Var i afdelingen på Kirstinehøj i Kastrup i dag - super vejledning og rigtig go’ service som altid - tak herfra
Projekt maling af fliser på badeværelset. En fantastisk hjemmeside med film om hvordan man gør, afsluttet med en oversigt og en direkte mulighed for at bestille produkter. Virkelig godt og overskue... Zobacz więcej
God rådgivning pr telefon. Synes dog ikke GT20 er så dækkende som jeg ønskede. Den dækker en del dårligere end den almindelige vægmaling. Dermed har vi måtte bruge næsten 10 liter på vores køkken. E... Zobacz więcej
Jeg synes som minimum, at I kunne opdatere Jeres hjemmeside med ÅBNE butikker, så man ikke kører relativt langt for at blive mødt af en permanent lukket butik i Helsingør. Den har, ifølge sedlen i... Zobacz więcej
O Beckmann Farver
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Beckmann Maling & Tapet er kvalitet til lavpris. Hos os får du vægmaling i topkvalitet. Vi importerer direkte fra fabrikken og holder priserne nede.
Skal du male skuret eller opfriske garagen, så har vi træbeskyttelse i alle farver.
Se også vores store udvalg i tapeter til hjemmet.
Lette gør det selv guides til arbejdet gør din maleopgave til en leg.
Industrivænget 21, 3400, Hillerød
- webshop@beckmann.dk
- www.beckmann.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hurtig og god levering
Hurtig tilbagemelding, da jeg havde bestilt. Super hurtig og god levering, og produktet jeg bestilte er rigtig godt.
Tak for fantastisk service.
Majbrit Bornholm

Odpowiedź od Beckmann Farver
Top kvalitet maling og super hurtig og…
Top kvalitet maling og super hurtig og god service 🤗

Odpowiedź od Beckmann Farver
jeg købte spraymaling hos en…
jeg købte spraymaling hos en farvehandel Beckmann i Prøvestenen i Helsingør i onsdag og om torsdage måtte jeg ud til dem for at hvis hvad der sker når man ryster den i mit køkken og så sker det som i kan se på mig og køkkenet nu siger de det er selvforskyldt at det sket og min forskning vil ikke dækker for min jakke og det i mit køkken og min forskning siger at det er jers forskning der skal dække for de skader i mit køkken og gulvet og loft der synes jeg ikke kan være rigtig at mit boligselskab skal dække for de skader Helsingør politi vil ikke hjælpe mig de sagde at jeg skulle skiver til forbundetstyter det har jeg så gjort har også skrevet til boligselskab Mvh Johnny Hansen

Odpowiedź od Beckmann Farver
Super service - jeg kommer igen
Jeg købte for nylig indendørs vægmaling hos Beckmann i Kastrup.
De anbefalede maling i glans 7, men den viste sig dog at være for blank. Samtidig var vi ikke tilfredse med vores farvevalg (vores egen fejl).
Jeg fik (selvfølgelig :-))bare en ny maling i glans 5 og endda i en ny farve - smil og ingen endeløse diskussioner.
Jeg kommer igen snart, når jeg starter forårets projekter.
Tak for god service :-)
Har fået den bedste behandling og…
Har fået den bedste behandling og vejledning af Søren i Beckmann Farver i Hvidovre. Jeg var i tvivl om nuancen i de farver jeg havde valgt og Søren ændrede nuancerne så de blev præcis som jeg ønskede det uden merbetaling! Klart det sted jeg fremover vil købe maling. :)
Bestilte den ene dag og næste dag…
Bestilte den ene dag og næste dag leveret til døren.. elsker Deres maling så kan anbefale det 100 %
Lynhurtig levering og alt korrekt i…
Lynhurtig levering og alt korrekt i begge leveringstilfælde. Varm anbefaling.
God oplevelse hos Beckmann i Hvidovre
Man får sjældent så god en behandling som hos Beckmanns farver på Hvidovrevej, hvor man føler sig hjertelig velkommen fra det øjeblik man træder ind af døren.
God stemning og atmosfære skabes som bekendt af butikspersonale - her har man så ramt rigtigt!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Virkelig imponerende service.
Virkelig imponerende service.
Gode priser og eminent logistik
Hurtig og perfekt shipping
Hurtig og perfekt shipping. Varen pakket rigtig godt ind - dejligt!
God service og hjælp til at fremskaffe…
God service og hjælp til at fremskaffe en maling i restordre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.