Badehætte.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Ekstraordinær god service! Kan kun anbefale at handle her. Der tages hånd om bestillingerne, og opstår der problemer, så bliver de løst til UG. Tak for hjælpen badehætte.dk ;)

Oceniono na 4 z 5

De visirer jeg har købt hos Badehætten er nemme at rengøre og sidder godt, så man også kan have briller på inde under visiret. Jeg vil dog bemærke at jeg kan begynde at svede under visiret, når jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 4 ting, briller med styrke, svømmehandsker, poolboy, og badehætte. Det hele er super kvalitet. Varerne kom på få dage i god i indpakning, prisen var god. Jeg kan give min varmeste an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Imponerende, dygtig og yderst professionel service. Havde en fantastisk dialog m Thomas, som rådede mig godt i forhold til mine høje styrker i svømmebriller. Tænk det kunne lykkedes for sådan en blin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep ze sprzętem do nurkowania
  2. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  3. Centrum wellness

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Badehætte.dk er en del af Sportsstuff.dk, der blev grundlagt i 2010. Udover et bredt udvalg af badehætter, har vi selvfølgelig også mange andre interessante varer til din sport. Vi sælger til såvel private som virksomheder og institutioner. Vi ønsker at gøre en forskel for din og andres sundhed og sætter servicen i højsæde. Vi afsender altid din bestilling indenfor 1 - 2 hverdage og vore fragtpriser starter ved kun 39 DKK. og så får du tilmed fri fragt ved køb over 450 DKK.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

755 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Ingen dansk brugsanvisning på varen.

16 grudnia 2019

Hej Edmund

Tak for anmeldelsen og Danmark er desværre et alt for lille land, til at alle vore leverandører tænker på at skrive en brugsanvisning på dansk. Men normaltvist vil den kunne findes på engelsk og så skulle det forhåbentligt være muligt at finde et familiemedlem eller en anden som kan hjælpe med oversættelsen.
Hvis ikke er vores kundeservice altid behjælpelig med eventuelle spørgsmål :-)

nemt og super hurtigt

16 grudnia 2019

Hej Nina

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Super at du har fundet det nemt og hurtigt.

Oceniono na 5 z 5

1 1/2 timer efter jeg havde bestilt en…

1 1/2 timer efter jeg havde bestilt en søndag aften, var min ordre pakket og sendt afsted med GLS.
Er vild med, at der altid er små lækre bolcher i pakkerne 😃
Gode priser, hurtig service og en overraskelse i kassen - ren glæde..

11 grudnia 2019

Hej Sarah

Super med sådan en positiv tilbage melding og det glæder os, at du er tilfreds :-)

Vi takker mange gange for de 5 stjerner og vil gøre vores til, fortsat at yde et højt serviceniveau.

Badehætte

7 grudnia 2019

Hej Annemette

Tak for de 5 stjerner og super at du er tilfreds med leveringstiden.

Det fungerer bare

Overskuelig, gnidningsfrit, hurtig købsoplevelse. Produktet lever op til forventninger.

20 listopada 2019

Hej Toby

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Dejligt at du har været tilfreds med handlen.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Og utrolig hurtig ekspedition og levering

15 listopada 2019

Hej Birgit

Glædeligt at du har været tilfreds med forløbet.

Vi takker for de 5 stjerner og rigtig god weekend herfra.

Oceniono na 5 z 5

Det må jeg nok sige hurtig levering

Det må jeg nok sige hurtig levering, og jeg fik hvad jeg gerne ville have

13 listopada 2019

Hej Kurt

Super at alt gik efter planen.

Tak for de 5 stjerner og god weekend.

10 listopada 2019

Hej Mette

Glædeligt at du syntes om leveringstiden og vi takker mange gange for de 5 stjerner.

hurtig levering

8 listopada 2019

Hej Christie

Tak for anmeldelsen og godt at pakken nåede hurtigt frem.

Oceniono na 5 z 5

Super god service og hurtig levering af…

Super god service og hurtig levering af produkter :)

7 listopada 2019

Hej Emma

Tak for de pæne ord og de 5 stjerner :-)

Det glæder os, at du har været godt tilfreds med handlen.

God oplevelse

Gode priser, hurtig ekspedition og ingen bøvl, så jeg er meget tilfreds!

4 listopada 2019

Hej Ole

Dejligt at du har været godt tilfreds med handlen hele vejen igennem :-)

Vi takker mange gange for de 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og tak for bolcherne🤗🤗

2 listopada 2019

Hej Juul

Velbekomme og vi takker mange gange for de 5 stjerner og glæder os over, at du har været godt tilfreds med handlen :-)

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og fine varer til…

Super hurtig levering og fine varer til prisen

28 października 2019

Hej Lene

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Glædeligt at du har været godt tilfreds med handlen :-)

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse at handle hos…

Super god oplevelse at handle hos badehætten. Ordren kom hurtigt, der var en vare som havde en defekt. Jeg sendte et billede og så blev der med det samme afsendt en ny vare. Varerne levede fuldt op til forventningerne.

23 października 2019

Hej Mette

Dejligt at høre, at du har været godt tilfreds med handlen hos os.

Vi takker mange gange for de 5 stjerner.

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering. Der manglede dog oplysninger om badehattens dimension; men heldigvis passede den (fx. hoved omkreds)

21 października 2019

Hej

Tak for de 5 stjerner og det glæder os, at du har været tilfreds med handlen.

Vedr. størrelsen på badehætten så er det super, at du gør opmærksom på dette. Generelt er alle vore badehætter one size, hvorfor vi ikke beskriver det yderligere. Men det kan godt tænkes, at vi på sigt bør begynder at beskrive det lidt yderligere.

Tilfreds med ydelsen

20 października 2019

Hej Mads

Glæder os at du har været tilfreds med forløbet. Vi takker mange gange for den 5 stjernet anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Super handel og meget hurtig levering

18 października 2019

Hej Winnie

Vi takker mange gange for de 5 stjerner og glæder os over, at du har været tilfreds med forløbet i forbindelse med din handel hos os.

Rigtig god weekend.

Hurtig levering.

17 października 2019

Hej Keld

Mange tak for de 5 stjerner og glædeligt at du har været tilfreds med at handle hos os.

Oceniono na 5 z 5

Ja jeg vil klart handle her igen

Ja jeg vil klart handle her igen.
Jeg købte neopren pandebånd og svømmebriller og det er rigtig fin kvalitet.
Indpakningen var god og leveringen hurtig.
Kan kun anbefale.

16 października 2019

Hej Stine

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Super at du er tilfreds med handlen og vi vil se frem til at sende dig en bestilling en anden god gang.

Badehætte.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej