Varmeste anbefaling 🐾🐾
Fantastisk modtagelse både via telefon og da vi mødte op. Vores dværg schnauzer har fået en super behandling og perfekt klipning. Vi glæder os til Tinning og ansigtsklipning fremover!!
AtelierPetit er en luksuriøs hundesalon og spa beliggende på Strandvejen i Hellerup, hvor vi sætter standarden for moderne hundepleje. Her mødes elegance og omsorg i en oplevelse, der er skræddersyet til både dig og din hund. Vi tilbyder alt fra professionel klipning og styling til eksklusive spabehandlinger som hydromassage og ozonterapi, der fremhæver din hunds naturlige skønhed og velvære. For de yngste tilbyder vi trygge hvalpeforløb, der gør pelspleje til en positiv oplevelse fra starten. Hos AtelierPetit er kun det bedste godt nok – vi bruger nøje udvalgte produkter og nyeste teknikker for at sikre en oplevelse i særklasse. Book din tid i dag og lad os forkæle din hund med en behandling, der skaber en synlig forskel.
Strandvejen 136 st.th, 2900, Hellerup, Dania
Fantastisk oplevelse - hver gang 💖
Mia er simpelhen så dygtig. Winston vores labradoodle elsker at komme der, og det er absolut der at han er blevet klippet pænest 🌟

Odpowiedź od Atelierpetit
Sikke en lille perle på Strandvejen der ved hvordan de små firbenede kan få kærlighed imens de bliver vasket og klippet så fine og smukke:-)
Vi har haft vores Shih Tzu Alma nede hos Mia flere gange og hun er så fin lækker når vi henter hende.
Mia og hendes personale er de sødeste og deres høje service og smil findes ikke bedre andre steder :-))
1000 tak for jer <3
Afleverede to store Colliehunde, hvoraf den ene er blind og den anden MEGET livlig. Var lidt bekymret forinden, men bekymringen blev gjort til skamme. For det første har de ALDRIG været så flotte, velduftende og velplejet før, og for det andet fik jeg to glade hunde retur, hvor det virkede som om de havde haft en fest. Med andre ord - et helt fantastisk sted. Glæder mig helt til næste gang de skal afsted...Derfor kun de BEDSTE anbefalinger, også til hunde der har brug for lidt mere omsorg. TAK...
Fantastisk oplevelse
Vi fik klippet vores dejlige Bichon Frissé hos Mia ved Atelier Petit.
Bookingen var nem at foretage og blev fulgt op af både mails og sms. Noget vi sætter pris på i den travle hverdag. Vi har efterhånden prøvet virkelig mange frisører til vores hund med ønske om en bestemt type klip. Ingen har indtil nu ramt den, selvom alle har sagt, at de kunne. Mia tog udfordringen op og ramte præcis det vi søgte.
Oplevelsen har været fremragende fra start til slut - også for vores lille Bichon, som virkede fuldstændig fornøjet efter tre en halv time i salonen.
Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger - vi kommer uden tvivl igen!
Vores Bichon Havanaise på 9 år havde sit første besøg hos Mia - han trængte virkelig til en grundig soignering. Han følte sig straks tryg - og efter Mia’s kyndige & grundige behandling fik vi den lækreste hund med hjem -
Vi kan kun give de bedste anbefalinger
Super tilfreds. Møffe blev klippet hos Mia i AtelierPetit for første gang i dag. Vi blev taget godt imod og han er så fin, men det bedste er, at han virkede glad og tryg da vi hentede ham. Vi kommer igen ♥️🤗
Min lille Cockapoo på 1 år og 11 måneder prøvet for første gang at blive klippet hos den nye ejer af Atelierpetit. Vi blev taget super godt imod og der var super god service fra da vi trådte ind af døren. Der blev sat god tid af til behandlingen. Det betød meget, at det blev taget i hendes tempo, så hun fik en god oplevelse.
Hun fik en hvalpe klip, hvor hun fik klippet den samme længde på hele kroppen. Hun fik formet det sødeste runde ansigt og det er første gang jeg har været så tilfreds.
Jeg elsker virkelig hendes nye look🐶✂️
Det vigtigste var Nala var glad da jeg hentet hende og jeg kunne mærke hun havde været i trygge hænder🫶🏼
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.