5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At få lavet en slutseddel, så vi kunne få indregistreret bilen til søndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god oplevelse. Mikkel er venlig, smilende, imødekommende og hjælpsom. Han lytter til vores behov af bil .🙏 Vi glæder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁 Ros og kæmpe anbe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das Gefühl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausführlich besprochen und schnell reparier... Zobacz więcej
God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imødekommende og tog sig tid til at forstå mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i p... Zobacz więcej
Vi sælger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i Sønderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved køb eller leasing af din næste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.
Elholm 23, 6400, Sønderborg, Dania
Superb experience, all went one go. I am happy with the service and will recommend others
Jeg er godt tilfreds med jer som værksted og det er fint at være der hilsen Niels Erik Due
Super vejledning, og service i topklasse ved køb af Mercedes…Kører gerne til Sønderborg 🤗👍🏻
Tak Anders 😁
Peter Friis
God saglig behandling af Mikkel, på trods af sommer travlhed. Vi aftalte købet om eftermiddagen og bilen stod klar til afhentning ved middagstid næste dag. Vi håber, at bilen holder mange år, men handler der gerne igen.
FANTASTISK SERVICE OG OPLEVELSE PÅ ET MEGET HØJT NIVEAU = KØB AF EL BIL 👍🙏
Trustpilot er til for man kan fortælle om sin oplevelser som kunde hos virksomheder så her er min oplevelse hos beka auto.
Jeg var interreseret i en Tesla model s de havde til salg til 309.800kr
Spørg så om de vil tage min Audi a7 3,0 tdi quattro med alt tænkeligt udstyr fuld servicebog osv med i handlen, hvor til de Forventer jeg vil sælge min bil til dem for 125.000kr
Den absolut billigeste a7 på nettet står til 200.000kr engro , har kørt 300.000 km og intet af det udstyr som min
Jeg er helt med på en forhandler skal osse kunne tjene men at kunne finde på at byde sin kunder en pris så langt under prisen ser jeg som direkte at svindle folk og være dybt useriøse
Hvis det var fordi de ikke var interesseret i bilen kunne de blot melde dette ud
Istedet for at byde 100.000kr under salgspris
Så de må virkelig have en høj revanche på deres salgs biler.
Kan kun sige det er ikke et sted jeg nogensinde vil handle bil og ville aldrig stole på et firma som dette
Man burde som kunde kunne føle sig tryg og få en god oplevelse
Dette er bestemt ikke tilfældet her
Oven i alt det her er det endt at med jeg fik et bud fra anden forhandler på 197.000kr ved køb af bil hos dem så det syntes jeg bestemt siger noget om hvor urealistiske de har været her
Igen min egen personlige oplevelse.

Odpowiedź od Beka Auto A/S
Super service top motiveret medarbejder...
Alt klar og afstemt ved handel.
Jeg vil gerne anbefale Beka Auto til dem som lægger vægt på:
Ordentlighed og stor service. En meget ansvarsfuld og tryg handel.
Hurtig og udtalt service for mig. Flere medarbejdere gav fuld arbejdstid for at få bilen klar og indregistreret - så jeg kunne afhente bilen i forlængelse af min ferie i udlandet.
Tak til alle hos jer - I fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg skulle ha skyllet gearkassen på min bil nyt olie osv. det skulle jeg betale 6000 for. De modtager så kun MobilePay og dankort, min MobilePay kan så åbenbart ikke overføre mere end 5000 i døgnet. Jeg har ikke dankort men Mastercard… de er overhovedet ikke til hjælp og jeg får ikke lov til at gå før end jeg har betalt. Jeg ender med at få min far til at lave en straks overførelses som åbenbart heller ikke går hurtig nok i gemmen.. jeg fortæller dem flere gange at jeg har to børn jeg skal hente men det er de sådan set lige glade med.. jeg sætter ALDRIG mine ben der igen.. SÅ ringe service

Odpowiedź od Beka Auto A/S
Super service. Kvalitet og faglighed skinnede igennem under hele processen
Fin bil, hurtigt klargjort.
Nogen forhandling om byttepris - men i fair dialog.
Tak til Anders for tålmodig og venlig vejledning og guidning til mit første el-køb.
Hurtig fremskaffelse af bil. God service omkring levering.
Et par mangler i udstyr
Super dialog undervejs, handlede med Anders og det var en super oplevelse. De bedste anbefalinger herfra:-)
Et meget højt fagligt niveau og en god indstilling til kundeservice.
Vi fik desværre ikke den oplevelse vi havde håbet på, i forbindelsen med købet af bilen, hvilket var ærgerligt. Dog blev vi mødt af Beka Auto med en enorm venlighed da vi henvendte os omkring vores oplevelse. De var meget indstillet på at tale de respektive elementer igennem og bistå der, hvor der havde være udfordringer. De skal ikke dømmes på de småfejl der skete, men mere på deres evne og vilje til at rette op på det igen. Dette efterlod os men en følelse af at vi blev taget seriøse, og at vi er velkommen igen når der er tid til service eller blot spørgsmål. 5 stjerner fuldt fortjent!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.