Lejede en bil til et roadtrip fra seatlle til las vegas, drop off charges på 250 dollars skulle være med i prisen, da jeg så dukker op i lufthavnen skulle jeg betale 250 dollars alligevel.
Autoescape
Havde booket gennem Autoescape og lejede bilen ved Goldcar i Spanien. Sådan er deres koncept. De har forhandlet en pris gennem de øvrige biludlejningsfirmaer. MEN blev nødt til at tegne yderliger... Zobacz więcej
De tager bevist elementer, som skal betales ud af deres tilbud, så de ser billige ud. Men der kommer afgifter efterfølgende, hertil også at påfyldning af benzin tillæggelse servicegebyr mm. Og det vær... Zobacz więcej
Mail fra Autoescape... "Thank you for booking with Autoescape! Unfortunately the car you have booked could not be confirmed by our supplier in Barcelona. We have tried to find another ca... Zobacz więcej
O Autoescape
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ok. Hvis du har tid til at vente!
Der var for lang ventetid i lufthavnen på udlevering, det kunne let gøres mere effektivt, da i jo ved hvornår flyene ankommer! Vi ventede i kø i 50 minutter! Bilen var som bestilt og forventet.
Selvrisikoannullering behandlet dybt utilfredsstillende af AutoEscape
Det er første, sidste og eneste gang jeg lejer bil gennem AutoEscape. Jeg gjorde selvrisikoannulleringen gældende på grund af en ubetydelig skade, der dog kostede mig ca 900 kr.
Det virker som om AutoEscape gør alt for at trække sagen og dermed betalingen i langdrag, og jeg tror først på, at jeg får pengene, når beløbet står på min konto.

Odpowiedź od Autoescape
Det klappede
Bilen, en Fiat Panda, var velfungerende og opfyldte sit formål. Den blev brugt til kørsel i Toscana, Umbrien og på Elba. Kørte både på motorvej og i bjerge. 14 dage.
Vi fik den udleveret i Pisas lufthavn hos Europcar. Betjeningen var behagelig.
Men det var svært at finde ind til stedet, da bilen skulle leveres tilbage i lufthavnen. Bedre skiltning en fordel.
Alt fungerede:-), dog tvivl om ting med småt
Lejede bil i Italien. Alt fungerede fint (Hertz).
Men indledningsvis måtte jeg have fat i Autoescape flere gange, da ting vedr. selvrisiko var svære at finde på bestillingssiden. Ligeledes var der omtalt forhold, som ikke var forklaret ordentligt (med småt) og som ved kontakt til AE, viste sig ikke at have nogen relevans for mit lejemål. Men det gav anledning til en hel del usikkerhed omkring hvad der reelt skulle betales.
Hertz havde kun lagt bil-manual på italiensk i den iøvrigt spritnye bil vi fik udleveret i Roms lufthavn. Det gav en del udfordringer omkring betjeningen af bilens mange funktioner.
Men ellers var vi 100% tilfredse med forløbet :-)
Gode priser og super hurtig måde at finde den rigtige bil
Har brugt Autoescape 2-3 gange nu og har altid fået den bedste pris.
Det er både billigere, nemmere og hurtigere end at gå direkte til auto-udlejningsfirmaerne.
- og mere klart hvad der er incl og excl
Fin oplevelse med formidling til billeje
Det gik problemfrit at få formidlet kontakt til Europcar, som vi igen havde rigtig god erfaring med at leje bil hos i Spanien.
Autoescape billeje - OK til prisen
Lejede den billigste minibil i Venedig; Fiat Panda, og kørte op i pre-Alps med den. Det klarede den fint, havde kun småproblemer såsom en flaprende lyd fra højre forhjul(sophæng) og formentlig let nedslidte fordæk, som hvinede i hårnålesvingende ;-) Ok betjening ved ankomst og afrejse.
Hurtig, effektiv og billig udlejning på nettet. Intet bøvl med at få penge tilbage eller skifte til at leje en større bil.
Min oplevelse med Autoescape var rigtig god - en billig og god lejebil direkte bestilt og betalt på nettet.
Dog ikke helt tilfreds med selv biludlejeren Sixt. Ved afhentning skulle jeg betale depositum på 1.000 euro - det er et stort beløb, det synes min bank også, der spærrede mit kort. Meget uheldigt når man er på ferie.
Skulle i modsætning til andre biludlejere også stå i kø og vente på betjening ved aflevering af bilen.
Op0levelsen var over forventning
Billig men samtidig til vor fulde tilfredsstilelse.
AVIS og åbningstider
Havde lejet en bil ved AVIS i Firenze. Åbningstider siger 8:00 og fremefter, dog ville personalet ikke hjælpe! Men når en lejet bil afleveres, så bør den vel gennemgåes, dette har AVIS valgt, at gøre på den måde, at bilen bare parkeres et tilfældigt ledigt sted for AVIS parkering, uanset hvad der der står på lejekontrakten (parkering i samme bås, som ved afhentnng) og nøglen puttes i en postkase.
Lejen via Autoescape var gningningsløs, problemet var kun AVIS!
Det var ikke troværdigt
AutoEscape lovede gode biler og 1030 Euro i dep for 16 dage med Advantage. Det holdt på ingen måde. Dep var 1500 (hvilket gav rigtig mange kunder store problemer) eller 300 mod ekstra 3,5 Euro pr dag OG en bil med meget lidt olie på motor (påfyldte 1 liter undervejs), bremser, som ikke fungerede, ingen sprinklervæske og 80.000 km på bagen (billigste Panda benzin). Og så ventede vi iø i kø i en time i bagende hede foran et skur. Efter hjemkomst meddeler Escape blot til vores klage, at de kun kan formidle Advantage's oplysninger vedr dep. Og at vi selv skal gå videre mht bremser mm. Slet ikke godt nok. Næste gang betaler vi minimalt mere hos Avis, Hertz eller Maggiore.
fordelen forsvandt
vi havde lejetbil via aitoescape og deres underleverandør var adventure
Det er praktisk umuligt at se bilen inden du kører uden meget besvær da der ikke er bemanding hvor bilen er, nærmest umuligt at tegne tidligere skader ind. der blev bare markeret noget
vi blev opkrævet ekstra forr noget vi ikke rigtig ved hvad er, men det blev alt i alt dobbelt så dyrt
det tog 2 timer fra vi kom til vi havde bil det er lang tid og vente da alle havde lejet bil før de landede med flyver, men bilen var bedre end bestilt og den kørte hvad den skule
Fin service samt bil, men manglende "ekstraudstyr", som var forudbestilt.
Hej. Vi bestilte en bil til vores 14 dages ferie i Italien. Vi oplevede en fin og hurtig service hos Auto Escape, og bilen, som vi fik tildelt, var perfekt. Jeg havde dog lidt svært ved at gennemskue, hvordan man skulle bestille ekstraudstyr (barnestol + pude) til vores to børn. Barnestolen kunne man vælge til i online bestillingen, men det kunne ikke lade sig gøre med puden. Derfor fik jeg en medarbejder (dk) til at tilføje en pude på vores bestilling. Jeg fik samme medarbejder til at dobbeltsikre, at jeg BÅDE fik en barnestol og en pude, da disse ikke fremgik på voucheren. Jeg fik en bekræftelse på dette.
MEN ankommet til Italien fik jeg at vide hos Maggiore (som var vores leverandør), at der ikke var tilføjet noget til vores bestilling omkring børneudstyr og at de ikke havde noget tilgængeligt.
Da vi ikke ville modtage bilen uden udstyr til børnene, gik medarbejderen bagom til et lager og fandt frem til noget gammelt udstyr, som vi fik lov at tage med, dog uden at skulle betale for det.
Så alt i alt en blandet oplevelse.
Alt var som det skulle være
Alt fungerede efter hensigten. Den fremsendte voucher virkede og Hertz håndterede en hurtig udlevering af bil og smidig returnering, så vi havde masser af tid til at nå vores fly. Ingen problemer.
Lav en fængende overskrift for at lade din anmeldelse skille ud.
Vi har tidt lejet en bil når turen gå på ned årlige ferie til malorca det har altid været ok de steder vi har lejet bil i år prøvede vi at leje igennem .Autoescape der var en rigtig hyggelig dansk agent vi lejede den igennem på telefon , nem afhentning i lufthavnen nem aflevering samme sted ingen selvrisiko et lille minus bilen skulle afleveres med tom tank , det taber man altid på ellers en kanon oplevelse
Bilen var upåklagelig - men service ved udlevering ikke tilfredsstillende
Udlejning hos Autoescape var hjemmefra vedr. administration helt fin.
Ved udlevering af bilen i lufthavnen skulle vi til andet firma (Avis) fordi Budget, som var leverandør, over en måned tidligere var kommet ind under Avis. Det havde ingen fortalt os. Det kunne Autoescape måske nok have gjort.
Damen i skranken ved Avis var ikke særlig serviceminded, kunne stort set ikke engelsk - heldigvis kunne jeg lidt italiensk; hun gjorde ikke opmærksom på, at de udleverede os en anden bil end den vi havde lejet (samme prisklasse, men andet mærke), og forsøgte ihærdigt at sælge os en ekstra forsikring (for at undgå evt. selvrisiko) - som vi rent faktisk allerede havde købt hjemmefra (og det fremgik af bestillingsedlen). Ikke god oplevelse!
Til gengæld var hhv manden ved udlevering af bilen og damen ved aflevering af bilen på 'p-pladsen' rigtigt imødekommende og servicemindede. De talte i øvrigt fint engelsk.
Alt fungerer perfekt
Vi er meget godt tilfreds med Autoescape, som vi havde lejet en bil hos under vores ferie i Spanien, bilen vi lejede var helt ny, og blev leveret af National Atesa i lufthavnen (Alicante) havde kun kørt 8 km, og var en super bil udstyret med alt hvad hjertet begærer af elektronik.
Brændstofdepositum var returneret to dage efter vores hjemkomst på vores konto, da vi havde valgt at aflevere med fuld tank, det var nemlig valgfri. Alt fungerer perfekt.
Tak for super betjening.
God oplevelse
Bestilling fungerede uden problemer. Også senere afbestilling/genbestilling i forbindelse med ændring af biltype, fungerede upåklageligt med god information via mail og telefon.
Fik bil fra Budget/Avis som der ikke var noget at udsætte på (Fiat 500).
Eneste punkter der trækker ned i den samlede bedømmelse er ventetid ved afhentning af bilen i lufthavnen (ca. 40 min) samt det at vi en ugen inden afhentning fik en mail med information om at udlejeren havde ændret lejebetingelserne, således bilen nu ikke, som nævnt i kontrakten, skulle afleveres med fuld tank, men istedet med tom tank.
Flere biludlejere benævner dette som en "service", jeg ser det nu mere som en ekstra lejeudgift, idet den pris som man betaler for en fuld tank benzin, langt overstiger den pris som man selv kan tanke til.
Dette ændrer dog ikke på at vi har haft en positiv oplevelse med Autoescape, og at vi også næste gang vil anvende dem (såfremt priserne stadigt er konkurrencedygtige).
Glimrende kvalitet og service til lav pris
Vi lejede en bil i 7 dage i Nice via Autoescape. Udlejningsselskabet var Alamo og hele forløbet var superprofessionelt, effektivt og hurtigt. Samtidig fik vi bilen til en noget lavere pris end hvis vi havde lejet direkte gennem et biludlejningsfirma.