Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb leverans, fick min NordicFit Skulptera efter 4 dgr inkl helgen. Jättenöjd, var snabb med att packa upp den o använda den när den anlände idag... kändes helt underbar med härliga vibrationer på... Zobacz więcej
Jag har använt produkten i ett par månader nu och måste säga att jag verkligen känner skillnad, framför allt på huden. Det är en så härlig känsla efter att man har kört några minuter, huden blir varm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Started of with no pads as they were missing, just received them and looking forward to try and see what results can be made.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
På NORDIC FIT tror vi att alla förtjänar effektiva och innovativa kroppsvårdsprodukter – utan dyra klinikbesök. Vår vision är att göra avancerad teknologi, som tidigare endast funnits hos specialister, tillgänglig för hemmabruk. Med fokus på hög kvalitet, säkerhet och bevisade resultat, utvecklar vi produkter som hjälper dig att forma, tona och strama upp din kropp på ett enkelt och bekvämt sätt. NORDIC FIT Skulptera är resultatet av noggrant utvecklad teknologi som kombinerar vetenskap och innovation för att leverera synliga förbättringar – snabbt och effektivt. Vi är stolta över att ha hjälpt över 100 000 nöjda kunder att uppnå sina kroppsmål och fortsätter att sträva efter att erbjuda de bästa lösningarna för en starkare, fastare och mer självsäker version av dig själv.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Jag är nöjd.
Great price and great customer service!
Great price and great customer service!
Väntar på min order men har sett…
Väntar på min order men har sett tidigare recensioner och bestämde mig för att beställa.
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Har endast hunnit testa apparaten en gång men känns bra.
Fantastiskt fint bemötande hos Nordic…
Fantastiskt fint bemötande hos Nordic Fits kundservice.
I have tested a lot of different things…
I have tested a lot of different things and this is THE BEST
Fått min beställning och har inte…
Fått min beställning och har inte hunnit använda den så mkt ännu men den verkar bra. Saknar däremot 12 veckors programmet?

Odpowiedź od Nordic Fit
Started of with no pads as they were…
Kontaktade kundsupport angående…
Kontaktade kundsupport angående rabattkod och fick snabbt, tydligt och proffsigt bemötande👍
Fast delivery!!
Den fungerar verkligen
Den fungerar verkligen, ger den topp tio. Jag har gått på skönhetsklinik och betalat mycket pengar för att få mina ben fina, vilket inte lyckats. Jag köpte denna maskinen men hade inga förhoppningar. Efter att ha använt den i 1,5 månad då jag använt den lite mer än rekommendationerna och 10 minuter varje gång har den gett fantastiska resultat. Är nu på semester och kan visa mig i shorts utan att jag skäms. Det är en fantastisk maskin som är värd varenda krona.
Smidiga maskin
Maskinen ger en skön massage som man enkelt kan göra hemma.
Jättebra och trevlig service
Bra massage och lena ben.
Apparaten är skön att använda. Har inte sett så mycket resultat ännu. Men har bara hållit på ett par veckor. Det enda negativa är att den inte är sladdlös.
Mycket bra kundservice
Mycket bra kundservice; man får snabba svar och varorna är otroliga . De funkar bra och har väldigt bra kvalité.
Känns att NordicFit Skulptera kommer att göra underverk
Snabb leverans, fick min NordicFit Skulptera efter 4 dgr inkl helgen.
Jättenöjd, var snabb med att packa upp den o använda den när den anlände idag... kändes helt underbar med härliga vibrationer på mina lår och "gäddhäng" på överarmarna.Det känns att den kommer att göra underverk... rekommenderar verkligen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.