Bij Nina in eindhoven geweest. Super tevreden, leuke vlotte meid met goede kennis over extensions. Ik ben met een super tevreden gevoel de deur uitgegaan en kom zeker terug!
Reakcja na opinię
Vandaag bij Nina in Eindhoven geweest. Super gezellige afspraak gehad! Er werd goed meegekeken naar wat passend was voor mijn haren. Goede service en weer mega tevreden met mijn nieuwe haren!🤍
Reakcja na opinię
Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was bij Nina en irini in Eindhoven en heb zo’n leuke en goede ervaring gehad. Super leuke meiden met een toffe energie en ziet dat ze echt het naar hun zin hebben op werk. Ik ben super tevreden met... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.
Algolweg 18 D, 3821 BH , Amersfoort, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Altijd super tevreden! Hele gezellige werkneemsters en altijd mooi werk😀🥰

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Kom hier al jaren, hele fijne service , vriendelijke en proffesionele kapsters :-)

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ik ben super tevreden en dat voor de eerste keer extensions gezet. Erg vriendelijk personeel en goede service. Er wordt goed naar je geluisterd. Ik ben helemaal happy met mijn haar

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ik ben super super zeer tevreden door alle service en hoe ik ben geholpen geweest in de salon van Antwerpen. Zo zo super super super blij met de extensions. Romy en Maxima hebben mij super tof ontvangen en zeer goed behandeld.!! 2 gouden harten ♥️ ik blijf zeker zeker terug komen.!!! Is zeker de moeite waard people 👌👌 Much love.. Laziza een zeer tevreden klantje 🥰

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Super mooie, nieuwe salon in Antwerpen! Lieve meiden met veel ervaring die eerlijk advies geven en uitgebreid tijd nemen op met mij mee te denken. Onder het genot van een heerlijk kopje thee en een verse cupcake werd mijn nieuwe haar aangebracht! Ik kom zeker terug!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Altijd gezellig en een goede service bij Megan! Haar zit weer perfect!

Altijd erg fijn geholpen in Eindhoven door Nina en Kiki! Erg blij mee altijd 💖

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom hier al 3 jaar en ben altijd tevreden / blij de deur uitgelopen! Altijd gezellige medewerkers om mee te kletsen en helpen je goed bij de keuze die je moet maken ivm met je haren! Groetjes tevreden klant :)

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Weer superfijn geholpen door Kiki en Nina!! Zo blij met mijn haar!!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Altijd gezellig en fijn bij de salon in Eindhoven.

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Ben hier nu al meer dan 16 jaar klant.
Dat zegt in principe al voldoende.
Goede kwaliteit, service en heel fijn personeel.
Altijd weer een feestje als ik mijn haar laat doen in Hengelo door Eline..
Voor mij niets anders meer...

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Vandaag werd ik geholpen in Eindhoven.
Erg fijne mensen en het resultaat is erg mooi geworden! Altijd een plezier om hier te komen!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Heel blij met de volume behandeling die Kiki bij mij heeft gedaan! Ook erg aardige en gezellige meiden!! Tot snel😘

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Vandaag weer super geholpen door Suzan,zoals gewoonlijk.

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Heel professioneel geholpen en ben super blij met het eindresultaat. Geholpen door Megan. Ze denkt heel goed mee.

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Fijne salon met goede sfeer.
Extensions zijn gezet door Nina en Kiki.
Leuke meiden met kennis van zaken.
Echte aanrader!
Heel blij met mijn extensions!

Odpowiedź od Beauty by Roos Hairextensions
Super blij met mijn extensions. Kom al 2 jaar hier, goede service en zit altijd mooi! Ik word altijd super goed geholpen door Suzanne!