AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Tåsingevej 6, 5800 Nyborg, DK

Oceniono na 5 z 5

Hurtig identifikation og løsning af utæthed i benzinsystemet. Det kan vist ikke gøres hurtigere og billigere. Dygtige folk på værkstedet. Er altid tilfreds når jeg har haft brug for at få løst problem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Når man kommer ud til Torben “Toyota” Hansen med et nyopstået problem, så løser han det altid hurtigt selvom han har travlt og der er fyldt med kundebiler.

Oceniono na 5 z 5

Altid bliver jeg modtaget med god og venlig betjening. Rigtig god og reel service, jeg er rigtig glad for at komme på værkstedet ved autoforretning ApS i Nyborg, er kommet der i mange år.

1. Warsztat samochodowy
  2. Naprawa samochodu
  3. Mechanik samochodowy

Napisane przez firmę

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Napisane przez firmę

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

• Tåsingevej 6, 5800, Nyborg, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2970

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt, nemt og effektivt og en nyvasket bil retur :)

26 czerwca 2025

Hej Jane og Leif,

Tusind tak for jeres anmeldelse – den varmer!

Det glæder os, at I oplevede hele processen som hurtig, nem og effektiv – og at I fik en nyvasket bil med retur. Det er lige sådan, vi gerne vil sende vores kunder afsted.

Mange sommerhilsner

Oceniono na 5 z 5

Altid fair og reel rådgivning og meget…

Altid fair og reel rådgivning og meget ukompliceret og hurtig hjælp

26 czerwca 2025

Hej Lorenz,

det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever dit besøg som ukompliceret med fair og reel rådgivning!

Vi er glade for, når du kigger forbi - så det ser vi allerede frem til, at du gør igen.

Rigtig god weekend og sommerhilsner

Oceniono na 5 z 5

Bliver behandlet godt og der bliver…

Bliver behandlet godt og der bliver lavet det der skal laves og ikke mere

28 maja 2025

Hej Henning,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du føler dig godt behandlet – og at vi laver det, der skal laves, uden at finde på unødvendigt ekstra. Sådan skal det være 💙

Super

Så tilfreds

8 maja 2025

Hej Ninna,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds – det sætter vi stor pris på!

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen

god personlig dialog

det at man kommer ind ind og føler sig velkommen, og ikke mindst der bliver givet en saglig vurdering/tidsplan

25 kwietnia 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du føler dig velkommen, og at dialogen er personlig og faglig på samme tid.

Vi lægger stor vægt på at tage os tid til både vurdering og forklaring, så du føler dig tryg i hele forløbet – så det betyder meget, at du oplever netop det 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Altid fair priser og professionelt…

Altid fair priser og professionelt arbejde. Dejligt med en pålidelig mekaniker 👍

28 kwietnia 2025

Hej Freddy,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at du oplever fair priser, professionelt arbejde og en pålidelig mekaniker – præcis det, vi ønsker at stå for. Tak fordi du har tillid til os 😊

Vi håber at byde dig og bilen velkommen igen

god service

15 kwietnia 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service – det er altid det, vi stræber efter.

Vi håber at se dig og bilen igen

Oceniono na 5 z 5

Har ikke brugt dette firma før

Har ikke brugt dette firma før, men blev anbefalet at benytte AutoPartner. Ifølge aftale skulle de levere min bil, da jeg var hofteopereret, og ikke kunne . Blev lidt skuffet, fik en sms, din bil klar til afhentning. Heldigvis har jeg gode naboer. Bilen fik et eftersyn, og kørt til syn. Jeg tænker service er ok.👍

2 kwietnia 2025

Hej Connie,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at du valgte at benytte os for første gang efter anbefaling. Det er vi rigtig glade for. Vi er kede af at høre, at der skete en misforståelse omkring leveringen af bilen, og det må du selvfølgelig undskylde. Vi tager det med videre, så vi kan gøre det bedre næste gang.

Tak for dine ord om selve servicen – og hvor er det godt, at naboerne kunne hjælpe denne gang. Vi håber, vi får mulighed for at give dig en endnu bedre samlet oplevelse næste gang.

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og venlig betjening – det er lige netop den service, vi altid bestræber os på at levere.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

Nyborg Autoforretning

D. 17 Februar kørte min søn i stykker på Storbæltsbroen på vej til Jylland. Vi kontaktede Nyborg Autoforretning om de akut kunne hjælpe os når han kom med Falck , de tog bilen ind og konstaterede at de ikke kunne lave bilen her og nu da der skulle reservedele hjem. De kørte min søn til toget så han kunne fortsætte sin rejse videre til Jylland, kontakter os dagen efter at bilen er færdig og min søn kan hente på vej retur til sjælland fredag , virkelig god service fra vi ringede med et akut problem til bilen er færdig og klar til afhentning. Vores bedste anbefalinger til Nyborg Autoforretning.

Thomas Tusgård

19 lutego 2025

Hej Thomas,

Det er virkelig dejligt at læse din anmeldelse af din søns oplevelse med værkstedet. Et ærgerligt sted, at bilen går i stykker, men heldigvis kom han trygt med toget og bilen blev fixet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for jeres anbefaling!

God dag,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Meget fin service

10 lutego 2025

Hej John,

det er super godt at høre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet.

God dag,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

15 stycznia 2025

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Marianne. Det er super godt at høre, at du oplever super service på værkstedet 😉
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet ☺️
Rigtig god dag til dig 😃

Hurtig ekspedition og god rådgivning

Hurtig ekspedition og god rådgivning

16 stycznia 2025

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Pernille. Det er vi glade for at høre.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet!
Rigtig god weekend ☺️

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med personalet

Jeg er meget tilfreds med personalet, de er hurtige og effektive og altid glade. Jeg får altid den bedste behandling.

8 stycznia 2025

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Mette. Det er rigtig godt at høre, at du altid får den bedste behandling og er tilfreds med det arbejde de udfører!
Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Rigtig god dag ☺️

Oceniono na 5 z 5

Super service, og gode priser.

20 grudnia 2024

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Kenneth. Det er vi rigtig glade for at høre - særligt, at du er tilfreds med prisen også.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

God service og dygtige medarbejdere

Kan til samme dag og fik skifter vinterdæk, da det så ud til sne.
Har brugt dem i flere år, og altid godt arbejde og meget hjælpesomme.

19 listopada 2024

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Pia. Dejligt, at du hurtigt kom til og fik skiftet til vinterdæk.
Vi sætter pris på din anmeldelse.
Rigtig god weekend 😄 Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service

22 listopada 2024

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Morten. Det er virkelig dejligt at høre.
Rigtig god dag 😄

Oceniono na 5 z 5

Imødekommende med hurtig tid til skift…

Imødekommende med hurtig tid til skift til vinterdæk.

14 listopada 2024

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Gurli. Det er virkelig godt at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Oceniono na 4 z 5

Venlig modtagelse ved indskrivning og…

Venlig modtagelse ved indskrivning og afhentning af bil.
Det vi havde aftalt ar lavet.
Pris var på højde med andre tilbud

31 października 2024

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Bjarne. Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med betjening og pris.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god dag 🙂

Super god service

Super god service

25 października 2024

Odpowiedź od AutoPartner - Nyborg Autoforretning ApS

Hej Jan. Super godt at høre.
Rigtig god dag. Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej