Achtung Wahre bestellt und bezahlt. bis heute 3 Monate später, noch keine Wahre erhalten. Kundenservice nicht erreichbar und keine Rückmeldung. Achtung, Finger weg von dieser Homepage!
Leider ist Null Stern nicht möglich. Herkunfts- und Produktionsland werden auf der Website nicht ausgewiesen. Produkte kam trotz Lieferstatus "sofort" und trotz Stornierung, 50 Tage nach Bestellung be... Zobacz więcej
Vor einem Monat habe ich für meinen Enkel Magnetbausteine bestellt und auch sofort bezahlt. Noch immer ist die Ware bei mir nicht eingetroffen! Auf Reklamationen erhält man entweder gar keine Antwor... Zobacz więcej
Jeg har desværre også købt autostol med leverings tid 3 uger. Jeg blev trukket pengene straks, som jeg bestilte den. Jeg har endnu ikke, efter 6 uger modtaget autostolen, ej fået svar på mine 8 ma... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kindersitze und Kinderwagen aller renommierten Markenhersteller können Sie in unserem Onlineshop günstig kaufen. Qualität und Service werden bei uns noch groß� geschrieben. Wir wollen nur das Beste f�r Ihr Kind.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Aldrig mere! Nu må banken få mine penge hjem
En lang historie kort:
1) bestilte en autostol (specialudgave)
2) Pengene, ca. 1.000 kr., blev hævet samme dag. Jeg tænkte super, så er stolen på vej, da pengene jo ikke må hæves før, end at varen sendes... Men nej. efter 2 måneder venter jeg stadig (beløbet er jo hævet)
3) efter, at have ventet i 1,5 måned skrev jeg for, at spørge hvor stolen blev af (der stod lev. 2 uger ved bestilling).
4) fik en mail ca. en uge efter, hvor de spurgte om jeg ville have stolen i sort, for så kunne jeg få den med det samme. -Men nu havde jeg jo altså betalt for en specialudgave og pengene var jo trukket, så nej det ville jeg ikke.
Skrev til dem, at jeg ikke ville have den i sort men, de kunne refundere beløbet.. Intet er sket
5) nu, efter at have ventet i godt 2 måneder har jeg snakket med banken, der vil forsøge, at trække beløbet hjem, da jeg jo nok aldrig får min stol (for 14 dage siden var den ogsp 300 kr. billigere i Bilka)
Så ALDRIG mere i livet vil jeg handle med denne butik... Skam jer!
Derudover er alt kontakt på tysk/engelsk. Og ikke særlig godt oversat
Hvorfor læste jeg dog ikke de tidligere anmeldelser.....
Jeg kan kun give Pia, Ane osv. ret i deres kritik.
Jeg bestilte en Recaro 2.0 autostol til min datter (netop udgivet af producent). Der stod leveringstid på 2-3 uger - hvilket jeg havde indstillet mig på. Da den så ankommer en uge før tid - tænker jeg fedt (men en alarmklokke burde nok have ringet).
Det viser sig, at de har været så frække at pakke en tidligere model af stolen, som kan købes væsentlig billigere. MEN følgesedlen som er vedlagt angiver at jeg har fået den nye version.
Jeg kan kun anbefale folk at købe varer andetsteds end babyparadies - selvom priserne ser lovende ud.
UNDER AL KRITIK !!!
Jeg bestilte en autostol hos Babyparadies-shop.de, da det næsten var halv pris a´hvad den koster i DK. Da jeg havde ventet 3 uger, (som leveringstiden efter deres beskrivelse sku´være), kontaktede jeg dem pr. mail og fik det svar at "nu måtte jeg jo lige ha´lidt tålmodighed" . . . Tålmodighed min bare røv ! Hvilket var hvad jeg (på en pæn måde) svarede tilbage til dem, samt jeg skerv at jeg virkelig stod at mangede den autostol. Så fik jeg et svar tilbage der lød at "hun ikke ku´sige hvornår jeg ville få stolen" Det skal lige siges at de havde trukket pengene på mit visa-kort, gjorde de allerede dagen efter jeg bestilte den. Men efter jeg fik at vide at hun ikke ku´sige hvornår jeg fik min vare, blev jeg godt arrig og skrev nogle mail til dem, som blev ignoreret. Jeg kontaktede derfor min bank, som nu har lavet en indsigelse mod firmaet i håbet om de tilbagebetaler pengene. Jeg har fået pengene af banken, og har nu bestilt en anden autostol hos Tøjbamsen.dk.
Godt råd : BESTIL ALDRIG NOGET HOS BABYPARADIES-SHOP.DE ! ! !
Og har du bestilt hos dem og de har trukket dine penge på dit visa-kort uden du har fået din vare, kontakt din bank, de kan hjælpe dig.
Der er nu gået 2 måneder
og jeg har kun modtaget 1 af de 2 autostole jeg har betalt for. Jeg har henvendt mig flere gange på mail, hvor de ignorerer mig, og de tager ikke telefonen
Jeg håber på, at få mine 1000 kr tilbage.
Har to gange fået leveret forkert varer og de forstår ikke engelsk særligt godt
Har bestilt autostol og avent sutter første gang og kun sutter anden gang, hvor jeg havde glemt alt om første levering. Stolen var fin men sutterne blev leveret i pige farver selvom jeg bad om drenge farver... Anden levering gik det lige sådan fik 1pk dreng og 2pk pige.. Forsøgte at maile med dem på engelsk, men de mente at en dreng da også kan bruge pink og orange sutter.. Har sendt meddelelse med begge gange på farver, men begge gange påstår de at der ikke var nogen meddelelse på ordren. Der er lidt langt til butikken for at aflevere to pk sutter og jeg skulle selv betale porto for returnering af forkerte varer...
Defekt gelieferte Ware wird nicht umgetauscht oder nachgebessert!!!
wir sind jetzt seit über 5 Monaten mit dieser Firma am streiten - wir haben dort für über 1300 EUR einen kinderwagen mit zubehör usw. gekauft und das Gestell des Kinderwagens war bei Lieferung verbogen (der sicherheitsverschluss ist nicht eingerastet. wir haben uns sofort mit der firma in verbindung gesetzt und man versprach uns auch sofort einen umtausch. nach mehrmaligen anrufen und schriftlichena nfragen wo denn das ersatzgestell bleibt hat man uns immer vertröstet bis es irgendwann hies wir hätten es bereits erhalten - eine ABSOLUTE LÜGE!!!! ist ja auch nachweisbar das wir nie etwas bekommen haben.
Wir hören nichts mehr und werden auch nie zurückgerufen - Für mich ist das SEHR nahe am BETRUG - hier will man mit defekten kinderwagen geschäfte machen!!!!
Bestilte 2 autostole fik kun 1.
Som overskriften siger bestilte jeg 2 autostole og fik kun 1.
Deres hjemmeside er meget uoverskuelig og jeg fandt aldrig nogensinde e-mail eller telefon nummer til dem så jeg kan ringe derned.
Dog var der et link i bunden hvorpå der står noget på tysk jeg ikke forstod.
Det linkede til en anden side som jeg håber er ejerne og til dem har jeg skrevet en e-mail.
De trækker pengene samme dag eller dagen efter man har bestilt det er lidt utroværdigt men indtil nu har jeg ikke hørt om nogen der ikke har fået deres varer så de er vidst nok til at stole på.
Mvh. Brian Baltzer.
Hurtigste levering jeg endnu har oplevet
Vi bestilte en autostol på hjemmesiden. Dagen efter bestillingen fik vi mail om, at der blev en lille ændring i forsendelsesmetoden, idet de valgte at sende varen med DHL i stedet for lokal fragtmand.
Det betød, at vi modtog varen 3 dage efter vi havde bestilt den, og det kostede ikke ekstra, at varen blev sendt med DHL. Jeg kan kun anbefale dette site.