5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At få lavet en slutseddel, så vi kunne få indregistreret bilen til søndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god oplevelse. Mikkel er venlig, smilende, imødekommende og hjælpsom. Han lytter til vores behov af bil .🙏 Vi glæder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁 Ros og kæmpe anbe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das Gefühl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausführlich besprochen und schnell reparier... Zobacz więcej
God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imødekommende og tog sig tid til at forstå mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i p... Zobacz więcej
Vi sælger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i Sønderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved køb eller leasing af din næste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.
Elholm 23, 6400, Sønderborg, Dania
Hele oplevelsen med køb af min bil var god og jeg følte mig tryg med det samme. Og tydeligt at at det er en forretning, som har styr på det og som man kan stole på.
God service og kundevenlighed. Vi har følt os helt trygge i Allans hænder i forhold til udskiftning af diesel bil til el bil, fra dag et af.
Næste gang bilen skal udskiftes vil jeg uden tvivl bruge Beka Auto igen og specielt med Allan ved roret.
De bedste anbefalinger herfra.
Hej, alt gik rigtig godt, både sælgere og servicepersonale meget søde og tilgængelige til at hjælpe dig med alt hvad du har brug for !
Tusind tak til hele personalet på Beka Auto Søndenborg !
Super service og en virkelig god og personlig betjening.
En rigtig seriøs firma alle medarbejder er søde jeg anbefaler fordi alt går hurtig og nemt
Super fin service , købte bil med automatgear , min første af slagsen og Allan tilbød en lille køretime, så jeg kunne lære bilen at kende, fik gode tips og tricks. Bestemt et godt sted at købe bil. Ok og fair byttepris.
Sympatisk og tryg oplevelse. Vi endte med at købe den bil vi havde prøvekørt. det er ikke sidste gang vi købe bil her.
Kontaktede BekaAuto da jeg havde seriøs interesse i køb af en Tesla. Da turen er lang til Sønderborg, ringede jeg først og snakkede med en “sælger”.
Spørger ind til om de vil tage min Vw fra 2020 i bytte, - der var stor interesse for dette. Iflg aftale sender jeg fotos, detaljer etc til “sælger”.
Derefter har jeg INTET hørt.
@Til BekaAuto.: Følg altid op på henvendelser, - i aner ikke hvor stor tegnebogen er hos en potentiel kunde.
(Jeg finder en anden forhandler)

Odpowiedź od Beka Auto A/S
En super behagelig og nem handel. Vil klart anbefale folk at kigge forbi, og få en snak.
Super godt sortiment af biler i en moderne udstillings lokale, og et prof personale der gjorde det muligt at træffe det rigtige bil valg. Havde på forhånd udset mig Beka som stedet hvor jeg købe den næste bil og blev ikke skuffet.
Rigtig god forhandler. Salgpersonen Anders hjælpe mig at købe Mustang Mach E. Han er meget venlige og hjælpsomme. Han gav mig masser af information om køb af min bil. Jeg vil varmt anbefale Beka Auto.
De har masser af flotte biler med rigtigt lav priser end i København.
Derudover, klarer de leveringen, så man behøver ikke bekymre sig om leveringen af bil.
Købte en Ford Kuga, hybrid. Fantastisk oplevelse, fra prøvetur til køb👍
Små problemstillinger, klares nærmest øjeblikkeligt, ting bliver forklaret så man forstår det, og alt foregik som aftalt.
Kenneth rolskov-paulsen
Er bosat i Nordsjælland og købte bil i Sønderborg. Bilen er omfattet af fabriksgaranti men går i stykker. Værkstedet/leverandøren i Nordsjælland er ikke særlig samarbejdsvillige ift lånebil og bilen er 6 uger om at blive lavet. Beka Auto viser sig fra det allerbedste side og får kørt en lånebil fra Sønderborg til Nordsjælland, endda uden beregning som jeg låner mens bilen er på værksted. Man skal lede længe efter så god service. Jeg kan i den grad anbefale at køb bil hos Beka Auto😊
Når jeg overvejer køb af ny bil, overvejer jeg det længe og har mange spørgsmål. Personalet hos BEKA tog sig rigtig god tid, til besvare mine spørgsmål samt vejledning. Det førte til en anden model, end den jeg startede med. Alt i alt er jeg meget glad for min handlen og vejledning. Derfor topkarakter.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.