Beste køreskole man kan vælge 5 uger så hade jeg kortet bestod første gang uden problemer 5 stjerner her fra
Rigtig god køreskole, sørger for alle elever for alt med og går i dybten med tingene, kan klart anbefales hvis man vil bestå i første hug!
Så blev mit første barn færdig med sit kørekort Mehmet har været utrolig god. Hjælpsom og tålmodig Kan klart anbefale Avedøre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste køreprøver Grundet vejret... Zobacz więcej
Super glad og tilfreds med mit forløb hos Avedøre Trafikskole. Teoriundervisningen er godt struktureret og rummelig med plads til masser af spørgsmål så man ikke er bange for at række hånden op. Man e... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Leder du efter en køreskole i Hvidovre? Avedøre Trafikskoles undervisning tilpasses din hverdag med hold start hver 14. dag.
Spurvegården 20, 2650, Hvidovre, Dania
- mail@avedore.dk
- www.avedore.dk
Teori og køreprøve bestået i første forsøg
Jeg bestod teori og køreprøven i første forsøg. Super gode kørelærer, der hjælper en rigtig meget med at blive klar!
Køreskolen var god
Køreskolen var god, og meget hjælpsom, til både teori og kørsel. Underviserne er dygtige til at formidle teorien, og vejlede under kørsel.
Jeg har taget kørekort hos Avedøre…
Jeg har taget kørekort hos Avedøre Trafikskole, og det har været perfekt. Både teoretisk og i praksis.
Rigtig god køreskole bestod begge…
Rigtig god køreskole bestod begge prøver første gang
Mega godt forløb
Mega godt forløb. De gjorde så tiderne var meget fleksible og man altid kunne sørge for der var tid til dig. Kæmpe anbefaling.
God køreskole
Super fint sted, alt kørte godt og papir arbejdet var på plads, de er meget fleksible i forhold til køretimer så det kan passe med ens fritid.
Mega god køreskole
Mega god køreskole, kørekortet i første hug💪🏽 Mehmet er den bedste kørelærer i landet😎
Ville stærkt anbefale
Ville stærkt anbefale, jeg kom hurtigt igennem forløbet og havde en virkelig god støttende kørelærer
Super god køreskole
Super god køreskole! Der er styr på tingene og hele mit forløb gik smurt, kan klart anbefales! Der er intet fusk og man bliver hjulpet hele forløbet igennem så man føler sig tilpas.
Dygtige
Dygtige, nærværende og fleksible undervisere, som er gode til at lære fra sig! En rigtig god og tryg oplevelse fra start til slut.
Godt og nemt forløb som gik lige efter…
Godt og nemt forløb som gik lige efter planen
Super fedt forløb
Super fedt forløb! Ingen problemer alt er som det skal være det er strålende!🤩
Rigtig god køreskole
Jeg har tidligere været i gang med mit kørekort på en anden køreskole, hvor det ikke gik så godt. Men efter jeg skiftede til avedøre trafikskole, blev det hele meget nemmere.
De har styr på det hele, og jeg bestod både teori og kørsel i første hug.
Meget tilfreds 👍
Fantastisk oplevelse
God og venlig kørelærer som har en stærk erfaring som smitter af på læringen. Følte altid jeg var i gode hænder hele vejen igennem så der ikke var nogen tvivl om at jeg skulle ende med et kørekort i sidste ende.
Jeg har været rigtig glad for…
Jeg har været rigtig glad for køreskolen. Jeg har følte mig tryk hele vejen, og bestod teori og køreprøve første gang.
Gode og hyggelige timer
Gode og hyggelige timer, uden stress og hvor alt kommer ind under huden på en. Kan varmt anbefales
Bedste køreskole
Bedste køreskole, ingen fusk og alt spiller. Følte mig tryg hele vejen i gennem forløbet, så kan klart anbefales. 5/5.
God oplevelse hos Avedøre Trafikskole👍🏼…
God oplevelse hos Avedøre Trafikskole👍🏼 Gør det nemt at forstå teori og praksis
Ikke noget ondt at sige
Gennem hele forløbet har jeg kun oplevet en professionel tilgang, dog med en masse plads til humor og god stemning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.