AC Hotel Bella Sky Recenzje 141

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg var ærlig talt lidt nervøs for mit ophold. Efter jeg havde booket, så jeg de mange dårlige anmeldelser af hotellet på Trustpilot, og mine forventninger havde sjældent været lavere. Me... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis man kunne give NUL stjerner var det hermed gjort. Restaurant AC Lounge som er tilhørende hotellet bør lukke og ALDRIG servere mad igen, kokken bør finde et andet job og tjenerne skal på kursus... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Got an 800 kr parking ticket even though the parking signs said unlimited free parking. The hotel had sold the rights to it's parking to the fradulent parking company Euro-park. When I went to the rec... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Imponerende bygning - men det er også det eneste imponerende ved det hotel. Personalets opførsel og kommunikation med gæsterne har intet med god service at gøre - og jeg er normalt ikke vanskel... Zobacz więcej

1,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Sød personale - slidte værelser

Vi startede opholdet ud med at få et værelse med fantastisk udsigt på 23. Etage. Værelset havde et meget slidt gulv og møblerne var skrammet. På bordene var der ringe efter glas. Dette lod vi være da udsigten var så fantastisk. Men da vi så opdagede at tv'et heller ikke virkede ringede vi til receptionen der sendte håndværker op. Han var meget venlig men kunne ikke få det til at virke. Vi ville få et nyt værelse på 21. Etage og dette tog vi. Da vi kom til dette værelse virkede elektronikken heldigvis, men møblerne og gulvet var meget slidte og på en af stolene var der en stor hvid udefinerbar plet. Rengøringen af toilettet var mangelfuld. Vi havde rejst hele dagen og blev nødt til at hvile os inden vi skulle til koncert, så vi blev på dette værelse uden klager, men var ikke tilfredse. Hvis der skal siges noget positivt om dette hotel er det personalet, morgenbuffet'en, gode senge, fantastisk udsigt og højtalere på toilettet. Men jeg er skuffet over at man vælger at indrette et hotel med dyre design-møbler, som ikke bliver vedligeholdt og udskiftet. Designet fremstår på den måde dårligt og på linje med en genbrugsbutiks møbeludvalg. Skuffende.

30 stycznia 2017
Oceniono na 4 z 5

Bella celebration - en nytårsfest i topklasse.

Min mand og jeg har fejret nytåret ind på Bella Sky ved deres fantastiske Bella celebration nytårsfest i restaurant BM.
Allerede ved booking af arrangementet fungerede alt perfekt. Vi fik tilsendt grundig information om arrangementet, så vi følte os både velkomne og ventet.
På dagen ankom vi spændte. Der var mange festklædte mennesker overalt på hotellet og stemningen virkede hyggelig fra starten.
Vi blev taget høfligt imod og guidet hen til garderobe og afdelingen for Dronningens nytårstale.
Vi kom bagefter ind i en smukt pyntet restaurant og fandt det super fint med de lidt opdelte borde til gæsterne.
Maden og desserterne var fantastiske, og der var rigeligt af alting også de flydende varer.
Tjenerne var hurtige og sørgede for ryddelige borde og fyldte glas. Den fri bar fungerede også fint.
Grunden til at vi ikke kan give arrangementet 5 stjerner er, at musikken en stor del af tiden var outdated, og så burde der have været nedtælling/fejring af vores indtræden i 2017 på en mere elegant måde, end at aftenens DJ blot annoncerede, at klokken havde passeret midnat.
Alt i alt havde vi en skøn fest og er enige om, at vi gerne fejrer nytår en anden gang på Bella Sky ;-)

9 stycznia 2017

Forventning

Jeg forventede meget af BellaSky, men oplevelsen er bedst beskrevet som middel til under middel.

17 grudnia 2016

Hej Bella Sky hotel.
I disse tider hvor folk brokker sig over selv de mindste ligegyldige småting, synes jeg, at i skal have en positiv oplevelse med på vejen.
Min søn og hans kæreste bookede helt spontant et hjørneværelset hos jer i går aftes, og kommer hjem i dag og fortæller glædestrålende om oplevelsen.
Det var første gang at han var på hotel, han er 19 år gammel.
Han synes, at jeres personale var rigtig flinke og venlige, og behandlede dem rigtig pænt. Det betyder utrolig meget for helt unge mennesker, der skal ud og snuse til voksenlivet, så det skal i have stor tak for. :-)

3 maja 2016

Fantastisk kundeservice

Bella Sky har nu besvaret min mail og jeg har efterfølgende fået en fantastisk behandling.. !!

Efter afbrudt ophold grundet fald, som krævede akut besøg på nærmeste hospital, har jeg henvendt mig skriftligt til Bella Sky.. Jeg afventer stadig svar på min mail, som er sendt til dem den 04.02.2016 og igen den 09.02.2016.. Indenfor hvilken tidshorisont forventer Bella Sky at kunne besvare kundernes henvendelser ?

13 lutego 2016

Perfekt

Perfekt hotel, god service..
Skønt værelse med pragtfuld seng, dyner og puder..
Skønt badeværelse.
Fantastisk morgenbuffet.
Alt perfekt😊

24 sierpnia 2015

God oplevelse med børn

Jeg har haft mine to børn med på Bella Sky - et hotel jeg ellers kun har benyttet alene. Vi havde en rigtig god oplevelse med fin service som altid og en dejlig morgenbuffet før dagens strabadser. Tak for et godt ophold med plads til børn.

20 czerwca 2015

Alle pengene værd!!

d. 4 april 2015 havde jeg 2 års dag med min kæreste og i den anledning havde jeg tænkt mig at fri. Jeg havde fra en bekendt hørt godt om Bella Sky og har altid gerne selv ville opleve det. Jeg bookede derfor tilbage i December værelse og bord.
Jeg kontaktede dem da vi kom nærmere dagen, da jeg ville høre om de måske kunne være mig behjælpelig med hensyn til frieriet, de var søde og noterede mine ønsker ned på min booking, så det hele var klar til dagen.
Vi ankommer 1 time før tidligste check-in i håb om at værelset var klart ellers ville vi blot have brugt tiden i spaen, værelset var allerede klart og vi kunne derfor allerede komme op med vores baggage.
Vi fik et rigtig lækkert hjørneværelse på 19. etage med udsigt ud over København og Copenhagen Royal Golf Club.
Vi bruger eftermiddagen i spaen - dejlig afslappende og skønne faciliteter.
Aftensmaden skulle nydes i The Balcony hvor vi får en rigtig fin placering i et af deres hyggelige rundborde, her bliver vi taget godt imod af vores tjener Kristian som under hele middagen præsentere den lækre mad med et smil og hyggelige små samtaler, vi følte os meget velkomne.
Efter middagen skulle resten af aftenen bruges i Sky baren hvor også mit frieri skulle foregå. Her bliver vi taget imod af Nynne med et stort smil viser os ned til en hyggelig og mere privat plads med udsigt udover Ørestaden - hun fortæller os om området og hotellet og vi bestiller lidt at drikke. Efter at have siddet der oppe i lidt tid, var det ellers tid til det helt store - jeg henvender mig i baren og til Nynne hvor de så venligt, efter min forespørgsel, havde opbevaret en buket blomster jeg havde fået leveret til hotellet. Jeg går tilbage og stille det store spørgsmål som lykkeligvis blev svaret med et ja - lidt efter kommer Nynne ned med 2 glas Champagne på huset regning som et tillykke fra Hotellet.
Resten af aftenen blev nydt i baren med dejlig musik og udsigt.
Dagen efter skulle vi have 90 min. spabehandling - også her bliver vi taget varmt imod af personalet som giver os en rigtig dejlig og afslappende behandling.
Så som jeg skriver ALLE PENGENE VÆRD og bestemt et sted vi vil vende tilbage til, om det blot er til drinks i Sky Baren eller til noget spa behandling. En kæmpe tak her fra for et helt fantastisk ophold, for den kæmpe hjælp og for service i særklasse.

8 kwietnia 2015

Restauranten ikke værdig

Denne anmeldelse er udelukkende på Lobby Bar

Har spist 2 aftner i Lobby bar og en aften på The Balcony, men vælger kun at skrive om Lobby Bar.

Lobby Bar, dag et:
Vi satte os ved et beskidt bord (gæsterne var lige gået fra det), da tjeneren kom ned med vores drikke vare, blev bordet ryddet og jeg spurgte om det ikke også kunne blive tørret af - Det blev det ikke, selvom vi spurgte. Selv da vores mad kom, var der ikke en klud med. Så aftenens mad blev bespist blandt andres gamle madrester og fedtet bordplade. Ikke synderligt appetitligt.
Maden var ok, men heller ikke mere.
Efterfølgende gik vi op i bare og bestilte kaffe og varm kakao - Ikke noget med at der kom en tjener og fjernede de beskidte tallerkner.
Kakaoen som skulle havde været varm, tjaaaa det var den ikke. Så gik op og spurgte om vi kunne få den varmet. Den blev så efterfølgende lun.

Lobby Bar, Dag to:
Efter en lang da på bella messen som udstiller og sidste måltid var morgen mad, så var jeg sulten og træt. Gik ned i baren og bestilte en burger uden dressing og syltede agurker (kan bare ikke lide dressing eller de der syltede agurker) og medium stegt (de spurgte). Spurgte hvor lang tid der gik og det tog ca 15 min. Fint, så fes jeg lige op på værelset med drikkevarerne og gjorde klart til aftensmad.
Gik så ned i bare og ventede på min burger - Den kom på en dejlig var tallerken, men da jeg var kommet op på 19. etage i tårn 2, der opdagede jeg at den var smurt ind i dressing og der var pænt med de der små syltede sataner. Så ned på 1. sal og så videre ned til Lobbyen, henvendte mig i baren, hvor jeg sagde at der var altså dressing og syltede agurker i min burger, hvortil jeg fik et flabet svar: Kan du ikke bare tage det ud!

Hvordan fanden skal jeg kunne skrabe dressing ud af en burger med salat, cheddar ost og hvad der ellers var i? Spurgte så hvorlang tid der gik inden de fik lavet en ny, hvor han igen svarede lidt flabet: Lige så lang tid som den første!
Nå men efter 15-20 min kom min burger så. Da jeg så kom op på mit værelse og fik taget hul på den burger, så var der også de der syltede sataner i. Ok dem kunne jeg jo bare fjerne ;-) Hakkebøf var desværre nærmest rå inden i. Der var ikke meget mere end stegeskorpe. Det kan godt være at det er mig, men en hakkebøf, den må altså ikke være blod rød. En god bøf det er en helt anden ting. Men hakkekød, det er ikke så lækkert.

Men sulten og trætheden gjorde at jeg ikke gad at gøre mere ved det.
Men den oplevelse med dårlig og kedelig mad kombineret med ufattelig dårlig service gør at jeg nok ikke vælger Bella Sky igen.

Hotellet er rigtigt fint og der er STOR service i receptionen. Men hold da op Lobby Bar har meget at lære og er slet ikke værdig til hotellet.

Så kan jeg jo bare spise på The Balcony, det gjorde jeg også. Samme køkken og nogle retter går igen. Så ikke meget bedre der, men dog en smugle. Skulle jeg vælge at give en samlet bedømmelse af Lobby Bar og The Balcony, så blev det 2 måske 3 stjerner. Men ikke mere.

23 lutego 2015

Ødelagt oplevelse Nytårsaften

Jeg havde booket et Large Corner Room til nytårsaften. (1,5 måned i forvejen) Jeg tjekker med hotellet nytårsaftens morgen, om hvornår værelset er klart og får besked på at vi kan komme efter kl. 12.00. Det gør min kæreste og jeg og møder beskeden om at vi må vente lidt endnu, da værelset ikke er klart.
Det gør vi naturligvis og vælger at bruge 400 kr. på en lille frokost i deres lounge. I timerne op til klokken bliver 15.00, har jeg været i den meget lange kø op til flere gange for at høre på vores værelse, som vi havde fået at vide var klart efter klokken 12.00.Tidsplanen for vores nytårsaften begynder som tiden gør, at blive ret stram. Vi havde ikke fået værelset endnu og havde ventet 3 timer mere end de havde oplyst pr. telefon samme morgen. Vi havde som mange andre den aften en middagsaftale kl. 17.30 i København, så hyggen med lækker udsigt og spa afdeling på Bella sky, blev der ikke tid til.
Da vi så får værelset på 21 etage, så minder det mest om et handicapværelse og udsigten er lige direkte ind i tårnet ved siden af. Det er med andre ord ikke det Large Corner Room med udsigt til 2 sider, som jeg havde bestilt. Til trods for at jeg dobbelttjekkede med receptionen samme morgen og vi havde ventet i 3 timer.
Da jeg får en "manager" i tale i receptionen beklager han fejlen, men kan oplyse at de ikke har flere værelser af den type som vi havde bestilt. Og tilbyder at vi kunne få værelset til halv pris eller tjekke ud og få alle pengene retur. At få halv pris af det vi havde betalt for, for et værelse der er langt under den standard som der var betalt for, er INGEN rabat eller plaster på såret eller noget som helst andet. Det er kun at gøre mig som kunde helt til grin! Nytårsaftens eftermiddag kl. 15.45. Er Bella Sky´s forslag at vi kan tjekke ud og finde et andet hotel. ? Det er så langt fra service man kan komme og absolut ikke et alternativ, med mindre nytårsaften skulle ødelægges helt, ved at vi ikke nåede middagen fordi man sku flytte hotel. Og hvor finder man et hotel på den dag på det tidspunkt ? ...
Jeg beder om at få et andet værelse i alm. kategori, med udsigt som minimum og det får vi så på 13 sal, et mindre almindeligt værelse, dog med udsigt. Nu er klokken så blevet 16 og vi har en time til at komme ud af døren igen. Bella sky tilbyder 50% af regningen på det værelse jeg havde booket. Men eftersom vi ender i et standardværelse, og får 50% på det værelse vi havde booket, så betaler jeg stort set det samme for det lille værelse som det kostede i forvejen. Er det seriøst prisen for at i ødelægger min nytårsaftens dag , som var planlagt til en romantisk og ovenud fed oplevelse ? Har endda måtte lægge 400 kr. for at indtage frokosten mens vi ventede på i blev færdige med værelset.
Jeg synes det er under al kritik og Bella Sky´s håndtering af deres fejl er fuldstændig uacceptabel. Jeg har ingen rabat, kompensation for jeres kæmpe fejl, som ødelagde min nytårsaften oplevelse. Ikke engang tilbud om en ekstra nat, eller lign. Eller en ny overnatning, som jeg vil mene vil være det mindste man kan tilbyde i den situation.

5 stycznia 2015
Oceniono na 2 z 5

På grænsen til amatørstadiet.

Allerede før min ankomst til dette hotel var der småirriterende episoder, som da jeg ville betale for mit værelse (2440 kr), ikke kunne få en kvittering, da deres printer ikke fungerede (jeg købte min booking direkte på hotellet). Her brugte en mandelig ansat ca. 15 min på, at rende ud og ind fra kontoret?! Det endte med, at jeg bare sagde, at han kunne sende mig kvitteringen via. mail.

Indtjekning: Man burde mene, at et så stort og etableret hotel burde være gearet og opmærksom på, at nytårsaften vil medføre et ekstra pres og ryk-ind ved indtjekningstiden. Men nej. Dette medførte ventetid på ca. 1 time stående i en kæmpe kø, hvor der dog som et "plaster på såret" blev sendt en tjener rundt med hvidvin til de ventende. Ingen omtanke for dem, der ikke drikker alkohol.

Værelset på 19.etage: Det var fint, og det er også rummet og udsigten, som får én stjerne hver. Man betaler også for netop udsigten, og det lækre interiør, så det burde naturligvis også leve op til beskrivelsen på hotellets hjemmeside. Det gjorde det.

Morgenmaden: En nogenlunde morgenmadsbuffet, der kan findes på mange hoteller rundt omkring i verden. Her virker den sfl. større grundet hotellets omfang, men buffeten indeholder ikke mange flere elementer end det som der forventes af sådan en buffet. Den nærmest glorificeres, i hotellets beskrivelse. Big is better? Jeg finder det lidt morsomt.

God kundeservice: Jeg har faktisk en overvejende tanke om, at hotellets motto er netop det stik modsatte? Alt for meget udenlandsk arbejdskraft, nogle kan end ikke kommunikere forståeligt på engelsk? Andre som snakker dansk, begynder at snakke engelsk eller tysk til gæsterne? Ja, bevares. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og har sikkert et stort antal udenlandske gæster, men mon ikke at dansk ansatte kunne klare opgave ligeså godt med deres skolelærte engelsk? Og desuden kommer der fortsat også en stor mængde danske gæster, som også bør blive serviceres ordentligt.
Da vi ankom til morgenmaden fik vi, at vide at vi ikke stod til, at have betalt for dette. Tiltrods for, at det tydeligt står i min booking. Så vi fik pænt en lille seddel, at skulle udfylde. 175 kr/pr. prs. Haha. Og der blev undskyldt med, at de lige havde fået nyt system, så nogle gange var der fejl. Ja, tak. Fejl og plads til MANGE forbedringer.

Jeg vil kun anbefale dette hotel for udsigtens skyld. Alt andet er så uendeligt ligegyldigt, og kan findes bedre andre steder.

Det er nok heller ikke uden grund, at raten på dette hotel er så lunken rundt omkring. Hvis flere gad bruge tid på, at dele deres oplevelser, så vil dette hotel forhåbentlig med tiden degraderes til de 3 stjerner, som det i virkeligheden er.

1 stycznia 2015
Oceniono na 2 z 5

ikke så godt som jeg havde forventet

Der var alt for lidt personale, dem der var måtte løbe . Værelserne var pæne og gode. Maden var god, da vi endelig fik den.Skybaren var ikke noget at råbe hurra for, nået frygtelig musik, og personalet kunne ikke snakke dansk.

6 października 2014
Oceniono na 2 z 5

Plads til forbedring!!! 5stjerner taget i betragtning.

Vi var 5 damer som havde booket en overnatning her den 4 oktober 2014 og vi havde virkelig set frem til at komme på Bella Sky. Men vi må tilstå vi står tilbage med en lidt blandet følelse.
Vi blev taget godt imod. Sødt personale ved skranken. Vi tjekker ind ved 16.30 tiden og får værelserne på 13 etage så det var et plus :) MEN da vi så kommer op på gangen har der været room service på to af værelserne. Og der står det brugte service på gangen. Det ene sted godt nok kun to brugte kaffe kopper. Men det andet sted en bakke med brugt service på.. Ikke særlig lækkert og det stod der til langt hen på aftenen. Super fedt værelse.. MEN toilettet !!! Med glasrude ud til den ene side. Hvor søren er privatlivet når du går på toilettet. Der kan kigges ind på toilettet foroven og forneden. Meget lydt er det også. 2 gik på toilettet i løbet af natten og kunne meget tydeligt høres ind på værelset. Det er altså en ommer.. Vi gik og ønskede at vi ikke fik dårlig mave og skulle sidde på toilettet og lukke luft ud. Så ville hele værelset kunne høre det. Vi gjorde så det at vi benyttede de "offentlige" toiletter på hotellet. Dvs der var flere af dem som var stoppede og hvor der ikke var trukket ud når folk havde lavet "stort" ikke særlig lækkert....
Vi vurderede lidt om der i det hele taget var personale nok på det hotel...

Så ville vi jo gerne når vi var der spise på en af hotellets restauranter. Men der var der 45-60 minutters vente tid. Det ene sted var lukket pga stort arrangement ... fair nok hvilket så giver pres de to andre steder. Personalet går så og snakker om at kokkene ikke havde taget højde for at der var ryk ind andre steder fra end lige det store selskab. Bare ikke godt nok. Der bør man være professionel nok til at tage højde for det. Men fair nok, maden var upåklagelig.

Om aftenen skulle vi da lige et smut i skybaren. Den udsigt der er deroppe skulle opleves. Vi havde en ide om vi skulle have nogle longdrinks med paraplyer i. Hmm, der var 4 eller 5 drinks på kortet. Ikke lige nogen som apelerede til os. Men der var så masser af champagne og øl. Så det blev øl og Irish Coffe. Tjeneren kommer for at tage imod bestilling og så snakker hun "kun" engelsk. Den lurede vi lidt på.. Musikken var monoton og kedelig. Så vi gik hurtig igen. Men hey.. flot udsigt. :)
Søndag havde vi jo virkelig set frem til morgenmaden. Og den var så fin fin... Der havde de så også lidt fejlvurderet hvor mange der kom til morgenmad for de måtte åbne et ekstra sted. Hvilket de så heldigvis var hurtige til.. Og endnu engang tænkte vi om der var personale nok ... og det har noget med afrydningen at gøre.
Udtjekningen gik fejlfrit...

Jeg syntes bare at når man kommer på et 5 stjernet hotel så forventer man lidt mere end denne beskrivelse. Vi forlod hotellet med en form for skuffelse for der var flere ting som ikke burde være sådan et sted.
Syntes heller ikke det er i orden man skal betale 150 kr. for at benytte deres svømmehal.. Kan da lige nævne at Spa og sauna ikke virkede..

Så der er absolut plads til forbedring....

6 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Fremragende oplevelse og betjening ud over det sædvanlige!

For min kæreste og jeg er fine restauranter ikke hverdagskost så det var rigtig rart at blive taget imod af en tjener der formåede at være imødekommende og uformel uden at den fine stemning led skade.

Samtlige tjenere vi var i kontakt med var opmærksomme, søde og dygtige. Udsigten er eminem og at vi sad der da solen gik ned gjorde det kun endnu bedre.

Ja det koster lidt penge, men der er godt udvalg af special fadøl til fair priser (ca. 50 kr for 50 cl) og hvis man ikke skal spise sig mæt i tapas så bliver det ikke mere end hvad en almindelig restaurant tager for det.

Kan klart anbefales!

23 września 2014
Oceniono na 2 z 5

Stort Hotel, plads til meget forbedring

Vi havde ikke rigtig læst nogen anmeldelser inden, da vi ingen forventninger havde, men det så jo så stort og flot ud.

Flot bygning og suværen indretning, det er dog med blandede følelser vi forlader hotellet.
- Arkitekturen er dog flottere end det er funktionelt.

Da vi checker ind på hotellet, havde de ikke vores booking, det havde de ikke lige “haft tid til”

- Man bliver lidt klaostrofobisk, at man ikke kan åbne vinduerne - den eneste måde til udluftning er igennem en Aircondition.

Bruseren er super overkalket og har ikke været tilset i et godt stykke tid.
- Det er lidt for designer-tosset at man kan sidde på toilettet imens din kæreste kigger med igenem glasset.

Sengen er virkelig god at ligge i, dynen er dejlig fluffy og man ligger rigtig godt, men sengegæret knirker helt vildt, bare man rykker sig det mindste.
- Oveni det, er lyset på sengekanten med løs forbindelse.

Samtidig er der meget ustabil internet forbindelse på værelset, selvom de reklamerer med at det er overalt, selv i bussen på vej til lufthavnen.

Rengøringen kunne også trænge til en lille hånd, især ved vindueskanten.

Vi tog i SPA badet, der virkede det kolde vand-bad desværre ikke længere, men samme pris som før.

Dog var maden var rigtig god, indretningen var virkelig flot, og det meste andet var super, der var dog lige nogle ting, som jeg kan se på andre anmeldelser, har været der et stykke tid, og hotellet derfor ikke retter op på det. Det synes jeg er forfærdeligt, og jeg støtter derfor ikke sådan et hotel fremover.

15 kwietnia 2014
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service og lang ventetid

Vi var 4 piger som havde booket en tid til Bella Sky Comwel spa. Hende der tog imod os kunne ikke dansk ordenligt og var svær at forstå. Vi fik udlevet kåber og håndklæder, og vist ind til omklædningen, vi fik ikke besked om hvor vi skulle gå hen og vente, så vi gik ud ved receptionen og så var personalet væk, dem der kom gående senere, blev man ignoreret af.
Så dukkede hende der tog imod os endelig op, men hjalp hun nogle andre hvor hun også udlevere håndklæder og badekåber, men de fik også badetøfler. Vi måtte selv bede om at få dem udleveret, selvom de var inkluderet i behandlingen. Vi havde bestilt de samme behandlinger, og der var to forskellige til at udføre dem, jeg fik hende der ikke kunne dansk, hun kunne knapt nok forklare mig hvor hun ville have jeg skulle ligge mig :-(
Dem der havde den anden fortalt om de produkter hun brugte i ansigtet, det gjorde hende der behandlede mig ikke og jeg anede ikke hvilke produkter hun brugte på mig i de 35 min behandlingen varede, og hun fik ofte ud af rummet, uden at fortælle hvad der nu sku ske. Man forventer bedre service og nogle der kan snakke dansk eller minimum engelsk, når man betaler over 4000kr. Da vi skulke betale gik der over 15 min før der kom nogle, hvor måtte hive fat, og sige undskyld men kan man få lov til at betale. Det er sidste gang vi kommer der, og jeg vil helt klart IKKE anbefale nogen at bruge deres tid eller penge der med den ringe service vi har fået.

10 marca 2014
Oceniono na 3 z 5

Mgl. Feedback fra Hotel

Vi havde en overnatning i Nov.... en ok oplevelse, dog er morgenmaden ikke det helt vilde at skrive hjem om.
Der hvor jeg synes servicen halter, er når jeg henvender mig på mail, for at gøre opmærksom på, at jeg synes det giver det indtryk at parkering er gratis, når de på deres hjemmeside under faciliteter skriver " parkering findes på selve hotelområdet "
ikke noget med nogen pris pr. døgn osv. hvilket jeg i andre tilfælde synes hotellerne ellers er flinke nok til at oplyse, om de har pladser, hvor mange og til hvilken pris.
Her bliver man så henvist til, tror det var Q-parks p-plads område, som ligge i gå afstand til hotellet, til 80 kr i døgnet.
Jeg gør opmærksom på min utilfredshed i receptionen da vi tjekker ind, ingen hjælp at tilbyde... jeg skriver en mail til hotellet, hvor jeg gør opmærksom på at jeg synes de skal ændre omkring parkering på deres hjemmeside, så man fremover ved at det koster.. Får et pænt svar om de har modtaget mailen og den vil blive sendt videre i systemet. Har ikke siden hørt fra dem.
Der er heller intet sket på deres hjemmeside.
Derfor kun 3 stjerner fra mig.
Men en flot bygning.

19 listopada 2013
Oceniono na 3 z 5

Flot udsigt, men det var så det...

Jeg købte et deluxe skyroom og fik også et værelse på 23 etage med rigtig fin udsigt, men det var så også det...
ligesom den foregående beskriver, så prøver Bellasky at hive så mange penge ud af kunderne som muligt. Jeg er ikke smålig og ikke nærig, men når man booker et hotel værelse til 2300,- kr for 1 nat så forventer man da at nogle faciliter på hotellet er gratis.
Men ikke på Bellasky!! jeg ved godt at 2 X 150,-kr mod normalt 350,- kr pr person ikke er meget for adgang til deres spa område, men det er mere princippet i at tage dette beløb i mer pris for et ophold hvor man først kan checke ind kl. 15.00 og skal være ude dagen efter senest kl. 12.00, jeg mener hvis jeg havde taget et af deres billigste rum så kunne jeg forstå at det kostede ekstra, men et rum til 2300 for 21 timer, ahhh come on Bellasky det må i kunne gøre bedre..
Spaen var god men der manglede oplysninger om hvad det var for bade og ting man prøvede. Det kan ikke være rigtig at man bliver nødt til at smage sig frem for at finde ud af om man er i et saltvands bassin eller ej...
Det samme gør sig gældende for morgen maden, jeg vil sige gæt en ret og gæt en drik, se nu og få sat nogle skilte på så man kan se om det er multijuice eller alm. appelsin juice man skal til at drikke, eller det er en okse eller en svine pølse man skal til at spise...
Bellasky det her er simpelt hen for dårligt!! RET OP

26 sierpnia 2013

En stor skuffelse

Jeg havde booket et ophold fra i går lørdag til i dag søndag d. 10. marts for at fejre min kones 30-års fødselsdag.

Jeg er ikke imponeret over serviceniveauet, selvom forventningerne var i top - vi skulle have et all inklusive ophold med spa, wellness behandlinger, aftens- og morgenmad - alt betalt på forhånd.

Jeg aftaler fra starten, da jeg bestiller opholdet via en medarbejder, at ALT var med i prisen - vi ville ikke få nogle overraskelser, med mindre vi gik i en af deres shop's eller købte noget i baren. Vi aftalte også, at min kone og jeg kunne ligge i samme rum under wellness behandlingen, at der var fri parkering og at vi ville få et værelse på minimum 15. etage - som forventet, når man nu giver over 4.000 kr. for et ophold af et døgns varighed.

Jeg lever af gode kundeoplevelser i mit professionelle virke, og derfor gør det mig harm, at den totale oplevelse af opholdet på Bella Sky SLET ikke levede op til forventningerne:
Vi fik ikke lov at ligge i samme rum til wellness behandlingerne
Vi fik ikke et værelse på minimum 15. etage - vi fik et på 9. etage
Vi skulle betale for drikkevarer ved aftensmad (55 kr. for en flaske vand) selvom jeg havde fået fortalt at det var med i prisen
De 55 kr. blev vi også bedt om at betale for da vi checkede ud - det var åbenbart ikke registreret, og det var kun fordi jeg fremviste kvittering for mit køb, at vi slap for at betale - igen!
Der var ikke taget højde for at vi ville checke ud lige før kl. 12.00 så da jeg skulle ud af parkeringsgården, skal jeg betale ekstra fordi "døgnet" var gået - Men når vi skal være der før 12 dagen før for at nå at møde op til wellnessbehandlingerne, og man må formode at vi først checker ud lige inden 12 dagen efter (fordi vi har værelset til kl. 12), så udløb mit parkeringskort, men automaten vil ikke acceptere mit betalingskort så jeg kan betale restbeløbet - jeg ender med at diksutere med en medarbejder i receptionen som giver mig 2 muligheder - enten venter jeg i køen hvor ca. 50 mand stod og ventede på at checke ud eller også gik jeg udenfor til parkeringsautomaten i -10 grader og ventede i kø, for at betale der. Dette på trods af at medarbejderen indrømmede at det var en fejl fra deres side - han var bare IKKE interesseret i at hjælpe.

Samlet set var det slet ikke en oplevelse der var pengene værd og jeg er skuffet over IKKE at få det der var aftalt og som var forventet af et hotel af den kaliber. Men mest af alt, er jeg skuffet over den holdning, attitude og adfærd vi blev mødt med af servicemedarbejderne. En stor skuffelse og jeg har ikke den store lyst til at anbefale hotellet til andre i min bekendtskabskreds.

Skulle der være interesse i at få mine kommentarer uddybet boede jeg i værelse 943 og I er mere end velkomne til at kontakte mig.

10 marca 2013

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej