Ze hebben ingebroken in mijn auto. Aanzienlijke schade. Heb niet kunnen overnachten. Er was geen beveiliging op de parkeerplaats, camera was volgens de receptie defect.
Zobacz, co mówią recenzenci
Kamer en badkamer schoon. Inrichting is goed maar misschien wat gedateerd, dit is echter niet storend. Wat echt niet kan is de badkamer, deze is echt te klein! Personeel is prima, vriendelijk en b... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi
Dane kontaktowe
In de Cramer 199, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Holandia
- +31455754540
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ze hebben ingebroken in mijn auto
slecht geregeld asiosiaal
belde na hun toe of er kamers waren en of ik contant kon betalen aan de deur zeide ze ja kom maar hb ik vermeld is een uurtje rijden ben ik er kom ik aan zeggen ze we kunne je geen kamer meer geven het is nu telaat helemaal. voor niks gereden we waren eerst vaste klant maar nu komen we nooit meer hier rot hotel
Goede locatie, comfortabel en schoon
Goede locatie:
Schoon:
Comfortabel.
Leuk dat er koelkast was.
De situering van de stopcontact voor de waterkoker en koelkast was erg onhandig.
Kamer en badkamer schoon
Wat echt niet kan is de badkamer, deze is echt te klein!
Personeel is prima, vriendelijk en behulpzaam. Eten is Oke, kleine kaart en vrij eenvoudige gerechten. Maar wel smakelijk.
Heel bijzondere waardering voor de assistent bedrijfsleidster. Op de laatste dag alleen aanwezig. Receptie, bar, keuken en bediening. Knap werk, veel respect voor de inzet en het resultaat. Topper! Maar natuurlijk niet goed van Bastion.
Vriendelijk personeel
aardig personeel .
Zijn druk bezig met renoveren
vers gebakken ei bij het ontbijt
Personeel uitermate vriendelijk en…
Personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam goede bedden schone kamers.
Enige probleem was dame met hoge hakken boven ons, tip van ons: dames denk er eens aan om je hakken om te ruilen voor pantoffels wanneer je in je slaapkamer bent.
Toen we aankwamen waren de bedden niet…
Toen we aankwamen waren de bedden niet tegen elkaar gezet, terwijl ik dit wel had aangegeven. De frontoffice medewerker gaf aan dat het niet in het systeem stond en heeft daarna ook niet de moeite gedaan om het alsnog te regelen. De ochtend erna was er wel een super medewerkster die wel service gericht was. Voor haar en de schone kamer deze sterren.
Vriendelijk personeel en we moesten…
Vriendelijk personeel en we moesten alleen iets hebben om te overnachten wat super was
goed en fijn bed ,goed geslapen
goed en fijn bed ,goed geslapen
alles schoon en behaaglijk
voor zachte prijs
ochtendontbijt was heerlijk en van goede kwaliteit
Voor 2 nachten is het te doen met 2 personen
Voor 2 nachten is het te doen.
Langer zou ik niet aanraden als je met 2 personen op een kamer ligt.
Hele kleine kasten.
En de vloer in de douche wordt spekglad.
Hier zou iets aan gedaan kunnen worden zodat hij stroever is en je niet bang hoeft te zijn om uit te glijden.
Geen badmat waardoor we een handdoek op de grond moesten leggen.
Wel koffie faciliteiten op de kamers maar geen thee dit zou wel fijn zijn als dit er ook zou komen.
2e keer dat we er sliepen voor 1 nacht
2e keer dat we er sliepen voor 1 nacht. Nu op kamer 25, 1 stopcontact bleef geen stekker in zitten, viel gewoon uit, was versleten, we hebben beide een cpap, voor slaapapneu dus wel stroom nodig, maar ergens anders de stekkers er uitgetrokken. Stopcontact in de badkamer ook niet echt lekker, laadblok van de telefoon werd binnen een half uur vrij warm, thuis met hetzelfde blokje geen problemen, beide gemeld bij de receptie. Ontbijt is goed, de gebakken eieren omelet of pannenkoeken worden vers gebakken. Vriendelijk personeel.
Niet komen niet boeken niet eten
Ik ben bekent met zo beetje alle bastion hotels maar dit is next level slecht, geen house keeping na 2 dagen maar eens om handdoeken gevraagd want er word dus niet schoongemaakt
Eten is nooit een hoogstandhe bij bastion maar ook hier next level
Zelfs de salade is niet te eten
Kortom ik zou mijn hond hier nog niet naar toe sturen het is erg vies omdat er niet word schoongemaakt en het eten is erg slecht vergeleken andere bastions
Mensen die hier werken ogen de schijnt dat ze gewoon hun tijd uitzitten en niet met het hotel bezig zijn , kortom niet boeken hier dan kan je beter naar bastion Geleen
Horror in Bastion Hotel Heerlen
Verbleven in het Bastion Hotel in Heerlen. Mijn pinpas is verdwenen, pet en hondenriem. Vreemde combo. Hotel weet van niks en weigerde iedere normale vorm van hulp. Voor € 9 kun je drie kipvleugels krijgen. Ik kreeg een bord vol, het waren immers de laatsten. Ze waren uitgedroogd en aangebrand, er was niet doorheen te komen. Tevens zitten aan de bar vanaf de middag mensen dronken te worden en moest overgeefsel worden opgeruimd. Een vrouw benoemde zich onveilig te voelen.
Een terugbetaling die ik binnen een week zou ontvangen kreeg ik pas na herhaaldelijk bellen, twee weken later.
Medewerkers zijn ongeïnteresseerd en verblijven veelal in de keuken. Ik kom hier nooit meer terug en raad ieder ander aan nooit naar dit hotel in Heerlen te gaan.
Ontbijt was heerlijk en gezellig voor…
Ontbijt was heerlijk en gezellig voor herhaling vatbaar

Zeer goede ontvangst
Zeer goede ontvangst, behulpzame dame. Schone kamer, niet heel groot maar prima. Gezellige inrichting, je voelt je er meteen thuis. Lekker ontbijt. Bedden liggen goed.

Odpowiedź od Bastion Hotels - Heerlen
Rustige locatie en behulpzaam…
Rustige locatie en behulpzaam personeel. Geen vraag was teveel.

Odpowiedź od Bastion Hotels - Heerlen
Goed ik had een nette kamer en goed…
Goed ik had een nette kamer en goed ontbijt

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed diner en ontbijt. Er stond een koffie zetter op de kamer maar bij vraag ook direct een waterkoker. Ook een foutboeking werd gecorrigeerd.

Zeer vriendelijk personeel.
Zeer vriendelijk personeel. Erg uitgebreid ontbijt en diner. Veel keuze zelf vega diner was mogelijk wat erg lekker was. Kamer waren prima en bedden goed. Badkamer is iets aan de kleine kant maar daar verblijf je niet lang. Alles wat je van een kamer mag verwachten was aanwezig. Schoonmaak doet goed hun werk.
Zeker voor herhaling vatbaar. Omgeving met de fiets is zeer de moeite waard.
Groeten, Dirk Jan

Odpowiedź od Bastion Hotels - Heerlen
Prima overnachting voor een goede prijs
Prima overnachting voor een goede prijs. Lekker ontbijt met voldoende keuze. Kamer was rustig gelegen aan parkeerzijde met een heerlijk zacht bed. Badkamer was aan de krappe kant maar voor 1 overnachting prima.
Personeel was uiterst vriendelijk en klantgericht.
Hotel is wel enigszins toe aan een opfrisbeurt betreft look en feels maar doet niet af aan het prima verblijf.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.