Jeg havde en super god oplevelse med…
Jeg havde en super god oplevelse med god service. Jeg købte en Kia picanto og fik den vejledning jeg havde brug for.
Good service, friendly staff.
As i dont speak danish it was a quite difficult to communicate in English in the start but later went fine.
Super god service de er hurtige og reelle og virkelig hjælpsomme har købt en Toyota Aygo
Anbefaler stedet jeg har købt en id 5 fuldt ud god service det har været en god handel helt vejen igennem fra jeg så bilen til jeg underskrev kontrakt har services været i top god sted og loyale medarbejdere der er med hele handlen igennem og som gøre alt for at yde den bedste service og kunde tilfredshed
Fantastisk service hos Byens Auto Roskilde!
Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser her. Personalet er imødekommende, professionelle og gode til at forklare, hvad der skal laves, uden at gøre det unødigt teknisk. Man føler sig tryg fra start til slut, og arbejdet bliver udført hurtigt og i høj kvalitet. Priserne er fair, og man mærker tydeligt, at kundetilfredshed er i fokus.
Kan varmt anbefale Byens Auto Roskilde til alle, der ønsker ærlig rådgivning og fremragende service. Jeg kommer helt sikkert igen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner – fantastisk service hos Byens Auto Roskilde
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Byens Auto Roskilde. Personalet var imødekommende fra start til slut og tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt rådgivet gennem hele processen, og alt blev forklaret tydeligt og ærligt.
Bilen blev leveret i perfekt stand, og hele forløbet var både professionelt og problemfrit. Man kan mærke, at de går op i god kundeservice og i at deres kunder føler sig trygge.
Jeg kan varmt anbefale Byens Auto Roskilde til alle, der leder efter en pålidelig bilforhandler med høj service og ordentlighed♥️♥️♥️
Har købt flere biler her. Ejeren og de ansatte giver altid en super service. Høflige, ærlige og alle biler har været som beskrevet. Har man brug for noget extra, så skaffer de det. Hjælper endda uden for normal arbejdstid 👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. De bedste anbefalinger
Meget tilfreds.. fik et akut dæk problem og de fiksede det lynhurtigt.. jeg kan kun anbefale dette værksted.. samt har de flere super pæne fine biler til salg og til meget gode priser..
Vi købte en Toyota Auris i dag. Alt gik hurtigt, og vi fik udførlige svar på alle vores spørgsmål.
Købte en Skoda Fabia, og på vej hjem fra at have hentet den gik infotaiment skærmen i sort. Efter genstart og polsko taget af uden held måtte jeg tilbage til forhandleren. Skærmen blev fixet uden problemer og ballade og bilen kører så godt en Fabia nu kan😉
Min kæreste og jeg har lige købt en flot Toyota Yaris AUT 2023 Hos BYENS AUTO .Vi fik virkelig god service og fin vejledning. Sælge var meget hjælpsom, og de gjorde alle lige en ekstra og med 4 Extra vinter dæk med pris indsats og gik den ekstra mil for at vi kunne få bilen leveret hurtigt. Kaffen var endda også god 😌 De Varmeste anbefalinger herfra.
Købte Tesla Model Y i sidste uge. Godt og professionelt personale. Vil altid anbefale.Hos BYENS AUTO
Kan ikke anbefales!
Har købt en bil der, der på ingen måde lever op til det skrevne eller forventede og allerede efter et par dage, er der flere alvorlige ting galt med den.
Men han vil ikke tage den retur.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.