Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Sämsta butiken, saker från Indien typ och han som jobbar där är störta luffaren som snor från sina kunder, lurar kunder och lossas att han inte kan göra ÅTERKÖP! RIKTIG tjuv

Oceniono na 3 z 5

Brukar saknas grejer i ordern, skickas fel grejer och sedan är servicen ganska dålig när man behöver nå dem om något. Men när man väl får rätt grejer så är det superbra grejer, snabb leverans oftast o... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tog mig 11 vardagar (om man räknar bort helgen) att få mina produkter, när det stod på sidan att jag skulle få de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder på grund av sena varor. Däremot är kundtjänsten o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Skönhetsprodukter på nätet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlängning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Sämsta butiken

5 marca 2026

Worst ever

Worst ever. Quality bad, service bad. No refund. I never usually leave a review. Do not buy from here!

5 lutego 2026

Ikke mottatt pakke etter 2 måneder

Bestilte en pakke tidlig i juni. Fremdeles ikke mottatt denne i slutten av august. Pakken ble sendt tilbake til avsender uten beskjed om at den var ankommet hentested. Helt siden starten av juli har jeg mailet frem og tilbake med Bellestore. På det lengste har det tatt 1,5 uke før de har besvart meg, selv om jeg svarer de ila kort tid etter deres respons. I de siste mailene har de etterspurt ordrenummer, deretter sporingsnummer, så ordrenummer igjen. Det virker som de haler ut tiden for en pakke som ikke finnes. Dette er utrolig frustrerende etter å ha ventet snart tre måneder og null hjelp å få fra kundeservice. Er nesten helt sikker på at denne pakken ikke finnes en gang.

16 czerwca 2025

Urusel kundservice

Urusel kundservice! Kommer inte beställa ifrån dessa igen, gav dom en till chans efter deras krasch men fortfarande helt sjukt otrevliga och ej tillmötesgående!!

21 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Paketet kommer inte fram!!!

Hej! Min tjej jobbar med fransar och beställde hem en Frans lampa från bellestore kosta ungefär 3700kr. Beställde den 5 juli gick igenom 7 och det är i skrivande stund 15 juli och inte fått något mail om spårning eller någonting! Försökt skicka fler mail då dom inte har svarat och kommer ringa DHL imorn. Otroligt dålig service då dom inte ens svarar så tänker att jag testar här!
Med inte så vänliga hälsningar Leon Viking!

5 lipca 2025

Undvik denna butik!

La en beställning 19 februari och fick besked om en leveranstid på 3-4v och fakturering genom Klarna (två fakturor pga tillägg av mig i beställningen). Väntade, men inget hände - inga varor och ingen information från butiken trots upprepade förfrågningar.

Tiden för betalning av den ena fakturan gick ut och jag betalade för att slippa extra avgifter - fortfarande inga varor.
Kommunikation med butiken var en långsam och svår process, tog runt en vecka för att få
svar på epost varje gång, och informationen var i princip obefintlig.
Efter drygt 2 månader gav jag upp och bad dem annullera min order och återbetala de pengar jag betalade för faktura nr1, vilket de till slut bekräftade via epost att de skulle göra. Faktura nr2 har jag bestridit hos Klarna eftersom den skulle förfalla snarast, och med tanke på butikens extremt dåliga och långsamma kommunikation ville jag inte riskera att behöva betala den och ligga ute med ännu mer pengar.
Ännu är ärendet inte klargjort, jag avvaktar återbetalning och hoppas att få detta överstökat så snart som möjligt utan mer krångel. Jag är otroligt besviken på denna butik!

19 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Urusel återkoppling och inte…

Urusel återkoppling och inte kundvänliga.
Beställer filter till en utsug vilket det informerat att det är 3-4 veckors leveranstid. Skickar de billigaste filtret o markerar det som levererat hos klarna för bet. Hade varit bra om man hade ställt frågan om jag vill vänta tills alla filtrera är på plats o kan skickas. Nej man skickar bara filtret o förväntar sig att man ska betala de innan man får alla.
Här är svaret som jag fick när jag protesterade.
Bellestore
Eftersom vi inte kan delaktivera en order hos klarna så kan vi inte göra så och innan någon vara lämnar lagret så måste ordern aktiveras. på filter du köpte finns information om att det är förköp, om du bestrider fakturan kommer klarna kontakta oss och de får meddelande om de varor du fått, det om kan hända då är att vi makulerar kvarvarande produkter och då faller din bonuscheck du använde på ordern. Vi väntar in dessa filter som saknas och skickade de vi hade så du iaf fick det som fanns i lager

9 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Beställ inte något från dem!!!

Hade jag kunnat hade jag gett 0 i betyg, beställde från dem och väntar på min leverans. Får ett mail att de har skickat mitt paket och så väntar jag en extra vecka och har fortfarande inte fått mitt paket eller leveransbekräftelse. Så jag kontaktar kundtjänst. Får inget svar, en vecka till går så kontaktar de igen och får inget svar…. 2 månader nu gått och jag kontaktar de igen och de säger att mitt paket är returerat för jag inte har häntat det. De har inte skickat en bekräftelse på att den finns att hämta upp och så säger de i kundtjänst att det är mitt fel och ska ändå behöva betala 250 kr! Det är ett scam företag, beställ inte därifrån! De vill inte ha nöjda kunder eller hjälpa någon!

Svar på ert svar:

Det e roligt hur ni svarar här på exakt allt annat än vad jag frågar efter. Det är tydligt att ni inte svarar när man skriver till er på kundtjänst (vilket flera har skrivit här på trustpilot). ER UPPGIFT ÄR ATT SVARA PÅ ERA KUNDER VIA KUNDTJÄNST!!!! SOM tex FRÅGAR EFTER SITT PAKET , alla dessa mail ni påstår att ni har skickat har ni inte, jag kan fortfarande inte hitta dem och jag fick bara 1 mail av er vilket va ”vi har skicka ditt paket, snart får du en leveransbekräftelse”. FÅR JAG DET MEJLET BORDE JAG FÅTT DE NI PÅSTÅR ATT NI HAR SKICKAT. Ni kunde lätt göra mig nöjd men vägrade göra det, som sagt DÅÅÅÅLIG SERVICE! Inte bara jag som skriver att ni inte svarar på er kundtjänst. Som sagt hade ni svarat ett av alla mejl jag skicka hade jag haft mitt paket nu.

16 stycznia 2025
Logo Bellestore

Odpowiedź od Bellestore

Hej Diana,
Vi har mailat fram och tillbaka till dig med informtion om att paketet gått i retur till oss eftersom paketet inte hämtades ut i tid. Och då blir man debiterad 250kr vilket står i våra villkor.
Det är beklagligt att du känner dig missnöjd med vi kan se att Följande e-postmallar har skickats:
Följesedel: 2025-01-16 11:22

Leveransnotis: 2025-01-16 14:56

Dessa båda mail har gått till den mail som du använder att maila till oss med så den verkar fungera som den ska.
När vi lämnat över paketen till DHL, så är det DHL som aviserar dig om att paketet finns för upphämtning på utlämningsställe.

DHL har aviserat dig på telefonnummer (som du själv angivit vid beställning).

17,19,21/1 har DHL aviserat dig.

Även fraktsystemet har aviserat dig på mail diana.darwich@hotmail.com 2025-01-16, 14:55 då vi skrivit ut fraktsedel.

När man lägger ordern i kassan väljer man fraktsätt och det fraktsätt som ni valt står följande: Standardfrakt DHL Service Point (1-3 vardagar)
Leverans till ombud. Avisering sker via sms eller appen MINA PAKET när det finns att hämta.

Det är alltid kundens ansvar att ange rätt information så vi kan kommunicera med kunden på ett bra sätt.
När man som kund godkänner order så godkänner man samtidigt villkoren vilket är kundens ansvar.

Vi kan inte ändra varken telefonnummer eller e-post på en lagd order. Och du har fått 2 leveransmejl, 3 aviseringar samt att man kan se i appen MINA PAKET vart paketet är.

Oceniono na 1 z 5

Beställde produkter 1 dec fick hem 1 av…

Beställde produkter 1 dec fick hem 1 av sakerna och har försökt kontakta dom fick svar att det ej finns på lager, då tänker jag att man marknadsföra rätt att de kommer in efter,nu har jag väntat över 2-3 månader men ingen svar och ingen återbetalning. Dåligt återkoppling!

11 lutego 2025

Väldigt dålig service.

Väldigt dålig service.
Jag köpte limmet där det stod leverans vecka 49, men fick det först vecka 52. Jag har försökt kontakta er flera gånger via olika mejladresser för retur, men ingen svarar.
Det är verkligen dålig service.

10 stycznia 2025

Ingen återkoppling

Vi får ingen återkoppling trots att vi kontaktat företaget flera gånger via mejl. Produkterna är betalda men lyser med sin frånvaro. Väntat på produkterna i 3,5 månad.

7 października 2024

Så otroligt dålig service

Så otroligt dålig service. Har inte fått varan jag beställde i april och försökt få tag på dom flertalet gånger. Tillslut fick jag tag i dom och mailade fram och tillbaks massor av gånger där jag förklarade att jag ville ha varan eller mina pengar tillbaks. De har sagt att jag ska få mina pengar tillbaks, men än så länge har jag inte sett röken av dom. Ska polisanmäla dom idag.

26 września 2024

Missnöjd och arg

Jag har alltid varit nöjd hos Bellestore innan och beställt från dem i flera år.

Beställde den 25/3 och har ännu inte mottagit mina produkter som saknades. Trots att jag fått bekräftat via instagram att de skickat min leverans i Juni har jag ännu inte mottagit den eller fått en bekräftelse på att det skickats. Jag har skickat mail och försökt få tag på företaget men får inget svar alls nu! Mina pengar har jag häller inte fått tillbaka.

Känns så himla surt att det får gå till på det här sättet.

10 lipca 2024

Scam

Alltid varit nöjd hos Bellestore innan! Alltid fått mina produkter!
Men denna gången har något gått snett!
Beställde den 21/5 och har skickat mail och försökt få tag på företaget men får inget svar alls! Pengarna har dem såklart tagit 🤦‍♀️ blir anmälan på detta företaget nu

8 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej