Bagsvaerdlakrids Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde egentlig tænkt mig bare at prøve det én gang. Det viste sig hurtigt at være urealistisk. Bagsværd Lakrids leverer en kvalitet og en oplevelse, der gør det svært ikke at komme tilbage... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Afholdt et arrangement for Business Danmarks medlemmer, hvor vi havde fornøjelsen af Direktøren Morten, som fortalte om hele deres rejse ude i deres kogeri. Fantastisk passion og iværksæ... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg ved ikke om Morten, Bagsværd Lakrids, har Diagnosen Tourettes syndrom ( så sig det inden arrangementet, så man er forberedt) eller han blot syntes, at han er sjov når han står og skriger uhæmmet... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Købte en lakridsjulekalender tilbage i september, som min mand skulle have som første adventsgave. Da han åbnede pakken var den i stykker. Lidt øv at give en gave der er i stykker. Har forsøgt at skri... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

116 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Verdens klasse Lakrids

Livet er for kort til andet end Verdens klasse Lakrids, som er pakket i kuverter og bagepapir, og skal skæres ud, det understreger klassen af lakrids! Fantastisk smag og virksomhed som er ekstremt troværdig.

1 maja 2022

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted, personale og ejer er helt fantastisk og i møg godt humør. Det er en oplevelse af være I butikken og hører om historien, bag konceptet. Favorit lakrids er og bliver classic eller sød. RIGTIG LAKRIDS TIL RIGTIGE ELSKERE.

1 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

En sjov aften med god lakrids 😍

Hvis du får mulig for at komme til en lakrids eftermiddag /aften i Bagsværdlakris, så snyd ikke dig selv, hvis du kan lide lakrids, hvis du li sushi, og en masssse smagsprøver på deres lakrids ,samt sjove anekdoter om lokalerne og meget mere. Vi var der torsdag 28/4 kl 18 til en fantastisk aften. Så 1000 tak til Morten og de de søde og dygtige piger. Kommer helt sikkert tilbage en anden gang hvis vi får mulighed for det. Hilsen Lene og Ole fra Holstebro.

28 kwietnia 2022

Et fremragende

Et fremragende, levende og underholdende julearrangement den 21. nov., TAK for den mulighed. Interessant at høre jeres historier hver især, vilde ting sker sådanne steder.
Og ja lakridsen er jo en drøm.

29 listopada 2021

Blød og lækker

Var til firmararrangement hos Bagsværd Lakrids - meget underholdende og inspirerende at høre historien bag firmaet. Masser af smagsprøver, endda også frisk fra gryden. Vildt så lækkert lakrids er som varm og nykogt.
Der var mulighed for salg med gode rabatter, hvilket jo blot gjorde at jeg købte mere.
Lakridsen er mega lækker og selvom jeg er stor fan af Bülow lakrids er Bagsværd lakrids blot en anden type lakrids - Blød og lækker.

19 listopada 2021
Oceniono na 4 z 5

Sjovt og med lækker lakrids og højt tempo.

Jeg tilbragte et par timer til julehygge og lakrids smagning hos Bagsværd lakrids.
Det var en ganske sjov og anderledes fornøjelse som jeg dog er sikker på, at der er delte meninger om.
Jeg er positiv, glad og nysgerrig anlagt og derfor blev min oplevelse også ganske underholdende.
Vi fik en lille pudsig rundvisning og et foredrag om lakrids og butikkens historie.
Der var lækket op med dejlige smagsprøver af 4 forskellige varianter i rigelig mængde.
Derudover var Frederiksberg chokolade også til stede, hvilket gav mange ekstra små anekdoter og lækre smagsprøver.
Efter foredraget var der gløgg og dejlige æbleskiver med lækkert lakrids og chokolade dyppelse til.
Til at gå hjem på fik alle deltagere en fin valgfri gave på 3 stk. lakridsbar. :o)
Der var god stemning fra butikkens ejer Morten som virkelig kører derudaf i mega højt tempo i forsøg på at skrue en stemning op og sprede lidt godt humør, som måske ikke alle kan formå eller "holde" til, men folk ved vores bord morede sig og havde det ganske sjovt.
Han er en ildsjæl og fortjener et kæmpe skulderklap for sin iver og fantastiske smagsfulde og meget lækre lakrids.
Alle de unge søde "piger" gjorde et meget fint arbejde, de fortjener også ros. :o)
Jeg køber helt sikkert lakrids derfra igen.
Sjov og anderledes eftermiddag som jeg gerne gør igen.

15 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Pinlig oplevelse

Jeg havde købt deres julehygge billetter til hele familien. Aldrig har vi oplevet noget så ringe. Ingen julestemning, rundvisning i næsten tomt lagerlokale, et smugkik på en meget lille produktion og alt alt for mange som havde købt billet (100 Pers.) Ejeren selv skulle fortælle om lakrids, men desværre virkede det totalt uforberedt og amatøragtigt. Han var tydeligvis meget glad for at høre sig selv. Der var ingen interessante fortællinger om lakrids og chokolade. Folk omkring os mumlede "hvad er det her dog for noget..."Smagsprøverne var meget sparsomme, faktisk virkede det totalt uorganiseret. Jeg var SÅ pinlig over at ville skyde julen igang og invitere på så ringe en oplevelse. Det var vel meningen at man skulle få lyst og indsigt i deres produkter. Desværre virkede det som en pengemaskine. Så trods velsmagende produkter, kommer jeg ALDRIG til at købe noget derfra. Jeg brugte 1000 kr på denne pinlige oplevelse.

14 listopada 2021

Lakrids i superliga

Jeg kan stærkt anbefale Bagsværd Lakrids - super lækker lakrids med flere forskellige smagsnuancer, blød og smelter i munden, så godt! Elsker symfoni, lakridskaramel med lys chokolade og lakrids med mynte eller ingefær, mums.

2 listopada 2021

Bedste lakrids ever

Bedste lakrids ever, håndlavet og smagen har du bare læænge. Flere varianter. Jeg skal aldrig have andet lakrids - DET er sublim kvalitet 😍

23 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Det bedste lakrids man kan få

Det bedste lakrids man kan få. Enhver lakridselsker bør ikke snyde sig selv for denne oplevelse. Derudover er der super god betjening i butikken på Bagsværd Hovedgade. Service og produkt er i top.

19 lutego 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej