Virkelig anbefalelsesværdig
Fejlfri og lynhurtig kommunikation. Hurtig levering. Fantastisk kvalitet og ekstraordinær kundeservice. Virkelig anbefalelsesværdig webshop!

Rørmosevej 10B, 3520, Farum, Dania

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Helt vildt god service, lavede en ordre hvor jeg skrev ind om jeg kunne ændre den, den anden ordre jeg ønskede var dog dyrere, og i stedet for at ændre det sendte de bare de ekstra ting med fordi varen var pakket. Vildt god service, helt klart ikke sidste gang jeg køber ting hjem der fra!

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Virkelig god service, og gode produkter! Havde et lille spørgsmål til min ordre, og det blev taget hånd om og løst så godt. Er virkelig glad og tilfreds, og vil klart bestille herfra igen næste gang jeg skal have markers. Kæmpe anbefaling! 🫶

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Lynhurtig ekspedition, varer fuldstændig så fine som forventet

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Virkelig lækker kvalitet og elsker de enkle malebøger, hvilket giver mig virkelig meget ro på og køber gerne flere, bliver endelig ved med at lave det du gør!!!! Elsker at støtte en god forretning plus man kan stole på den gode kvalitet, man trygt købe her

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Jeg har købt malebøger og markers hos Jeanett, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger!
Hurtig forsendelse, og så er det ekstra hyggeligt med en personlig hilsen !
Jeg vender helt sikkert tilbage efter flere malebøger og markers !

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Glemte lige at bruge en rabatkode, og sendte efterfølgende en mail - lynhurtigt kom beløbet retur, selv om det var min fejl - god service!

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Fantastisk, Punktlig, hjælpsom, vejledning igennem some.
Køb dansk.
Støtter gerne en lille iværksætter der gør det så godt.

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Jeg har lige fået Ohuhu markers hjem. Hurtig levering og alt i orden :) Vil helt sikkert bestille mere der fra

Odpowiedź od Jeanettveronicastudio
Jeg bestilte nogle Ohuhu Hudtone Markers og valgte at afhente selv. Fantastisk oplevelse og Jeanett var super venlig og fleksibel, så jeg kunne allerede afhente dem dagen efter! Kan kun anbefale at handle herfra! ☺️
Gode produkter til gode priser og hurtig levering! ☺️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.