Var i afdelingen på Kirstinehøj i Kastrup i dag - super vejledning og rigtig go’ service som altid - tak herfra
Projekt maling af fliser på badeværelset. En fantastisk hjemmeside med film om hvordan man gør, afsluttet med en oversigt og en direkte mulighed for at bestille produkter. Virkelig godt og overskue... Zobacz więcej
God rådgivning pr telefon. Synes dog ikke GT20 er så dækkende som jeg ønskede. Den dækker en del dårligere end den almindelige vægmaling. Dermed har vi måtte bruge næsten 10 liter på vores køkken. E... Zobacz więcej
Jeg synes som minimum, at I kunne opdatere Jeres hjemmeside med ÅBNE butikker, så man ikke kører relativt langt for at blive mødt af en permanent lukket butik i Helsingør. Den har, ifølge sedlen i... Zobacz więcej
O Beckmann Farver
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Beckmann Maling & Tapet er kvalitet til lavpris. Hos os får du vægmaling i topkvalitet. Vi importerer direkte fra fabrikken og holder priserne nede.
Skal du male skuret eller opfriske garagen, så har vi træbeskyttelse i alle farver.
Se også vores store udvalg i tapeter til hjemmet.
Lette gør det selv guides til arbejdet gør din maleopgave til en leg.
Industrivænget 21, 3400, Hillerød
- webshop@beckmann.dk
- www.beckmann.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Vores træterrasse fik nyt look.
Vores træterrasse fik nyt look.
Tak for god rådgivning og super service i jeres forretning i Næstved
Havde en meget uvirkelig og ubehagelig…
Havde en meget uvirkelig og ubehagelig oplevelse hos Beckmann Helsingør.
Min bekendt have købt en maling, fået den tonet, efter toningen var malingen behandlet i rystemaskinen og hun fik, (som man altid gør) vist farvenuancen påmalet på et stykke papir. Hun accepterede toningen, fik malingen og gik i Lidl (50 m fra Beckmann) i Lidl skulle hun betale for varer i kassen og fik hænderne indsmurt i maling, dvs at låget ikke var lukket forsvarligt til af medarbejderen hos Beckmann. Min bekendt gik efterfølgende til butikken for at bede ham tage malingen op af hendes taske. Ved efterfølgende telefonisk opkald til butikken fik vi fortalt, at han jo ikke kunne vide om hun ikke selv have åbnet metaldåsen??? Hvem gør det og hvorfor?
Min bekendt fik maling på bukser, håndtaske samt tasken hvor håndtasken lå i. Vi kontaktede hovedkontoret i Hillerød, de fralagde sig ethvert ansvar, men tilbød trods alt en ny maling. Hovedkontorets argument var, at medarbejderen i butikken havde forsvoret, at metaldåsen ikke var åbnet i butikken, efter at have været i rystemaskinen, men hvordan kan man så acceptere en evt. toningsfarve? Det lyder meget mærkeligt, at man køber farvetoninger, man først ser nuancen på, når man åbner dåsen derhjemme, der må være en være en del ombytninger.....
Nu står min bekendt med ødelagte tasker og bukser, samt en uacceptabel håndtering af sagen, der kunne være løst ved almindelig sund fornuft og ærlighed.

Odpowiedź od Beckmann Farver
Professionel og hurtig.
Nemt at bestille via hjemmesiden og…
Nemt at bestille via hjemmesiden og hurtig levering. Havde varerne dagen efter.
Meget tilfreds både med netkøb og besøg…
Meget tilfreds både med netkøb og besøg i forretning.
Super god betjening
Hurtig levering og fine varer👍🏻
Altid super gode produkter og lynhurtig…
Altid super gode produkter og lynhurtig levering.
Køber aldrig andet end Beckmann’s malerprodukter.
👍kan kun sige at jeg er super tilfreds
God rådgivning pr telefon
God rådgivning pr telefon.
Synes dog ikke GT20 er så dækkende som jeg ønskede. Den dækker en del dårligere end den almindelige vægmaling. Dermed har vi måtte bruge næsten 10 liter på vores køkken. Ellers god maling, god leveringstid.
Gode produkter. Fin levering med Postnord
Bestilling og levering, hos Beckmann Farver, er altid i orden. Kort leveringstid og varen sættes hvor det er aftalt. (Postnord).
Et lille minus denne gang er, at en af de leverede spande med maling er noget bulet i bunden.
Det kunne måske tyde på, at behandlingen af spandene er lidt hård.
Ellers er vi tilfredse og har handlet med Beckmann farver før, uden
problemer.
Vh Finn og Laila
Igen en lynhurtig levering.
Det skulle prøves - til de lave priser!!
Hurtig præcis levering fra et stort vareudbud. Jeg kommer igen!
Hurtig levering bestilte inden kl 12…
Hurtig levering bestilte inden kl 12 havde varen næste dag de lever fuldt op til det de lover har handlet før handler igen
Super hurtig fragt
Super hurtig fragt.
Det er dog ærgerligt at der kun er butikker på Sjælland, så jeg ikke kan levere overskydende varer retur. Det er alt for dyrt med fragtfirma.
malingen binder ikke og der er absolut ingen service
God leverance men malingen binder overhovedet ikke på fliser selv om beskrevne proces er fulgt :-(
10/9-21 Svar til Markus: Jeg har snakket med jer 2 gange, første gang for 8 uger siden, sidste gang for 4 uger siden og skrevet til jer ind imellem, jeg har sendt billeder osv osv. Hver gang lover i at vende retur men der er larmende tavshed.
Jeg kan kun give mine dårligste anbefalinger for folk som jer der lover noget og ignorere det bagefter.
Håbløst!!

Odpowiedź od Beckmann Farver
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.