Oceniono na 5 z 5

Helt igennem en perfekt oplevelse. Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Jeg var først skeptisk over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over mu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte mig et par golf sko.. stod i nød tirsdag eftermiddag da jeg skulle bruge nogle nye golf sko inden træningslejr til tyskland. afgang fredag morgen.. egentlig var varerne for den pågældende da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale Golfshoppen og Klaus. SUPER god service og vejledning og rabat i forb. med køb af el-vogn. Og super hurtig leverinh; Bestilte el-vognen fredag eftermiddag og kunne hente den i pakk... Zobacz więcej

1. Klub golfowy

Napisane przez firmę

Golfshoppen.Com - Danmarks bedste udvalg i golfudstyr. Hos os finder du det bedste inden for Golfsæt – Woods – jern – puttere – wedges – golfbolde – golfbags – golfsko – golfhandsker og trolleys.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

helt igennem en perfekt oplevelse.

Helt igennem en perfekt oplevelse.

Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Jeg var først skeptisk over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over muligheden for at få fittet sættet præcis efter mine ønsker.

Da der opstod en fejl under betaling, fik jeg fat i dem med det samme, og de løste hurtigt problemet. Efterfølgende opdagede jeg en uklarhed i produktbeskrivelsen, som de uden problemer rettede i min favør – langt over hvad man kan forvente af service.

Allerede tirsdag havde jeg mine fittede jern, selvom jeg bestilte fredag eftermiddag.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.

24 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

En shop det har en fantastisk kunde…

En shop det har en fantastisk kunde service.
Jeg modtog en vare med en defekt, og kontaktede dem med reklamationen.
Der var lidt uheldige omstændigheder omkring forsendelsen og jeg havde flere korrespondancer med Klaus, som forsikrede at de ville rette op på fejlen, som han så også gjorde.
Han sendte ovenikøbet i to pakker pro v1 med som kompensation 👍

9 września 2025

Et godt sted at handle

Et godt sted at handle skal kendes på, hvordan man håndterer, at der sker fejl. For det sker jo en gang imellem, og her er man som kunde i trygge hænder hos Golfshoppen. Virkelig venligt og serviceminded personale, som håndterer en ombytning hurtigt og fleksibelt. De varmeste anbefalinger herfra.

11 lipca 2025

Kompetent med arbejder

Jeg har være i Haslev og fået vejledning i ny driver eller udskiftning af skaft på eksisterende driver og fået en super service af en ung mand der var virkelig kompetent til sin opgave en rigtig god oplevelse

10 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

!!GOD KVALITET, SERVICE, PRIS OG ET KÆMPE UDVALG!!

Jeg har nu handlet hos Golfshoppen af flere omgange, og har altid været ekstrem tilfreds med både produkterne, servicen og ikke mindst at varen kommer dagen efter man har bestilt den.
Jeg har både købt en driver, wedges og to bags hos dem, og alle har været helt fantastisk god stand og til markedets bedste priser. Købte sågar en bag af dem som viste sig at være den forkerte model, men de byttede baggen til en som kostede 1000 kr. mere, dog uden at jeg skulle betale noget for dette.

Jeg kan bare sige jeg forbliver en glad kunde, og vil bestemt handle hos dem i fremtiden!

27 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Danmarks bedste service indenfor golf!

Jeg har handlet hos golfshoppen to gange, og det bliver slet ikke de sidste.

Hos golfshoppen får du en sindssyg god service, Klaus er helt klart en mand der kan hjælpe dig godt på vej til nyt udstyr.
Kan du heller ikke vente på at modtage dit udstyr, så vil jeg også helt klart anbefale golfshoppen, for deres levering er vanvittig hurtigt! Begge dage hvor udstyr er købt er det modtaget dagen efter, om det så er en fredag/ lørdag eller en ganske normal tirsdag.

Kun store roser og glade bemærkninger her fra til golfshoppen.

21 czerwca 2024

Hurtig levering og service

Vi skulle bruge en gave. Vi efterspurgte derfor golfbolde med logo og skrift. Samme dag som bestilling blev de lavet og sendt, og vi fik dem dagen efter.

Super flotte golfbolde, hurtigt betjening og god service.
Tak. :-)

14 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Altid en super oplevelse at handle her

Altid en super oplevelse at handle her. Her får du svar på alle dine spørgsmål. Her er altid tid til en kop kaffe og der er gode tilbud og meget fair priser. Kan varmt anbefales.

3 kwietnia 2024
Logo Golfshoppen

Odpowiedź od Golfshoppen

Tusind tak Kristian !!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej