Achtung Wahre bestellt und bezahlt. bis heute 3 Monate später, noch keine Wahre erhalten. Kundenservice nicht erreichbar und keine Rückmeldung. Achtung, Finger weg von dieser Homepage!
Leider ist Null Stern nicht möglich. Herkunfts- und Produktionsland werden auf der Website nicht ausgewiesen. Produkte kam trotz Lieferstatus "sofort" und trotz Stornierung, 50 Tage nach Bestellung be... Zobacz więcej
Vor einem Monat habe ich für meinen Enkel Magnetbausteine bestellt und auch sofort bezahlt. Noch immer ist die Ware bei mir nicht eingetroffen! Auf Reklamationen erhält man entweder gar keine Antwor... Zobacz więcej
Jeg har desværre også købt autostol med leverings tid 3 uger. Jeg blev trukket pengene straks, som jeg bestilte den. Jeg har endnu ikke, efter 6 uger modtaget autostolen, ej fået svar på mine 8 ma... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kindersitze und Kinderwagen aller renommierten Markenhersteller können Sie in unserem Onlineshop günstig kaufen. Qualität und Service werden bei uns noch groß� geschrieben. Wir wollen nur das Beste f�r Ihr Kind.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
DON'T SHOP HERE - WARNING
Don't buy anything from this Company. They don't answer phonecalls, emails and most important they dont deliver your order but they take your Money!!!
I can see that others like me have had a very bad experience with this Company as well. And the history is the same. Delivery 3 weeks is promised, 1 email with delivery delay and from then on no answers or anything.
DON'T SHOP HERE. I have talked to my bank to get my Money back and they will take action.
Simpelthen så ringe
Bestilte en autostol d. 29/4. Lovet 2-3 ugers leveringstid. De trak pengene d. 04/5. Hørte ikke fra dem. Efter to uger kontaktede jeg dem på mail. Efter en uge svarede de, og beklagede den ekstra leveringstid, men MÅSKE kunne de levere den i begyndelsen af juni. Jeg krævede mine penge igen, det kunne jeg ikke vente på, slet ikke på at de MÅSKE leverede min autostol. Ingen svar. Truede med banken. Stadig ingen svar. Indsender en indsigelse imorgen. Lad være med at handle der!
Mvh. Nikita Vad
Advareles (APRIL 2015)
ikke et sted jeg handler mere. de skriver at der er 3 ugers levering og det kan de ikke engang klare nærmer 6-7 uger er de oppe på. jeg har købt vare i Kina som kom på den halve tid.
Warning!!!!
Do NOT shop here. Paid 205euros for an Römer Autochair, and never received it. The owner, Petra Teiwes, does not answer Phone or mail. Theif and a conartist. Do not buy from her!!!! Now 2 months later, my bank is trying to get my money back.
Samme historie
Pengene er trukket og der er mer end en uge efter ikke kommet noget. Vi har dog tidligere handlet der og fået hvad vi forventede at få.
Hold jer væk
Har tidligere haft rigtigt gode erfaringer ved at handle derinde.
Denne gang har det været nødvendigt at hive pengene retur via banken da varerne var over 2 måneder forsinkede og de de sidste 2 uger ikke svarede på min henvendelser.
Jeg fik i starten svarene med at leverancen var forsinket grundt helligdage samt at der var mange der bestilte stole. Leveringstid på hjemmesiden siger stadig 3 uger, så opdateringen her er helt hen i vejret.
Efter at have set her kan jeg bekræfte at det er nøjagtigt samme historie som mange andre har oplevet med denne butik de sidste 2-3 år.
Derfor - Hold jer væk, det er ikke besværet værd
Heldigvis var banken hurtige til at reagere.
Vi har ikke modtaget varen, pengene er trukket og vi kan ikke komme i kontakt med firmaet
Det betyder, at vi skal til at bruge tid på at få pengene tilbage via banken. Hold jer væk fra denne virksomhed! Det var bare for dumt, at vi ikke tjekkede trustpilots anmeldelser inden købet.
Lad være med at handle på denne hjemmeside. de holder ikke havd de lover.
jeg har for en god måneds tid siden bestilt to autostole. firmaet trak efter ganske kort tid pengene for bestillingen. og derefter har jeg ikke hørt mere fra dem.
Jeg har rykket to gange via mail men får intet svar. desværre var jeg ikke så klog at jeg lige læste andres brugeres oplevelse af hjemmesiden inden jeg bestilte mine stole. fordi nogen af mine kollegaer havde bestilt via denne hjemmeside for nogen år siden og haft en god oplevelse.
Mit råd til dig er lad være med at lade dig friste af den gode pris på hjemmesiden for deres produkter.
det træls at bruge tid på useriøse hjemmesider du skal slås med bagefter for at få dine penge igen. samtidig med de bremser ens køb af et produkt man har brug for.
Jeg vil forsøge at få banken til at trække pengene retur igen. firmaet skal i hvert tilfælde ikke vinde ved blot at være tavst.
En rigtig øv oplevelse jeg gerne ville have været foruden.
M.v.h.. Bill Poder.
Advarsel mod at købe her!
Jeg har bestilt en autostol "Kiddy Phoenixfix Pro2 Rumba" hos Babyparadies, og fik en ordrebekræftelse med det samme (22.09.2014), leveringstid angiveligt 2 uger. Betalingen blev gennemført via Visakortet, og pengene blev trukket allerede den 24.09., men pakken dukkede ikke op. Efter flere forsøg fik jeg tre uger senere endeligt et skriftligt svar fra butikken, som påstod at der var problemer med leverandøren og som prøvede at overtale mig til at købe en anden stol fra et andet mærke. Det har jeg flere gange sagt nej til og skrevet til dem, at jeg ønsker at annulere ordren og at de skal tilbageføre pengene hurtigst muligt. Ingen reaktion herpå. Til sidst måtte vi sende en kortindsigelse til vores bank, Nordea, som heldigvis tog sig af sagen og hurtigt tilbageførte beløbet til os. Aldrig igen Babyparadies.de! Useriøst, telefonen bliver ikke besvaret.
Ingen bestilling. Ingen penge retur. Ingen respons.
Dårlig, dårlig og atter dårlig!
Vi har bestilt en baby autostol. De har trukket penge fra vores konto med det sammen men 2 mdr efter bestilling har vi stadig ikke modtaget autostolen og jeg skal føde lige om lidt!
Vi har skrevet og ringe mange gange uden noget som helst held. Der er ingen som svarer telefon!
Nu vil vores bank tager sig at sagen!
Køb ikke dit udstyr her,,,
Useriøst firma, hvis der overhovedet er et firma.?
Jeg rykkede for en leveringsdato efter 8 dage for pludseligt var der trukket penge uden at have modtaget mine varer. Der gik så 4 dage så fik jeg en enkelt vare til et par hundre kroner. OG så hørte man ikke mere til firmaet. Jeg rykkede igen på mail og fik svar tilbage, om at der var leveringsvanskeligheder. Jeg har skrevet flere gang, jeg har ringet 14 gange til tyskland, jeg har faxet til et fax nummer som tilsyneladende ikke virker..
Jeg har nu skrevet til min Bank om at trække pengene tilbage (Kortindsigelse)
3 ugers levering lovet, men, men, men
Efter 4 uger skriver jeg igen til dem - Efter ikke at have fået noget svar de seneste 2 uger! - Jeg kontakter Römer og gør dem opmærksom på problemet og de ville kontakte deres salgsafdeling! JEg modtog kort efter en mail at de ville cance min ordre og penge retur - Står med en fødsel om 2 uger og kan ikke nå at skaffe en ny! - Meget, meget useriøst firma! hold dig væk!
*************************
Googletranslate:
After 4 weeks, I write back to them - Not having received an answer the last 2 weeks! - I am contacting Romer and make them aware of the problem and they would contact their sales department! I received shortly after an e-mail that they would cancel my order and money back - Signs of a birth about 2 weeks and can not manage to get a new one! - Very, very frivolous company! stay away!
*******************
Nach 4 Wochen schreibe ich wieder zu ihnen - nicht mit eine Antwort erhalten die letzten 2 Wochen! - Ich kontaktiere Romer und machen sie sich des Problems bewusst, und sie würden ihre Verkaufsabteilung Kontakt auf! Ich erhielt kurz nach einer E-Mail, sie würden meine Bestellung und Geld-zurück-Unterdrückung - Anzeichen einer Geburt ca. 2 Wochen und es nicht schaffen, ein neues zu erhalten! - Sehr, sehr leichtsinnig Unternehmen! bleiben Sie weg!
Useriøst firma
Kom desværre til at bestille en autostol hos Babyparadies af mærket KIDDY Phoenixfix Pro 2 inden jeg læste på Trustpilot. Jeg kunne ud fra anmeldelserne se, at det vist ikke var det mest seriøse og pålidelige firma. Det kom desværre til at holde stik.
Fik ved bestillingen at vide, at der var to ugers leveringstid. For at komme begivenhederne lidt i møde, skrev jeg efter en uge en venlig mail, for at høre til den eksakte leveringsdato. I mailen jeg fik retur, undskyldte de mange gange for forsinkelsen, selvom der var en hel uge til den lovede leveringsdato.De skrev også, at leverandøren havde lovet, at levere stolen ugen efter. Da jeg modtog den mail vidste jeg, at jeg aldrig ville modtage stolen.
Og ganske rigtigt efter otte uger og 16 rykkermails, har jeg fået mine penge retur.
Lad være med at lade jer lokke af deres billige priser, i får aldrig varen.
WARNING!
Ordered a car seat (Cybex solution) 10 weeks ago and still haven´t recieved it.
After a couple of e-mails they finally answered 4 weeks ago that it was delayed from the supplier. Two weeks later I had to contact them again reminding them that I was waiting for an answer and they replied that it was expected the week after.
Since then I have heard nothing despite the several e-mails I have sent to them asking the status of my order and now demanding a refund.
WARNING
I buy online regularely and have done so for many years. This is the first time I have run into trouble. After two months waiting I wanted the money back, that was 1 month ago, and still NO money back. There are many other serious stores with same prices, buy from them!
Should have read other peoples comments. DO NOT BUY FROM THEM!!
It looks good but it´s not.
I ordered carseats for my kids. The delivery time was 2 weeks. Ok, fair enough. But a few days after the order I wanted to know when I would get my order. They replied that they are sorry for the delay, even though it was only 3 days ago that I made my order. I got suspicious and started to see what other people thought of them and after reading other comments I realized I made a mistake.
It´s been 3 weeks now since I made the order and the only thing they are repliying is that they are in contact with the company that produce the seats to see why they are delayed. So they sell seats that they don´t even have!!! They have been telling me that since day 3 and when I say I want to cancel my order I don´t get much response. They are quick in taking your money though...
Elendig. Miserabel. Uacceptabel.
Jeg bestilte en Cybex autostol og på fakturaen stod der 2 ugers levering.
Da jeg ikke modtog noget, henvendte jeg mig, og jeg blev holdt hen i det uendelige per mail. Fik tilbudt stolen i anden farve etc.
Deres telefon var "ude af drift" og da jeg til sidst endegyldigt mistede tilliden til butikken og ønskede at annullere ordren og få pengene tilbage, fik jeg pludselig mine mails tilbage med teknisk besked om at den var gået i et spamfilter.
Heldigvis kunne min bank tilbageføre beløbet (2 måneder efter købet), men denne butik er den sidste, jeg vil anbefale andre at handle hos.
Elendigt
4 ugers forsinkelse. Manglende information. Dårligt kommunikation. Endte med at annullere ordren og købe et andet sted.
Elendig service
Bestilte to autostole hos dette firma for to uger siden med lovning på levering indenfor 1-3 hverdage.
Efter en uge skrev jeg til dem og spurgte til en status på leveringen - ingen svar.
Efter yderligere tre dage skrev jeg til dem endnu engang for at få en status -fik svar tilbage med en beklagelse over at jeg ikke havde fået svar, og at de ikke havde de autostole jeg havde bestilt på lager - men jeg kunne da få dem i en anden farve - øhhhh - nej tak. Hvis jeg ville have stolene i en anden farve, så havde jeg nok bestilt dem i en anden farve.
Svar fra dem var - åhh - der var sket en fejl (fair nok) den lagerliste de havde fået var forkert, og de forventede nu at få stolene på lager i uge 14 - ok - det er så i orden, og dem vil jeg gerne have.
Ny mail fra dem - der er sørme sket en fejl igen - stolene kommer ikke på lager i uge 14, men først i uge 16-17. Det kan jeg ikke bruge til noget, og beder derfor om at annullere ordren - ingen svar indtil videre!