Badehætte.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Ekstraordinær god service! Kan kun anbefale at handle her. Der tages hånd om bestillingerne, og opstår der problemer, så bliver de løst til UG. Tak for hjælpen badehætte.dk ;)

Oceniono na 4 z 5

De visirer jeg har købt hos Badehætten er nemme at rengøre og sidder godt, så man også kan have briller på inde under visiret. Jeg vil dog bemærke at jeg kan begynde at svede under visiret, når jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 4 ting, briller med styrke, svømmehandsker, poolboy, og badehætte. Det hele er super kvalitet. Varerne kom på få dage i god i indpakning, prisen var god. Jeg kan give min varmeste an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Imponerende, dygtig og yderst professionel service. Havde en fantastisk dialog m Thomas, som rådede mig godt i forhold til mine høje styrker i svømmebriller. Tænk det kunne lykkedes for sådan en blin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep ze sprzętem do nurkowania
  2. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  3. Centrum wellness

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Badehætte.dk er en del af Sportsstuff.dk, der blev grundlagt i 2010. Udover et bredt udvalg af badehætter, har vi selvfølgelig også mange andre interessante varer til din sport. Vi sælger til såvel private som virksomheder og institutioner. Vi ønsker at gøre en forskel for din og andres sundhed og sætter servicen i højsæde. Vi afsender altid din bestilling indenfor 1 - 2 hverdage og vore fragtpriser starter ved kun 39 DKK. og så får du tilmed fri fragt ved køb over 450 DKK.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

755 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

19 lutego 2020

Hej Inge

Tak for anmeldelsen og godt at du synes om vores leveringstid.

Oceniono na 5 z 5

Havde 13 glade børne svømmere i går som…

Havde 13 glade børne svømmere i går som fik en fantastisk oplevelse med tempo i vand.

19 lutego 2020

Hej Hanne

Skønt at høre, at børnene fik sig en fantastisk oplevelse.

Mange tak for informationen og de 5 stjerner :-)

fuld tilfredshed

Fin hjemmeside,hurtig levering....

18 lutego 2020

Hej Preben

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Dejligt at du har været fuld tilfreds med købsforløbet.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. Super shop. Bestilte søndag og havde varerne om tirsdagen.

12 lutego 2020

Hej Nanna

Mange tak for de 5 stjerner og meget pæne ord.
Vi er glade for, at du har følt, at det har fungeret som ønsket hele vejen fra køb til levering.

Superfin sort “Retro” badehætte

Superfin sort “Retro” badehætte med hvide blomster - jeg er SÅ klar til svømmehallen !

12 lutego 2020

Hej Dorthe

Super at du synes om produktet. Så rigtig god tur i svømmehallen :-)

Oceniono na 5 z 5

Fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og det samme i forbindelse med levering. Super service 👍😊

7 lutego 2020

Hej Nicolas

Fortrinligt at du har fået den ønskede service. Vi takker mange gange for anmeldelsen og de 5 stjerner.

4 lutego 2020

Hej Natasha

Glædeligt at du er tilfreds med vores leveringstid. Vi takker mange gange for anmeldelsen og de fem stjerner.

Oceniono na 1 z 5

selve badehætten er yndig

selve badehætten er yndig, men alt alt for lille. Jeg har et normalt størrelse hoved og halvlangt hår - og jeg kunne ikke tage badehætten på uden at bruge vold. Det er en ommer! Desværre rev jeg et af bladene i stykker i forsøget på at få badehætten på, så jeg kan ikke returnere den.

1 lutego 2020

Hej Helle

Vi beklager hvis du har haft problemer med badehætten. Pågældende badehætte har vi solgt en del af og den passer helt sikkert til en gennemsnithovedstørrelse. Så om badehætten har været behæftet med en fejl, eller hvad der lige har været problemet, må jeg være dig svar skyldig.
Jeg er temmelig overbevist om, at vi havde fundet en løsning på problemet, hvis du havde gjort dig den ulejlighed at kontakte vores kundeservice, inden du vælger at give os 1 stjerne her på Trustpilot. Desuden ligge du også ordene i vores mund vedr. at du ikke kan returnere den, efter at du revet et blad af. Det er din egen antagelse, for du har jo ikke spurgt os.
Men hvorom alting er, så er du yderst velkommen til at sende et billede af badehætten med det manglede blad til vores kundeservice og så finder vi en løsning på problemet.

Oceniono na 5 z 5

Fin kvalitet, hurtig levering.

Jeg bestilte en badehætte søndag og modtog den allerede tirsdag.
Hættens kvalitet i top og så en hurtig levering.

31 stycznia 2020

Hej Jane

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Super at du er tilfreds med både kvalitet af varen samt leveringstid.

Rigtig god weekend.

Udmærket!

Udmærket!
Fint produkt, rimelig pris og hurtig levering.

25 stycznia 2020

Hej Michael

Det glæder os, at du synes om forløbet, både hvad angår produkt, pris og leveringstiden.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering - udsolgt, men besked så snart de var på lager hvilket var hurtigt

21 stycznia 2020

Hej Anja

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Glædeligt at høre, at du synes det fungerede, selvom der var udsolgt i første omgang.

god oplevelse.

Super nem hjemmeside og hurtig levering. Her handler jeg gerne igen.

18 stycznia 2020

Hej Helle

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Glædeligt at du er tilfreds med vores hjemmeside og leveringstid. Vi vil se frem til at pakke og sende dig en ny bestilling en anden god gang.

lækker badehætte

lækker badehætte, ligner stof. mega hurtig levering

18 stycznia 2020

Hej Marianne

Dejligt at du er tilfreds med badehætten og vores leveringstid.

Vi takker mange gange for de 5 stjerner.

Hurtig levering.

Super hurtig handel.

16 stycznia 2020

Hej Anna Grethe

Super at du var tilfreds med leveringstiden.

Tak for anmeldelsen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God kvalitet.

15 stycznia 2020

Hej Mette

Glædeligt at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af varene.

Fantastisk

Dette var min første bestilling hos Badehætte.dk og det er ikke den sidste. Elsker deres udvalg, især Fashy badehætten. Hurtig og god service hele vejen

9 stycznia 2020

Hej Britt

Mange tak for den positive tilbagemelding samt de 5 stjerner.

Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med forløbet og at du synes godt om udvalget.

Vi ser frem til at behandle din bestilling en anden god gang :-)

Alt var i orden

21 grudnia 2019

Hej Arne

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du har været tilfreds med at handle hos os.

Glædelig jul :-)

Super nemt

Super nemt - mega hurtig levering

19 grudnia 2019

Hej Iben

Glædeligt at du har været tilfreds med at handle hos os.

Vi takker mange gange for de 5 stjerner.

Badehætte.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej