ADVARSEL - SVINDEL - ADVARSEL - SVINDEL Min vare er aldrig leveret. Pengene trukket med det samme. Man kan kun sende mail. Efter mange uger kom der et autosvar på gebrokkens auto-oversat dansk. K... Zobacz więcej
Har købt en musik-uro via Babyhome. Selve købsprocessen foregik fint, men da det efter kort tid viste sig, at uroen var defekt (gik i stykker efter at være brugt cirka ti gange) var det helt umuligt a... Zobacz więcej
Bestilte et par sko D 16. Maj, fik tilsendt to venstre sko. Retter henvendelse og får hurtigt besked om at man ville tilsende et nyt par eller lade handlen refundere. Hører intet de næste mange u... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BabyHome - Det bedste til den næste - Alt i nyt babyudstyr og børnetøj.
Glarmestervej 4, 6710, Esbjerg
- laila@babyhome.dk
- www.babyhome.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hun får en stjerne for at reagere da…
Hun får en stjerne for at reagere da jeg ville købe en zebra seng til 5300 kr, men så er resten sådan set virkllig ikke OK , dårlige undskyldninger for den ikke kunne leveres, døde kusiner og dårlig mave i famillien har gjort at vi over flere dage venter på fragten !!! Nu er jeg Squ træti låget og vil SLET. Ikke købe noget af det skodfirma, useriøst 🤬🤬🤬
Rigtig god handel
En rigtig god oplevelse og handel. Fine varer til en meget god pris, afsendt samme dag og leveret dagen efter i pakkeshop. Fin kommunikation med firmaet også. Handler gerne her igen:-)
HOLD DIG LANGT LANGT VÆK fra dette…
HOLD DIG LANGT LANGT VÆK fra dette fuskerfirma!!!!
Bestilte to par sko den 24. April og efter tonsvis af opkald fik vi endelig skoene den 7. Maj. Skylden gives på GLS som aldrig har fået pakken og derfor ikke kan spore den.
Den eneste måde vi fik Babyhome.dk til at tage telefonen var ved at ringe fra et nyt tlf igen og igen og igen - hun lyver flere gange om GLS liiige har fået pakken og vi har talt flere gange lige forinden der oplyser de aldrig har fået pakken!!!!! Vi fik trods alt skoene efter mange opkald...
Bestil aldrig ved dem!!!
Jeg har bestilt en klapvogn+barnevognkasse og fik kun klapvognen. Jeg har 20 dage siden jeg mangler barnevognkasse og jeg har ringet til dem 10000 gang, skrive e-mail, facebook osv. Hvergang de sige til mig at de var en problem med GLS, med pakke med alt muligt men aldrig med dem. De fik pengene men jeg magler varer. De er utrolige hvordan snyder folk!
Forfærdelig kundeservice
Forfærdelig kundeservice.
Har bestilt en barnevogn for over 1 måned siden.
Når man endelig kommer igennem på deres telefon efter flere dages forsøg, får man en bortforklaring over hvorfor at den ikke er blevet leveret.
Ejeren lover at barnevognen kommer ugen efter. Nu er der gået 7 dage mere. Er utroligt skuffet. Tænk at man kan spilde folks tid og penge på denne måde!!
Vi har valgt at afbestille og gå til anden forhandler.
Vil på det kraftigste fraråde at handle på denne side.
Babyhome har hævet penge for min ordre
Babyhome har hævet penge for min ordre, men sendte aldrig varen og har efterfølgende ikke svaret mig. Det er tyveri og svindel - jeg vil gå rettens vej, hvis ikke jeg har mine penge inden for 48 timer. Hvordan kan i som firma være bekendt at stjæle fra en kunde?
Exceptionel dårlig oplevelse! Handl aldrig med Babyhome.dk.
Elendig kundeservice - eller mangel på samme! Tager ikke telefonen og svarer ikke på mails hverken på facebook, alm mail eller sms, kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden når du endelig får fat i dem, tilbageholder dine penge osv. Jeg må på det KRAFTIGSTE fraråde nogensinde at handle med Babyhome.dk. Jeg er dybt chokeret over manglen på respekt over for andre mennesker.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Vi har bestilt en barnevogn basson duo twin og den kom få dage efter bestilling. Fik ordrebekræftelse med det samme og alt er bare forløbet som forventet. Ikke sidste gang vi handler her.
Anbefalet dette sted. 💖
Min kæreste og jeg købte en klapvogn sent onsdag og den var allerede kommet fredag morgen. Vi er super glade for den gode betjening vi har fået. :) og vores søn er Mega glad for sin nye klapvogn
Hold jer væk..
Bestiller en vare, et termosæt, og da jeg modtager ordrebekræftelse står der restordre. Det var d. 27. Februar.
Efter Ca 10 dage kontakter jeg selv Babyhome telefonisk og hun siger varen vil blive sendt dagen efter eller måske dagen efter det igen. Efter en uge er der stadig ikke kommet nogen vare. Skriver besked via Facebook, og Ca 4 dage efter kommer der svar om jeg ønsker varen leveret. Jeg skriver ja, men det kommer an på hvor længe jeg skal vente på den. Der bliver aldrig svaret på den besked. Så skrev jeg en mail til dem om at de godt kan annullere min ordre og jeg gerne vil have en bekræftelse på at den er annulleret.. Har aldrig modtaget svar.. I er lidt tunge at danse med.. Og har nok jordens ringeste kundeservice..
Køb et andet sted
Kunne man give nul stjerner, så havde jeg gjort det.
Elendig kundeservice, hvis man da overhovedet kan kalde det service. Blev fyldt med dårlige undskyldninger gang på gang.
Er overbevist om at jeg udelukkende har modtaget min vare, fordi jeg selv har opsøgt, og stået i “butikken” hele 3 (!!!) gange, før det endelig lykkes at få fysisk kontakt med nogle, og få min vare
Dejlig hurtig levering og gode tilbud!
Handel ikke med Babyhome.dk
Handel ikke med Babyhome.dk. Den 29/12-18,bestilte jeg en barnevogn over hjemmesiden, modtog med det samme ordrebekræftigelse, men her den 28/1-19, har jeg endnu ikke modtaget vognen. Jeg har mailes flere gange men ikke modtaget noget retur. Jeg har ringet utallige gange, mest fået en telefonsvarer der fortæller de hat travlt! , med hvad?. De gange jeg er kommet igennem på telefon har jeg fået en sludder for en sladder, først var den en misforståelse mellem basson og firmaet om hvem der skulle sende vognen ud til mig. Så var det gls der ikke ville modtage pakken, fordi den var for stor, de havde afvist den! Terminen for min datter nærmer sig og jeg har stadig ingen vogn. Mine penge er låst, er ikke blevet trukket, jeg har talt med bank og mobil pay, de siger, at der skal en politianmeldelse til. Jeg har skrevet en sidste mail til firmaet, hvor jeg annullerer ordren og beder dem sende mig en bekræftigelse på dette, ellers falder der en politianmeldelse, fristen er 2 dage.
Dårlig service
Dårlig service, ringe og misvisende info, umulige at komme i kontakt med!
UNDER AL KRITIK!!!
UNDER AL KRITIK!!!
Jeg kan da se at jeg skulle have læst her på Trustpilot før jeg bestilte hos dem for det er da lige til at blive hidsig over.
d. 23-11 køber jeg en julegave til min 3 årige datter. Da jeg så ikke høre noget fra dem i ca 10 dage kontakter jeg dem og får fat i en dame der fortæller mig at det vil hun da lige kigge på med det samme og så får hun lige problemet løst.
og siden da har der bare ikke være nogen kontakt
Jeg har ringet og skrevet til dem mange gange men uden held. de er som sunket i jorden.
Så den gave fik min datter så ikke lige til jul.
Det er sku sløjt synes. handler der aldrig igen og vil fraråde alle andre at gøre det
Find et andet sted at handle!
Vil på ingen måde anbefale, at handle hos Babyhome.
Jeg bestilte d. 23/11 et sæt Sebra sengetøj til min søn og valgte, at jeg selv kunne hente det i deres butik/lager, da jeg selv bor i Vejle.
Jeg ventede på en besked om, at det var klar til afhentning, da det plejer at være alm. procedure, ved andre firmaer.
D. 3/12, var jeg alligevel nede i byen og tænkte jeg ville tage forbi og se om jeg kunne få det med hjem. Hun stak mig en undskyldning om, at hun lige var kommet tilbage fra ferie og efter at have rendt hovedløst rundt og kigget, kom hun frem til, at de var ved at flytte om og alle deres Sebra varer var blevet flyttet ud i den anden ende af deres, åbenbart, kæmpe lager, så hun ville komme op til mig med det, når de lukkede og aflevere det.
Der kom aldrig nogen, så d. 7/12 tog jeg igen ned til dem på lageret, da jeg ikke fik noget svar over Facebook. Her bliver jeg mødt af en mand, der fortæller stolpe op og stolpe ned, om at han havde købt firmaet til sin søster og de havde ovetaget et firma der sejlede - for 1,5 år siden!
Så er det måske en idé, snart at få styr på det og ikke fortsætte med at lade det sejle!
Da han endelig får fat i sin søster og hun kommer ned, efter laaang tid, forsvinder han og hun begynder som sidst at lede hovedløst rundt i lokalet og stikker mig til sidst en undskyldning om, at hendes bror (manden der lige gik), havde afleveret det i postkassen om mandagen - men ikke i MIN postkasse, kan jeg så konstatere.
Hun havde godt nok lige fået nogle Sebra sæt hjem samme dag, men sendt dem allesammen ud, men hun ville køre forbi Sebra mandag morgen og tage nogle flere med og så ringe når hun kørte fra Esbjerg og komme forbi mig med det.
Jeg hverken hørte eller så noget fra hende og mangler stadig mit sengetøj, efter snart 3 uger.
Meget behændigt, kan man ikke lave en anmeldelse af dem, på Facebook.
Restordre og dårlige undskyldninger
Tilbage i juni måned bestilte jeg en sengerand, en skridsikker bademåtte og en badeand.
Den skridsikre bademåtte var i restordre og skulle derfor eftersendes.
Efter en måneds tid ringer jeg til dem fordi jeg ikke har modtaget den. Og her får jeg at vide at den vil blive sendt når de kommer tilbage fra ferie. Ca en måned efter en skulle være kommet tilbage fra ferie ringer jeg igen og her er undskyldningen at de har haft praktikanter og hun ikke ved hvad der er gået galt, men at hun vil sende den når hun kommer retur til firmaet.
En måned efter igen ca ringer jeg for 3 gang og får her at vide at hun ikke helt ved hvad der går galt for hun mente den var sendt. Hun sagde hun ville undersøge sagen og kontakte mig (hørte aldrig noget).. ca en måned efter igen ringer jeg for 4 gang og her er undskyldningen igen at hun havde lagt den frem til at blive sendt og ikke vidste hvad der var gået galt. Men hun ville selv sende den når hun kom retur..
Det så næsten 2 mdr siden jeg ringede til dem sidst. Og har stadig ikke modtaget min skridsikre bademåtte.
Jeg har opgivet og købt en et andet sted og tabt 50 kr.
Vil på ingen måde anbefale nogen at købe på deres hjemmeside.
Vi bestilte en klapvogn tilbage d
Vi bestilte en klapvogn tilbage d. 25 oktober og ventede til at starte med i 2 uger før vi hørte noget, så skrev at vi ville annullere handlen. 2 dage efter sendte de klapvognen og hævede pengene, selvom vi havde annulleret. Vi skrev så til dem at vi ikke ønskede at have den og de svarede at de nok skulle trække pakken retur og indbetale pengene igen når de fik pakken, hvilket er 2 uger siden nu. Vi har ikke hørt noget eller set skyggen af vores penge. Dårlig service kan ikke anbefale at handle her.
Klart en anbefaling!
Super service!
Bestilte min barnevogn, fik den dagen efter. Tilmed lå der en lille pakke i mad en sut, ammeindlæg og lidt legetøj💖
Dårligt produkt, og ingen hjælp at hente.
Jeg har i over tre måneder prøvet at rette henvendelse til Babyhome, da stellet på den købte barnevogn ikke fungerede som det skulle. De svarede en gang på FB, og en gang på mail. Efterfølgende har de ikke responderet overhovedet, trods utallige henvendelser. Desværre har jeg fundet ud af, at dette er meget typisk for denne butik. Dårlig service og ærlig talt er det noget værre svineri.