Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Zobacz więcej
Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lersøpark Alle 42, 2. sal, 2100, København Ø, Dania
- dg@lactobio.com
- www.bakskincare.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Det her middel er en mirakelkur for min…
Det her middel er en mirakelkur for min hud. Virkningen kunne allerede ses efter en uge !!! Huden er blevet mere ensartet og ingen nye udbrud.
Kan kun anbefale andre at prøve det 🙏🏼

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, der virkelig virker. Det er rart endelig at kunne finde en hudplejeserie med rene ingredienser, der støtter kroppens sundhed og natur, og så er det bare bonus at det er et dansk mærke. Jeg har prøvet lidt af hvert fra deres sortiment nu, og jeg bliver glædeligt overrasket hver gang. Jeg har aldrig rigtig brugt hudplejeprodukter før, men det her, synes jeg er pengene værd. (Det gør dog lidt ondt på pengepungen, men produkterne virker). God og hurtig service.
EXCELLENT SERVICE!!
EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (anden slags serum) + en olie uden beregning. VIRKELIG god og kompetence service og gode produkter! Varm anbefaling af BAKskincare!!!
Bra och naturlig hårdvård som ger…
Bra och naturlig hårdvård som ger fantastisk lyster och håller min hud fri från akne. Bästa jag har testat.
Endelig et produkt der har hjulpet mig…
Endelig et produkt der har hjulpet mig af med akne, kæmpe anbefaling herfra!
A new but absolutely promising brand!
A new but absolutely promising brand! I received my serum and I can't wait to see the results! Also they have a very very very good customer service, you really can trust them :-) thanks!
Har brugt bakskincare i over et år nu
Har brugt bakskincare i over et år nu. Den har virkeligt gjordt noget for min hud generelt. Men også ved årstidernes skiften.
Min store datter er også rigtig glad for den, til hendes let fedtede teenage hud.
Vi er begejstrede.
Feeeedt nyt brand
Feeeedt nyt brand
Øko vegansk dansk. What’s nor to like
Easy to order and the products are…
Easy to order and the products are wonderful. I love their cleanser that take away all the makeup without leaving my skin dry.
Det här ger verkligen effekt
Det här ger verkligen effekt! Har haft problem med min hud i många år och den här produkten har hjälpt i grunden. Min hud är finare och slätare än någonsin och ser frisk och hälsosam ut.
Jag gillar idén med probiotika i…
Jag gillar idén med probiotika i produkten o rengöringen känns så himla bra o så använder jag oljan på natten några ggr i veckan o nu ser jag fram emot serumet
Amazing products for diplomatic skin
I found this product series by chance and have been using it for months for my dry skin with a tendency to acne. I am absolutely in love and can see huge improvements. Definitely recommendable!

Odpowiedź od Bakskincare
Købte deres anti-redness Oil og har…
Købte deres anti-redness Oil og har brugt den i ca to mdr uden nogen form for effekt.

Odpowiedź od Bakskincare
Once you go probiotic, you never go back
Jeg har brugt Bak Skincare siden efteråret 2020 og er enormt begejstret for deres produkter. De er enormt gode, skånsomme og ikke mindst ser man resultater af en flot og sund hud! Jeg køber aldrig "almindelige" cremer eller olier igen - kæmpe fan!
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter! Min rosacea er faldet helt til ro til trods for at den plejer at blusse op her om sommeren. Olien føles dejlig på huden, giver næring uden at efterlade en fedtet overflade.
Min datter bruger olien mod uren hud og den har virkelig hjulpet hende.
Gode produkter, og hurtig levering
Gode produkter, der hjælper på min milde tendens til acne (bruger deres rescue serum for acne prone skin).
Bruger den kun en gang om dagen, da min hud ellers bliver for fedtet, men kan mærke at de dybe store bumser ikke kommer igen efter jeg begyndte at bruge produktet! :D
Rent praktisk er alt andet også bare som det skal være. Har bestilt der to gange nu, og begge gange bliver ordren sendt afsted nærmest med det samme og ligger klar til afhentning næste dag.
Derudover har de tit gode tilbud/rabatkoder, så det ikke bliver så dyrt igen at handle hos dem i længden :)
Super produkter og top service.
Jeg er nu på min tredje flaske af den olie som har vundet pris- jeg er yderst tilfreds mef produktet
Jeg er nu på min tredje flaske af den prisbelønnede olie- jeg er yderst tilfreds med produktet og kommer til at fotsætte

Det har ændret mit liv
Efter mange, mange, mange år med acne og fire forskellige pillekure fra hudlægen (som har hjulpet i perioder) må jeg indrømme, at jeg ikke troede på, at der fandtes et hudprodukt, der kunne hjælpe mere end alle de andre tusindvis af produkter, jeg har prøvet gennem årene. Men det, der fik mig til at prøve BAK var, at jeg kunne læse, at deres produkter arbejder med huden på en anden måde end konventionelle produkter. Allerede første gang, jeg brugte deres acne-serum, kunne jeg mærke forskellen. Jeg kan mærke, hvordan huden modarbejder acnen selv - fremfor produkter, som prøver at fjerne/rense acne væk. Det føles sundt og helende, og det har ændret mit liv.