Har efterhånden købt en del hos Backtee. Altid venlig betjening i butikken,hurtig ordrebekræftelse on line.Stor pænt udvalg af gedigent pænt golftøj tiltaler mig. Tryghed i handlen.Anbefaler til all... Zobacz więcej
Jeg fortryder aldrig et køb hos BACKTEE. Kvaiteten er altid i top og der er meget hurtig levering. mine bedste anbefalinger.
Supergodt service. Ringede da de så jeg havde bestilt en vare i anden størrelse end resten. Fik alle varer i rigtig størrelse takket være det opkald - desuden top kvalitet på tøjet
Napisane przez firmę
BACKTEE designer og markedsfører funktionsdygtigt golftøj til alle vejrforhold, så du kan yde dit bedste i al slags vejr. Alle produkter passer ind i mindst én af de 4 kategorier kaldet Vind, Sol, Kulde og Regn. Fokus er på detaljer, funktionalitet og høj kvalitet i alle dele af processen. BACKTEE’s passion for golf afspejles i alle aspekter af kollektionen - lige fra designet til de mindste funktionelle detaljer. De 4 kategorier: Vind Det vindtætte materiale beskytter effektivt mod den kolde vind. Sammen med det stilfulde design sikres komfort, åndbarhed og maksimal bevægelsesfrihed. Sol Sporty, high performance design. Den nyeste teknologi inden for funktionsdygtige materialer holder dig afkølet og tør i varmen. Kulde Perfekt i barskt vejr. Det tekniske materiale holder fugt væk fra kroppen og de flere lag sikrer den optimale præstationstemperatur. Regn Med materialets vandafvisende teknologi holdes regn ude, mens kroppen fortsat kan ånde. Det sikrer makismal komfort og effektiv beskyttelse mod regn. I vores online shop har vi hele vores kollektion ud fra hvilken vi gør alt for at yde den bedst mulige service og oplevelse for vores kunder. Med høj kundeservice, hurtige leveringer og håndtering af forespørgsler fra dag til dag, har vi rigtig mange glade kunder igennem systemet.
Hagemannsvej 6C, 8600, Silkeborg, Dania
- webshop@backtee.com
- www.backtee.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg fortryder aldrig et køb hos…
produkterne har altid været i bedste kvalitet
De mere end 10 gange jeg har handlet med Backtee har jeg altid modtaget det ønskede et par dage efter og hvad er vigtigst: produkterne har altid været i bedste kvalitet - jeg kan varmt anbefale at handle med Backtee
Positief
Vlotte verzending en de bestelde artikelen voldoen aan de gewenste kwaliteit.
Super service👌 Jeg fik bestilt strømper…
Super service👌 Jeg fik bestilt strømper i en forkert størrelse online, jeg skrev til BackTee om dette, og fik svar 20 minutter senere om at de havde ændret bestillingen til den rigtige og jeg havde strømperne dagen efter👌
Det syntes jeg er super god service🌞🌞🌞
Havde købt en forkert str
Havde købt en forkert str. shorts, men det var nemt at finde ud af at bytte dem, via retursedlen.
Backtee har en tøjserie som kan noget
Backtee har en tøjserie som opfylder alle bekvemmelighedskrav man kan have som aktiv golfspiller. Ud over det er behageligt, stilfuldt og utroligt nemt at vaske holder det både facon og farver. Og så er serien væsentlig billigere end de mærker der ellers er på markedet. Leveringen er helt i top lige som der kun går 2-3 dage hvis du har returvarer, til du har dit produkt igen eller pengene er indsat på din konto.
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. en enkelt vare skulle returneres, det gik også fuldstændigt problemfrit.
Tak for de flotte shorts og livrem.
Tak for de flotte shorts og livrem.
Dem er jeg meget glad for til den rigtige pris.
Super service. Havde bestilt en større for lille og sendte retur til ombytning. Der gik 3 dage fra afsenderen til den ombyttede vare ankom!
Super udvalg af tøj
Super udvalg af tøj, hurtig respons og efterfølgende hurtig levering af den korrekte vare - kan kun anbefales
Super hurtig service
Super hurtig service - og varer helt i top - kan varmt anbefales.
Supergodt service.
Supergodt service.
Let og bekvemt
Super hjemme side - gode beskrivelser af varen
Let at bestille og returnere.
Påtryk på varen kunne godt være af bedre kvalitet - smuldre i vasken
Meget tilfreds
Det er nemt at bestille. Varerne leveres hurtigt. Og det er god kvalitet. Og her til udsalg tillige god pris.
Har efterhånden købt en del hos…
Har efterhånden købt en del hos Backtee. Altid venlig betjening i butikken,hurtig ordrebekræftelse on line.Stor pænt udvalg af gedigent pænt golftøj tiltaler mig. Tryghed i handlen.Anbefaler til alle.
Nem hjemmeside med godt overblik.
Nem hjemmeside med godt overblik.
Dejlige udsalgspriser.
Lynhurtig levering.