Jeg var ærlig talt lidt nervøs for mit ophold. Efter jeg havde booket, så jeg de mange dårlige anmeldelser af hotellet på Trustpilot, og mine forventninger havde sjældent været lavere. Me... Zobacz więcej
Hvis man kunne give NUL stjerner var det hermed gjort. Restaurant AC Lounge som er tilhørende hotellet bør lukke og ALDRIG servere mad igen, kokken bør finde et andet job og tjenerne skal på kursus... Zobacz więcej
Got an 800 kr parking ticket even though the parking signs said unlimited free parking. The hotel had sold the rights to it's parking to the fradulent parking company Euro-park. When I went to the rec... Zobacz więcej
Imponerende bygning - men det er også det eneste imponerende ved det hotel. Personalets opførsel og kommunikation med gæsterne har intet med god service at gøre - og jeg er normalt ikke vanskel... Zobacz więcej
Utøj
Jeg havde betalt mange penge hos Bella Sky for et værelse med udsigt, men oplevede at der var utøj sengetøjet og blev bidt over hele kroppen! Jeg synes hotellet havde alt for lav hygiejne standard. Og der var i øvrigt nogle skumle skallede typer der gik rundt på gangene.
Højreekstremismens festsal
Comwell Konferencecenter lægger hus valgkonference og fest for til Alternativ för Sverige, højrenationalistisk parti.
Værelserne er beskidte
Værelserne er beskidte. Badeværelset var beskidt, og ikke ordenligt rengjort. Afløbet var proppet med skidt, og man kunne ikke bade mere end 5 min fordi badeværelset ville blive oversvømmet. Det er så koldt på deres værelser - ingen varme på deres værelser!
Kommer ikke igen
Alt for høj pris til sådan en lav standart.
Vi havde en enkelt overnatning med…
Vi havde en enkelt overnatning med vores 3 drenge som var meget begejstret for den luksus der var - lobby’en, værelset med badet, udsigten fra broen øverst oppe osv. Allerbedst skal nævnes den storslået morgenmadsbuffet som havde det største udvalg og alt sammen var så lækker kvalitet og økologisk!! Desuden var det ‘velfærdsmorgenmad’ da der både bliver givet til orangutangerne hver gang der bliver drukket kaffe og de forsøger at bekæmpe madspild.
Til sidst må jeg også fremhæve det altid søde, smilende, imødekommende og hjælpsomme personale vi mødte. Vi var meget begejstret og kommer hellere end gerne igen.
Varmt og ingen luft
Super uhyggeligt, at man ikke kan åbne vinduerne og at der er virkelig varmt indenfor selv om vinteren. Jeg er med på, at det er farligt at falde ud fra 18. etage, men hvad med en åbningsmekanisme af en art? Der lugtede af plastic (gulvet?) og bare en ubehagelig følelse, at der aldrig rigtig bliver luftet ud i forhold til allergi, tidligere besøgendes prutter:), opkast og hvad ved jeg..frisk luft tak. Ellers var alt egentlig fint. Lille værelse dog. Fin service og fin morgenmad etc.
Positiv oplevelse med bookning til…
Positiv oplevelse med bookning til vores gæster i julen. Fik opgraderet et værelse UB så alle kunne bo på samme etage ved ankomst. God og hurtig service ved checkinn og ud samt må fremhæves en formidabel udsigt fra skybaren på øverste etage.
Dårlig service i receptionen!
Vi var på Bella sky i weekenden i god tro om at få et godt ophold som vi havde sidst vi var på hotellet, denne gang var informationen fra receptionen meget dårlig , vi gav udtryk for at vi gerne ville have morgenmad og højt op i tårnet men helst så vi kunne se noget horisont, vi fik så et værelse med udkig lige ind i det andet tårn og værelset lagde lige op af elevatoren så meget larm da vi skulle slappe af om aftenen, og da vi havde spist morgenmad og skulle betale fandt vi ud af at vi havde booket et værelse uden morgenmad ved en fejl, men så koster Morgenmad 180 kr PR person i stedet for at hun lige ændre vores reservation til at morgenmaden er med da det ville koste det samme med eller uden da morgenmad var med i prisen sidst vi boede der, forstår ikke man ikke ændre i reservation da det var en fejl at bestille uden! Gav vi også udtryk for men pengene ville de have, synes det dårlig service, da man betaler rigeligt for værelset i forvejen!.. det vores mening.
Racistiske kundeservice- Utilgiveligt
checker ind, bliver kigget på mistænkeligt, får timer senere bliver jeg bedt om at checke ud og finde et andet sted at bo...aarhhhh forfærdige kundeservice... Hvis man møder en af deres racistiske receptionist, så er man ikke velkommen..
Dårlig oplevelse med reception selvom…
Dårlig oplevelse med reception selvom jeg haft aftale med en der hedder Nils,.Hold jeg væk fra den hotel
Imødekommende og serviceminded staff v…
Imødekommende og serviceminded staff v check-in. Lækre lyse rum med stort badeværelse. Overdødelig morgenmadsbuffet 👍👍. Lækre faciliteter. Tæt v metroen, shopping og golfbanen. Alt i alt bare fremragende.
Rigtig god smagsoplevelse men bordplacering ødelagde stemningen!
Mor og far tid- hotel og ud og spise? Bordet reserveret! Pæn i tøjet - Hyggeligt fredsfuldt restaurant som er halvtom under besøget /kl 18.15- uheldigvis bliver vi placeret lige op og ned af en 40års fødselsdag med sang og taler. Havde ønsket vi blandt de mange tomme borde havde været placeret anderledes !! Og at det havde været mere gennemtænkt .
Spa kan slet IKKE anbefales
Spa kan slet IKKE anbefales. "luksuriøs spabehandling" starter de med at skrive om deres pedicure. Jeg gav 500 kr for en amatør behandling. Jeg kom ind på et værelse, startede med at sidde på en kontorstol mens behandleren sad på gulvet og brugte 5 min på at blødgøre mine fødder. Derefter skulle jeg ligge ned - ja ligge ned, og få lakeret negle. Neglene var ikke klippet ordentlig, hård hud var ikke fjernet ordentlig, og neglelakken var alt for tyk.
Når en behandler derefter trykker med fingeren på neglelakken for at se om den er tør er det bare for amatør agtig - samt når hun siger "ups". Kom hjem med en neglelak der ikke holdte. Sendte billede med det samme og afventer nu stadigvæk en kompensation.
Det er IKKE pengene værd og det var slet ikke afslappende og der var ingen massage.
Uforskammet betjening
Min kæreste og jeg har ofte besøgt Bella Sky, da vi før har været tilfredse med service, såvel som faciliteter som både morgenbuffet, spa etc. Dog blev vi i weekenden (lørdag morgen d. 18. november) mødt af så uforskammet betjening fra én af jeres medarbejdere, at vi desværre overvejer at finde et andet sted til vores fremtidige forkælesesture. Den kvindelige medarbejder, der her omtales, var en midaldrende lyshåret kvinde, som var værtinde til morgenbuffeten. Den har vi før nydt meget, og ville gøre det samme lørdag morgen. Dog var vores besøg temmelig spontant, og vores booking var til vores ærgrelse ikke inkl morgenmad. Dét blev af kvinden påpeget på yderst arrogant facon og en næsvished, der efter vores mening, er fuldstændig uhørt i et servicefag som hendes. Da vi, lige dele på grund af medarbejderens attitude og vores egen travlhed grundet et senere arrangement, besluttede vi at takke nej til en merbetaling på 180,- pr person for morgenbuffeten. Her stoppede arrogancen ikke - tværtimod - da medarbejderen forbavset udbrød "Nå, så det vil i altså ikke alligevel?!". Vi er meget ærgerlige over den ubehagelige afslutning på vores ellers tilfredstillende besøg.
Fantastisk hotel!!!
Fantastisk hotel!!!! Vi bookede spontant i går, da vi var en halv time fra hotellet på motorvejen. Vi blev mødt af hjælpsomt og venligt personale, og vores værelse og udsigten var enestående. Vi spiste aftensmad i restauranten, og fik det mest vidunderlige mad. En helt unik oplevelse, at bo på Bella Sky!
Møg elendig service over telefonen!
Møg elendig service over telefonen!
Manden I telefonen ville hellere diskutere end at finde en løsning på gavekort-problemet.
Var i går inviteret til morgenmad på …
Var i går inviteret til morgenmad på Bella Sky via Hotel Comwell. En SUPER oplevelse.. Et morgenbord og en betjening der fortjener mine allerstørste roser. Lækker buffet med alt hvad jeg kunne ønske mig. Friske produkter. Hurtig opfyldning og meget venligt personale. Tak for en super oplevelse.Kommer der meget gerne igen.
Fantastisk hotel med helt i top …
Fantastisk hotel med helt i top service. Speciel deres spa afdeling vil jeg fremhæve som værende ekstra fantastisk!!!
Er ikke imponeret
Besøgte hotellet i forbindelse med Scandefa og var bestemt ikke imponeret hotellet. Da vi ankommer er der utrolig lang kø for at tjekke ind og der er store problemer med betaling og vores booking, selv om vi ringede dagen før, for at bekræftige vores booking. Da vi får vores væresler har vi fået et værelse i tårn 1 og et værelse i tårn 2. Hvilket var utrolig dårlig planlægning fra hotellet side, når de er bokket sammen. Fredag morgen går vi til morgenmad kl. 8.00, hvor vi får afvide at alt er booket, men vi kan tage op i skybaren, hvor der vil være plads. Vi må stå at vente lidt for at få plads og vi fjerner selv bestik og tallerkner fra de tidligere gæster. Da vi går i buffen, mangler der rigtig mange ting, vi spørger efter rugbørd, tjeneren siger det er på vej, efter 30 min. kommer der rugbørd. Der manglede yougurt, pålæg, brød, appelsin juice, bestik, dybetallerkner. Synes dette er for mange minuser iforholdt til deres stjerner. Vil aldrig brug de penge det koster på det hotel igen
Design uden indhold
Et upersonligt kæmpehotel med pæne designlamper ( Arne Jacobsen) Hay bøjler etc. Men upersonligt , dårligt badeværelse med stor bruser der var tilkalket så brusning foregik med lille håndholdt bruser. Vand fra brusebad gjorde hele gulvet vådt ibadeværelset.
Morgenmaden til 180 kr pr person var elendig.
Alt hvad der skulle være varmt var koldt( røræg, bacon, pølser) brød kedeligt. Kaffe ? Næppe.
Til en pris på 180 kr forventer jeg det bedste . Det var intet af det tilbudte . De to stjerner er for udsigten og sengen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.