Min kæreste og jeg havde en god oplevelse fordi Reehan (rådgiver/sælger) tog sig tiden til at forstå hvad vi var ude efter, han rådgav os i øst og vest for at teste os af - det var med til at vi kom r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget dårlig oplevelse efter købet Vi oplevede rigtig god service og hjælpsomhed, lige indtil fliserne var betalt. Herefter ændrede oplevelsen sig fuldstændigt. Ved leveringen var to af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil si at jeg har vært andre steder hvor jeg vurderte å kjøpe fliser, men gikk med dere. Grunnen til det at jeg fikk så god kundeservice fra Helle som jeg ikke har fått andre steder. Selvfølg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Til trods for at jeg kom med en lille reparationsopgave, har jeg fået ekstrem god service. Thomas og Trolle har brugt lang tid på at finde de helt rigtige fliser selvom opgaven var af begrænset stør... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.
Ejby Industrivej 42, 2600, Glostrup, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
HOLD JER VÆK!!!!!! ringe kvalitet og dårlig service.
jeg har været en tur hos bad og fliser for at købe en bordplade, en hvid marmor bordplade jer får jeg pris som efter sigende skulle være en godt pris 37.500 kr.
(ps flisebent er 7000 kr billigere)
de kommer for og montere den, de dækker ikke af på gulvede så de for lavet 2 kæmpe hakker i helt ny sildebens gulve. målene på bordpladen passer ikke så det så de begynder og banke ude i væggen og ende med og lave et kæmpe hul i væggen samt knække et af skabene i køkkenet, når det så er gjordt prøver de og montere den igen, her kan man virkelige en ringe kvalitet af marmoren den skulle være hvid men er helt grå og ingen spil i som vi fik set i butikken. det tag med med tilbage og 2 år 290 dage efter sende de en opkrævning igen og her starter retsagen så.
ingen anbefaling herfra!!!!!!!!
Jeg var ude i butikken for at kigge på en bordplade, samt et badekar. Jeg synes det var svært at få kontakt med butikkens personale, der var optaget af noget på deres computere, og da det endelig lykkedes, virkede det som om, at ekspedienten havde meget travlt med at komme videre til næste kunde.
Vi forelskede os i en bordplade, og besøgte butikken igen for at få et tilbud på bordpladen, men ekspedienten kunne ikke lige få tegnet bordpladen korrekt i computerprogrammet, og var i tvivl om det var fordi den var for lang. Han lovede at kontakte fabrikken og sende os et tilbud dagen efter når de havde svaret. Vi hørte aldrig yderligere og valgte efterfølgende at handle et andet sted...
Virkelig god og venlig service jeg har modtaget fra Bad og Fliser i Glostrup. Super dygtige rådgivere (har særligt været i dialog med Rehan og Benjamin) der formår at bevare roen og finde løsninger når kunden er stresset under en renoveringsproces. Alt fra rådgivning om produkter til fund af løsning ved manglende vare+retur af forkert vare er foregået uproblematisk. Jeg kommer helt sikkert tilbage en anden gang:)
Relevant information, hjælpsom, god opfølgning ved justering af ordre. Kendskab til produkter og deres anvendelse.
Egentlig glad for den service jeg har modtaget og mine varer. Dét der frustrere mig er den seneste svartid på over 1 måned. Der bliver hverken svaret på samtlige mails og opkald. Så her står jeg tilbage med et badeværelse som ikke kan færdiggøres. Det gør mig ret ked af det.
Fik en super fin service i butikken da jeg havde været uheldig i en anden butik og manglede fliser til dagen efter ..
Helle gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe os med mulighederne og vi kom frem til et rigtig fint valg af fliser til mit køkken 😊
Rigtig fin service og anbefaler det gerne videre 😊
Super oplevelse at handle i Bad og Fliser lige fra det flotte showroom til Rehan’s tilbudsgivning og ordreopfølgning og behandling af en mindre reklamation (ikke Bad og Fliser’s skyld). Og så var prisen oven i købet rigtig.
Vi fik en fremragende og venlig betjening. Kompetent og kvalificeret rådgivning om køb af terazzofliser.
Fik hurtigt hjælp til at skaffe en specifik klinke til vores badeværelse.

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Altid super hjælpsomme i Glostrup butikken

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Meget flot behandling fra Sam - fleksibel, hurtig levering, hurtig tilbagemeldinger og gode råd undervejs.
Tak 💪🏻
Havde en super god oplevelse af et stort sortiment og god betjening i butikken i Glostrup - fik foreslået hjælp til tegning af 2 badeværelser hos Leif i december - fik først det endelige resultat med materialeliste i marts (havde betalt for servicen i december), og materialelisten er propfyldt med fejl og mangler i forhold til det vi aftalte - tænker vi finder en anden leverandør.
Vi oplevede utrolig god service i bad og fliser i Glostrup, da vi skulle erstatte nogle skuffefronter. Vi blev mødt med yderst venlig og hjælpsom betjening, der gik et skridt ekstra for at yde en god service

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Vi er meget tilfredse med behandlingen hos Bad og Fliser. Vi havde købt 100 terrazzofliser i april 2021 og da vi skulle lægge dem i februar 2022, viste det sig, at de ikke kunne være under hoveddøren. Vi kontaktede Bad og fliser og spurgte, om de ville tage fliserne retur og det sagde de ja til. Vi returnerede fliser i går og i dag har vi allerede modtaget pengene retur. Vi vil helt klart handle med Bad og Fliser igen og kan kun give vores varmeste anbefalinger både ved køb og ved returnering af fliser.

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Fantastisk service og skarp rådgivning af Rehan Abdullah i et stort og inspirerende showroom i Glostrup.

Dårlig kundeservice.
Havde ud fra tilbudsannonce bestilt en vare som tydelig fremgik af billede beskrivelse og pris.
Det viser sig at annoncen er forkert undtagen målene på varen.
Alligevel fastholder 2 personer i Bad&Fliser at annoncen ikke er misvisende fordi målene på varen er korrekt. Jeg vil nu stadig påstå at 75% af annoncen viser sig at være forkert.

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Bad og Fliser i forbindelse med vores renovering i efteråret/vinter 2021. Yderst kompetent vejledning og utrolig god service. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Super god og brugbar sparring. Vil bestemt besøge dem igen også næste gang vi skal bruge fliser og møbler til badeværelse

Odpowiedź od Bad og Fliser A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.