Bakskincare Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (an... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

14 marca 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tak Liv for de 5 stjerner og for den finde kommentar på vores service. Vi gør vores bedste for at alle får en god rådgivning og service.

God dag.

Kære Sille,

Tusinde tak for dine venlige ord og 5 stjerner.

Jeg ønsker dig en herlig resterende uge!

Oceniono na 5 z 5

Literally the best acne fix

You know all those advertisements saying "the morning after applying our product you can already see the difference?"
It had never happen to me... before BAK. Now, I can really see that the right product can do its job overnight.

I found the brand somewhere very randomly, ordered a sample and got hooked. The acne serum is a miracle for my skin.
I've tried plenty of methods to fight acne before, including laser, all sorts of medical peelings, isotretinoin, you name it...
Recently it's been on and off battle.

I think this serum is gonna stay with me (now only just in case of emergency :) my skin looks great day-to-day)

8 marca 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Thank you Kate for the kind words and the 5 stars, we blush😊 This is why we created our products and why we do our outmost every day to deliver the best experience. If you don't use it every day just remember to keep it cold storage (fridge) so the probiotics stay alive and effective.

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Intet at tabe og alt at vinde

De fleste nyskabende hudplejefirmaer fremhæver hudens barriere som det vigtigste. Mig bekendt er BAK skincare blandt de eneste/få, som bruger levende bakterier til at hjælpe hudens egen barrierefunktion. Med deres innovative hudpleje og hurtig og pålidelig service, så har man alt at vinde. Med 100% tilfredsgaranti har man intet at tabe!

7 marca 2022

Kære Jacob,

Det er super pænt af dig at dele dine positive oplevelser med os her - vi er glade for at høre at du har en en god oplevelse af vores produkter og services😊 Vi synes også selv at vores produkter er unike og innovative. Tak for støtten!

Ønsker dig en fantastisk uge!

Bedste hilsener,

Fantastisk vejledning og produkt

Jeg oplevede en hurtig og præcis vejledning i valg af samt brugen af produkterne

2 marca 2022

Kære Eva,

Tusinde tak for de 5 stjerner og de pæne ord om vores vejledning og service. Det betyder virkelig meget for os og det der driver os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for oliengod olie

Jeg er meget glad for olien, dem holder min sol skade jeg har på næsen nede.

24 lutego 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tusinde tak Hanne for de 5 stjerner og at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Det gør os så glade at høre at du har en positiv oplevelse med BAK Day Care Oil.

God weekend.

Janus - BAK skincare

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg laver en fejl ved bestilling, men de retter den lynhurtigt.

23 lutego 2022

Kære Ditte,

Tusinde tak for dine meget venlige ord samt 5 flotte stjerner 😊 Det glæder mig at høre at du trives med vores kundeservice - vi påskønner støtten!

Jeg ønsker dig en god aften!

Janus - BAK skincare

Bravo

Bravo! Er vild med jeres lækre Day Care Oil - og hurtige service

18 lutego 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tak Camilla og tak for de 5 stjerner! Vi bliver så stolte :)

Mvh, Janus - BAK skincare

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med en lindrende creme som…

Dejligt med en lindrende creme som tager sviden og kløe som lovet

16 lutego 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tak Jeanette for de pæne ord og de 5 stjerner, det betyder virkelig meget for os. Hvis du er glad er vi glade :)

Bedste hilsner, Janus Bak Skincare

Bestilte varen i lørdags

Bestilte varen i lørdags, kunne hente den tirsdag. Har brugt serum for atopic skin 2 gange, synes allerede at det hjælper på mine hænder. Det kunne have været rart Hvis der havde ligget en lille prøve af en af de andre produkter som Bak laver.

15 lutego 2022

Kære Helle,

Tusinde tak for dine venlige ord - Det glæder os at høre at du har haft en god første oplevelse med levering og Serum for atopic skin. Og tak for feedback, det værdsætter vi og vil tage med i vores overvejelser i forhold til prøver i fremtiden, rigtig god ide.

Jeg ønsker dig en god resterende uge!

Janus Bak Skincare

Lækre og effektive produkter

Kan kun sige at i har nogle fantastiske og lækre produkter. I starten startede jeg ud med jeres serum til akne præget hud. Senere har jeg købt jeres daycare Oil samt jeres rens og serum til tør ud. Jeg er vild med alle jeres produkter og det gør at min hud er så flot og velplejet så behøver heller ikke at gå med make-Up længere. Jeg har siden jeg var 12 år lidt meget af akne og har prøve alverdens cremer på recept, men jeres fungerer bare og uden at tørre min hud ud eller ødelægge den. Jeg er kæmpe fan og bruger ikke andet ❤️

22 stycznia 2022

Tak Sascha,

Vi rødmer helt af alt den ros, tusinde tak, det gør os enormt glade og stolte! Vi har skabt vores produkter for præcist, det du skriver, at genskabe hudens balance gennem naturlige probiotiske hudpleje produkter.

Varme hilsner,

Janus Bak Skincare

Oceniono na 5 z 5

Effektive produkter og fantastisk kundeservice

Min datter har afprøvet mange forskellige produkter mod akne, og først efter at have brugt jeres produkter til akne er hendes bumser og urenheder reduceret markant.
Endvidere er der hurtig levering og en helt fantastisk kundeservice.

17 stycznia 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tak CaHolm for de positive ord og anmeldelse. Glad for at det er et godt produkt for din datter :)

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang jeg skriver en…

Det er første gang jeg skriver en anmeldelse på trustpilot, men bliver simpelthen nødt til det. Jeg er virkelig imponeret over BAK.
Jeg har i en alder af 32 pludselig døjet med uren hud efter en graviditet. Pludselig bumser som en 15 årig, og det er 15 måneder siden jeg fødte, så ville ikke lige gå væk af sig selv.
Jeg har anvendt BAK’s serum for akne, og deres alm olie i en måned, og har vitterligt ikke haft en eneste rigtig bums siden jeg startede. Jeg har stadig små urenheder og hudorme, men ingen bumser. Den har virkelig virket.
Eneste minus for mig er dog at både serum og selvfølgelig olien, er i olieform, hvilket finder ved til min hårgrænse, og giver mig væsentligt mere fedtet hår end normalt. Men betaler gerne den pris for at slippe for bumser.

16 stycznia 2022

Hej Trine,

Tak for at du tog dig tid til at skrive din første anmeldelse på TrustPilot om os, vi er meget beæret. Og glade for din gode oplevelse med vores akne produkter.

Bare wow

Første gang jeg bruger produkter fra Bak skincare, og wow det jeg har købt har en hurtig og mærkbar virkning. Ydermere hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg bruger Bak skincare.

15 stycznia 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tak Dorthe for de flotte ord, det værdsætter vi virkelig! Og rødmer helt :)

Håber du får en fantastisk dag.

Gode produkter

Gode produkter, der har givet en ro til min hud, som den virkelig har haft brug for! Skiftede fra antibiotikacreme mod acne over til Baks serum mod acne, jeg døjer stadig med nogle urenheder, men det har reduceret rødmen og givet min hud ro, og i forhold til antibiotikacremen, så håber jeg nu på at kunne opbygge en sund hudflora og derved komme i mål med min hud :)

13 stycznia 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tak Caja for din anmeldelse. Dejligt at du har kunne skifte antibiotika ud med BAKs naturlige produkter.

Oceniono na 5 z 5

Serum til atopisk hud rigtig effektiv

Min datter har brugt serum til atomisk hud efter at have prøvet nærmest alt. Den har hjulpet rigtig meget mod hendes eksem i ansigtet. Klar anbefaling herfra.

10 stycznia 2022

Tak Heidi,

Fantastisk at vi har kunne hjælpe din datter til en mere balanceret hud.

Hils hende mange gange fra os.

Prøv det!

Har døjet med bumser de sidste 15 år, er 30 nu. Ved hjælp af BAK serum for acne prone skin og cleanser er urenheder og rødme reduceret markant efter en måneds tid. Det viste sig jeg gjorde for meget og overexfolierede.

10 grudnia 2021

Tak Helle!

Keep it simple og naturligt er vores motto :)

Produkterne er fantastiske

Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbarrieren, mætter huden med fugt og dulmer rødme. Fugter klart min hud og syntes også jeg har mindre rødme.

26 listopada 2021

Hej Michella,

You know your probiotic :) Tak for de fine ord og anmeldelse.

Med venlig hilsen,

Janus - BAK Skincare

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej