeg bestilte var en smugle flosset, jeg skriver til dem, de sender en ny med retur brev i, lige efter den er sendt skriver jeg og spørger om de kan sende en sort i stedet, jeg sender den første og anden kortholder retur og får min nye i posten i dag. Alt dette har taget maks 5 dage, kundeservice ringede og sagde at den var sendt. Alt i alt en hurtig, rar og ekstremt professionel oplevelse 👌👌

Odpowiedź od BestMan.dk
Har været forbi deres butik
Har været forbi deres butik, et par gange og har altid fået rigtig god service. Jeg har købt mange gaver hos dem, hvor folk er blevet rigtig glade, da det er ret fede og speciale ting de har ;)

Odpowiedź od BestMan.dk
Prøvede ny armbåndet. Og er nu i stykker
Havde købt et armenbånd på Bestman
Og dagen efter, fandt Jeg desværre ud af at armenbådet var i stykker mellem lås og læder.
Kontakte så firmaet Via mail og fik en virkelig god oplevelse fra firmaet. De har både sendt nyt armenbånd På der regning og givet pengene retur for det der var i stykker
Rigtig god service og oplevelse fra firmaet

Odpowiedź od BestMan.dk
Super service. Havde bestilt armbånd i god tid, men det kom ikke frem. Kontaktede BestMan torsdag som jeg skulle bruge det lørdag. De fulgte op med det samme og informerede mig om status undervejs. Det viste sig at pakken lå i kiosken der ikke havde fået den registreret. Senere samme torsdag kunne vi hente pakken og en glad 18 årig mand kunne modtage sin gave om lørdagen. Tusinde tak for fint armbånd og super service.

Super Hurtig...
Bestilte nogle varer fredag kl. 14:55 og fik track and trace kl. 15:10, og pakken ligger klar lørdag på posthuset til afhentning..

Odpowiedź od BestMan.dk
Købte ring, halskæde og armbånd. Da det kom var låsen defekt på armbåndet og kæden var slet ikke det min søn havde ønsket sig. Jeg ringede så til Best man for at høre, hvordan jeg skulle forholde mig. 2 min senere fik jeg en fin mail med en returlabel og grundig instruks. Dagen efter jeg havde returneret tingene, fik jeg pengene retur for kæden og et nyt armbånd er på vej. Super service, handler bestemt her igen 😃

Odpowiedź od BestMan.dk
Jeg har fået den mest sublime service hos bestman!
Jeg skrev til Bestman, da jeg havde spørgsmål vedrørende én af deres rygtasker; om min computer kunne passe ned i deres model. Der gik ikke mere end en times tid, før jeg fik svar! Ikke nok med det, så havde de omhyggeligt målt op, og sendt billeder med der illustreret, at computeren kunne være der!
Da jeg kort tid efter besluttede mig for at købe den, gik der ikke mere end et døgn før den var leveret! Dertil skal siges, at kvaliteten er fortrinlig og designet i særklasse - den er allerede taget i brug! Mine største anbefalinger til Bestman!

Fantastisk kundeservice
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.