Infolinie banku to numer,który w ORANGE jest płatny !!! To oburzające,że muszę płacić za połaczenie z konsultantem banku gdzie mam swoje pieniądze. To jest przejaw działania na szkodę klienta. Wycof... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Najgorszy bank z jakim miałam do…
Najgorszy bank z jakim miałam do czynienia. Miałam nieautoryzowaną transakcję na koncie, nie zostałam o tym w żaden sposób powiadomiona, nic nie zostało zablokowane. Jak zgłosiłam sprawę zostałam naprawdę nieprzyjemnie potraktowana, wina została przerzucona na mnie, zgłosiłam sprawę rzecznikowi i nawet wtedy nie uzyskałam przeprosin. Okropna obsługa, niska jakość, brak bezpieczeństwa, brak współpracy. Z całego serca nie polecam!
Nie polecam konta w tym banku
Nie polecam konta w tym banku. Ktoś się włamał na konto a oni nie są w stanie zweryfikować co i jak bo nie widzą tego w systemie. W dobie oszustów i naciągaczy raczej słabo to wygląda tym bardziej że tyle się o tym mówi. A reklamy związane z tym zagadnieniem mają całkiem niezłe
Opłaty
Bank nastawiony, żebyś nie spełnił wymogów. W innych bankach jest tak że jak coś jest obcięte zmniejszeniem opowiadania to masz informację co musisz jeszcze spełnić żeby skorzystać z promocji. W Millennium tak nie ma. Musisz liczyć na kalkulatorze i sprawdzać w umowie, która nie jest dostępna w aplikacji. Jesteś na wakacjach i nie masz przy sobie umowy, Twój błąd. Niestety mam w tym banku kredyt hipoteczny.... Ci rusz jakiś problemy. Z naliczaniem opłaty również. Swego czasu co miesiąc zgłaszałam reklamacje, odpłatę zwracali. Ja zauważyłam nienależnie pobraną opłatę i mi się chciało ale ile osób nie zwróci uwagi na te 10-12 zł ściągnięte bez powodu.
Ten parabank to jakaś porażka.Blokują…
Ten parabank to jakaś porażka.Blokują dostęp do bankowości w imię bezpieczeństwa oczywiście,po czym infolinia nie oddzwania chociaż ma taki obowiązek,a gdy próbowałem się dodzwonić to po 30min czekania połączenie rozłączyło.Zostajesz bez dostępu do swoich pieniędzy do momentu odblokowania.Dodzwaniam się kolejnego dnia,odbierają(po 18min czekania) odblokowują z wielką łaską,po czym generuje czek i znowu blokada.Tym razem w celu odblokowania odwiedziny w placówce gdzie też nie bardzo wiedzą co mają zrobić i co się wogóle stało.Porażka,nie polecam nikomu.Będę napewno wrzucał o tym materiał do mediów społecznościowych także można będzie zobaczyć więcej.
Pozdrawiam
Konto firmowe tragedia
Konto firmowe tragedia, same problemy, teraz np. Wyskakuje we wszystkich wpłatomatach milenium, że nie obsługują wpłat gotówki, chyba nie mam ani jednego dobrego doświadczenia czy też zaskoczenia. Filtrowanie w aplikacji również toporne domyślne ustawienia
Spoko
Spoko. Bank bezpieczny. Pracownicy uprzejmi. Jedynym mankamentem są powiadomienia przychodzące z opóźnieniem. Mam na myśli powiadomienia o wpływach na konto. Z przelewami wychodzącymi nie ma problemu. Aplikacja działa bez zarzutu.
Bank nastawiony na oszukiwanie klienta
Zostałem oszukany przez nieuczciwą…
Zostałem oszukany przez nieuczciwą firmę, przy zapłacie z karty,po złożeniu zawiadomienia Bank zwrócił mi całą kwotę w ciągu 2 dni.
lokata strukturyzowana to porażka
4 grudnia 2025r. zakończyła się zgodnie z planem dwuletnia lokata w banku Millennium "Potencjał Japonii". Nie mogłem uwierzyć kiedy zobaczyłem odsetki na poziomie 0,97% rocznie....Czuję się oszukany, tym bardziej że w tym czasie rynek kapitałowy Japonii odnotowałem hosse i wzrost kilkadziesiąt procent. pseudo doradca z banku nie potrafił wytłumaczyć mi dlaczego rynek rósł a ja dostałem ledwo 1% za rok. Nigdy więcej nie kupię takiego produktu jak lokata strukturyzowqna. Bank tworzy algorytm, zeby przypadkiem klient nie zarobił. Ostrzegam Was!
Uciekajcie od tego banku OSZUŚCI
Najgorszy bank z jakim miałam nieprzyjemność mieć kontakt. Pracownicy aroganccy, olewający i bez podstawowej wiedzy. Pisma składane w siedzibie banku są wyrzucane do śmieci. Nie chcą wypłacać pieniądzy spadkobiercy, udzielać informacji mimo posiadanych dokumentów z sądu.. Kombinacje, przekręty. Pieniądze znikają. Unikajcie jaj ognia. To złodziejski bank.
Rozczarowanie bankiem millenium…
Rozczarowanie bankiem millenium ...przez pomyłkę kliknąłem pasek z ratami i z 1500zl zrobiło sie 5200..I teraz duzy problem żeby wrócić do starej kwoty,powod jest jasny brak zdolności kredytowej!!bardzo pomocni są pracownicy z oddziału w Turku ,niestety oni też nie mogą wszystkiego ...
Konto dla dziecka
Konto dla dziecka
Uważajcie jeśli chcecie żeby dziecko np zarobiło sobie np na koncie oszczędnościowym .
Bank utrudnia potem zwrot tych środków
Zwykła łapanka porażka .boksuje się z nimi już dwa tygodnie porażka .jednen jakiś gostek z centrali blokuje.
Ludzie piszcie skargi na zarząd.
Im więcej tym może się komuś wreszcie żarówki zapalą
Najgorszy bank w jakim trzymaliśmy…
Najgorszy bank w jakim trzymaliśmy pieniądze.
1. Zakup samochodu na aukcji w USA - pomimo faktury, dokumentów , wizyty w oddziale ( zapewnień ,że nie ma problemu) nie dokonano przelewu MOICH pieniędzy - zmiana banku i zero problemów!!!
2. Zakup samochodu w polskim salonie - problemy z przelewem....
Co to za bank i kto tam pracuje, ludzi wprowadzają w błąd , można nabawić się nerwicy i stracić dużo czasu...nigdy więcej i radzę omijać szerokim łukiem...
Nigdy więcej!
Z żadnym innym bankiem nie miałem takich debilnych sytuacji jak z Millenium. Teraz nie dziwi mnie to, że tak gorliwie zapraszają ludzi w galeriach handlowych do zakładania u nich konta. Na moje oko to ten bank ma tendencje do oszustw. Bardzo często miałem na nim m.in. ujemne saldo. Ludzie! Mówię Wam, nie dajcie się nabrać na te ich czcze gadki o braku płatności i tak dalej, bo jeszcze stracicie pieniądze! Od lat mam konto w PKO BP i to jest moim zdaniem naprawdę bardzo dobry i szanujący się bank.
oszusci wymuszaja nieterminowe spłaty…
oszusci wymuszaja nieterminowe spłaty nie pobierajac z własnego rachunku technicznego za kredyt choc pieniadze były od conajmniej 5 dni konsultant debil najpierw mówi zadłuzenie 200zł potem nagle 192zł
Złodzieje i oszuści
Złodzieje i oszuści, nie warto trzymać pieniędzy w tym banku, wpłacają pieniądze na konto, możesz sie spodziewać że będą problemy z ich wypłaceniem i płatnościami.
Kpina???
12 października. Nie mogę zalogować się w apce ani na stronie millennium. O co komon.
Ktos powie mi czy ten bank tak samo…
Ktos powie mi czy ten bank tak samo jest debily jak ten Credit Agricole czy ten bank tez blokuje pensje ponizej 3500zl z pensji i zostawia 2350 ?? bo moze pisac zeby oddali duzo razy a przychodzi 1 kazdy miesiac i oddaja reszte do 3500
Millennium to wg mnie najgorszy bank z…
Millennium to wg mnie najgorszy bank z jakiego korzystałam, a miałam konta w 6 bankach. Po pierwsze, nie można wyjść ze strony banku (na tel) bo wylogowuje. Robiąc przelew na skopiowany nr konta, każe sprawdzić czy dane są dobre, więc przychodzę np na messenger sprawdzić czy numer konta się zgadza, to już nie dokończę przelewu, bo jestem wylogowana. Nie mam przy sobie kartki i długopisu, więc nie spiszę.
Limit przelewu 50 000 serio ?!?, pierwszy raz się z takim limitem spotkałam tylko w millennium. Przelałam tam pieniądze na konto oszczednosciowe i powiedzmy po 3 miesiącach chce przelać swoje oszczędności do innego banku. I teraz mając np 160 tys muszę robić przelewy przez 4 dni. Albo np, zapłacić za coś pow 50 tys... no jak? Na raty codziennie? W sklepach się tak nie da ... Być może można założyć u nich inne konto, gdzie jest większy limit przelewów, ale jak bym miała zmieniać swój numer konta to wolałabym zmienić bank. Wiiecznie te smsy z kodami, nie da się nic szybko załatwić.
Jestem upoważniona do konta mamy, Pani kazała mi w punkcie obsługi posiadać swoje dane do logowania na jej koncie. Miałam mieć możliwość robienia przelewów, bo ona nie zna się na internecie, i z powodu swojej choroby nie nauczy się. Okazało się że mogę sobie na tych danych jedynie zalogować na konto i tyle.
Nie polecam, szkoda nerwów.