Oceniono na 5 z 5

We've been working with Atea Denmark for our IT needs, and the experience has been consistently excellent. Deliveries have always been fast, which makes a real difference when you're waiting o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har fået installeret ladestander hjemme fra NORLYS ifm. køb af ny bil. Atea stod for installationen; men desværre faldt teknikkeren ned af stigen i vores stue og smadrede skænk med vores pæne po... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg står tit i en situation, hvor jeg har brug for hurtig og professionel service ift. håndtering af devices. Yusef Badawey fra Atea yder altid en behagelig og kompetent service og har adskillig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

My first review is not visible online, hence again: We needed to buy an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer supp... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z komputerami i akcesoriami
  2. Dostawca urządzeń telekomunikacyjnych

Napisane przez firmę

Vi bygger Danmark med IT. Med skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning, sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får tingene til at ske og blive til virkelighed. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. I begyndelsen af 2023 toppede Atea Corporate Knights Global 100-liste over verdens mest bæredygtige it-virksomheder for andet år i træk, mens vi Atea Danmark også har den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. Atea. Vi bygger Danmark med it.

4,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Opsætning af ladestanner

Kom til tiden, kom hurtigt igang, fandt hurtigt ud af hvordan han ville løse opgaven. Der var pænt og rent efter han var færdig. Til sidst blev appen sat op, så alt virkede og jeg havde fået en god forklaring. Sidst men ikke mindst var han behagelig.

20 października 2025

Hej Søren,
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er altid glade for når kunden har fået den oplevelse han ønsker. God dag til dig.

Oceniono na 4 z 5

Der har været en positiv udvikling i…

Der har været en positiv udvikling i forhold til at få løst de udfordringer, vi har haft med levering af forbrugsstoffer til printer på ATEA-serviceaftale.

1 sierpnia 2025

Hej Nina
Det er dejligt at høre, at vi har udviklet os positivt i at løse udfordringerne. Vi forsøger altid at blive bedre, og det er rart at blive anerkendt i det. Mange tak.
God aften

God oplevelse

Det, der uden tvivl gjorde oplevelsen god, var teknikeren, som var sendt ud til denne opgave: meget grundig og yderst selvkørende med veludført håndværk, selvom han først var færdig kl. 20.30 en mandag aften. Derudover var teknikeren meget serviceminded i sin instruktion af os, da vi skulle introduceres til ladeboks + app.

22 września 2025

Hej Morten
Vi er glade for du haft en så god oplevelse. Vi bestræber os altid på at være serviceminded, og er meget glade for du synes det samme.
God aften til dig.

Rigtig god

Rigtig god, hurtig og effektiv service vedr. hjælp til ATEA E-shop.

10 września 2025

Hej Helle
Mange tak for de pæne ord.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse.
God aften til dig.

God service hos Atea eShop

Altid god service hos Ateas eShop. Sitet er enkelt at benytte. Bestilling, betaling mm er let at håndtere. Ved kontakt til supporten er der positiv og hurtig respons.

8 września 2025

Hej Keld
Mange tak for de fine ord. Det siger jeg videre.

Altid venlige og proffesionelle

Selv om fejlen i bestillingen var min, løste de det bare super hurtigt og professionelt. Altid en god tone og de svarer hurtigt på henvendelser.

1 września 2025

Hej Kristian
Mange tak for rosen. Vi bestræber os altid for at være hurtige, så det er vi glade for du har oplevet.
God dag.

Oceniono na 5 z 5

I recently had an outstanding…

I recently had an outstanding experience with Atea Denmark, largely thanks to the exceptional efforts of Natasha, who went above and beyond to ensure my needs were met. When my originally selected headphones were unavailable, Natasha immediately took charge, offering a suitable alternative and seamlessly updating my order with remarkable efficiency. Her clear, friendly, and professional communication kept me informed at every step, making the entire process effortless and stress-free.

Additionally, I reached out about an urgent issue with my fiber internet connection. Natasha’s proactive and swift intervention ensured continuity of my broadband service. Her dedication, attention to detail, and ability to coordinate effectively were truly impressive and saved me from potential disruption.

Natasha’s exceptional customer service, combined with Atea Denmark’s efficiency, made this experience truly remarkable. I wholeheartedly recommend their services and am deeply grateful for Natasha’s commitment to customer satisfaction. Thank you, Atea, and especially Natasha, for making this such a seamless and positive experience!

28 sierpnia 2025

Hi
Thank you for your kind feedback. We’re pleased to hear that Natasha supported you so efficiently, and we’ll make sure to share your words with her and the team.
Best regards Atea

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en fantastisk og hurtig hjælp…

Jeg fik en fantastisk og hurtig hjælp på mit problem.
Salgskoordinatoren undskyldte, fordi han syntes, han svarede langsomt, men det gjorde han ikke - det gjorde jeg så til gengæld.
Så jeg er mega tilfreds :)

28 sierpnia 2025

Hej Sidsel
Mange tak for ordene. Det er vi meget glade for.
Det lyder til at have været en god oplevelse :)
God dag

Oceniono na 5 z 5

Rigtig hurtig service og svar på henvendelse. Fik anbefalet de rigtige reservedele, som blev sendt lynhurtigt :)
Rigtig god service - tak til Natalie!

20 sierpnia 2025

Hej Line
Mange tak for rosen. Det er vi meget glade for.
Vi håber du får en dejlig dag.

Ros til Atea Danmark

Jeg handler næsten dagligt, men i hvert fald ugentligt med Atea Danmark, og der er meget sjældent nogle problemer. Oftest er det pakkebudene der ikke kan finde ud af at levere vores varer, men også det er Atea gerne behjælpelige med at få udredet.

Jeg sammenligner ca. hver 3. gang jeg bestiller priserne op imod andre forhandlere, men det er virkelig yderst sjældent at jeg kan få det billigere andre steder 👍

Til sidst vil jeg gerne give ET KÆMPE TAK til Camilla Sjøberg som sidder i supporten og er MENNESKET bag ved deres chat. Tak for altid sublim kundeservice og viden om produkterne - og et tak til Camillas chef for ikke at have skiftet hende ud med endnu en totalt uduelig chatbot, som i bedste fald formår at bringe kundernes p.. i kog, og sjældent meget mere end det!

27 sierpnia 2025

Hej Morten
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at handle så loyalt hos os. Det glæder os at høre, at Camilla har givet dig en god oplevelse – din ros bliver naturligvis delt med hende og teamet.

Oceniono na 4 z 5

Jeg handler tit hos Atea. De yder altid en god service. Jeg vil give min anbefaling til Kim Wynn for god service og vejledning

26 sierpnia 2025

Hej Abir
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at høre, at Kim har ydet god service og vejledning – din ros bliver delt med ham og teamet.
God dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået den mest professionelle…

Jeg har fået den mest professionelle rådgivning af Sanne Riel Aakær, som med stor tålmodighed hjalp mig med at finde frem til præcis det, jeg søgte

21 sierpnia 2025

Hej Daniel
Mange tak for ordene. Vi giver rosen videre.
God weekend til dig.

Oceniono na 1 z 5

Opsætning af ladebox

Opsætning af ladebox. Opsætningen var med i lejeaftalen.Men kablet skulle ned fra første sal,Atea skulle foretage installationen. De sendte et
tilbud på at medbringe lift, for 4300 kr..
Vi fandt selv en lokal udlejning til 1000 kr. Der skulle også bruges et jordspyd til 1100 kr. Det er ok. Der skulle anvendes 15 m. mere kabel end der var med i standardpakken. De 15 m. 5x4 kvadrat havde en pris på 193 kr./m. Samme kabel kan købes på nettet til 36 kr./ m. Den lokale installatør vil sælge det til 80 kr./m.
Der står i aftalen med elselskabet at montøren skal give et tilbud på ekstra udgifter inden installationen, vi fik kun at vide hvad jordspydet kostede. Jeg har stor
forståelse for at montøren ikke brød sig om at fortælle
at de ekstra meter kabel ville koste 193 kr./m.
Jeg har klaget , da jeg var sikker på det var en fejl, men har fået bekræftet at prisen var rigtig.
Derfor undgå Atea til installationen , brug istedet den lokale installatør.
Hilsen Helge

19 sierpnia 2025

Hej Helge

Tak for at du henvendte dig med din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med installationen af ladeboksen ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår din frustration over de ekstra omkostninger og vil gerne give en grundigere forklaring på, hvorfor priserne er, som de er.

Når man vælger en ladeboksinstallation, kan prisen variere afhængigt af forholdene på installationsstedet. Vores standardpakke dækker de mest almindelige scenarier, inklusive op til 10 meter kabel. I dit tilfælde krævede installationen dog ekstra materialer og udstyr ud over standarden.

Hvad angår de 15 meter ekstra kabel, inkluderer prisen ikke kun kablet. Vores pris dækker også de ekstra arbejdstimer, rør og clips, der er nødvendige for at sikre en lovlig og sikker installation, der lever op til gældende eltekniske krav.

Selvom prisen pr. meter kabel kan være lavere, afspejler den ikke den samlede pris for en korrekt og sikker installation, hvor kablet føres og tilsluttes forsvarligt.

Angående brugen af en lift, er prisen på 4.300 kr. ikke kun leje af maskinen. Den dækker også fragtomkostninger, arbejdstimer til leverandøren og sikringen af, at den korrekte type lift bruges til den specifikke opgave og underlag. Dette er et lovkrav, som vi skal overholde for at sikre både sikkerheden for vores montører og for at undgå eventuelle skader på din ejendom.

Al kabelføring og montering, som ligger ud over ladeboksen, bidrager til en permanent forbedring af din elinstallation og øger værdien af din ejendom.

Vi håber, at denne forklaring giver dig bedre indsigt i de priser, du har oplevet. Vi sætter stor pris på din feedback, som vi vil bruge til at forbedre vores service og sikre, at vi kan levere endnu bedre oplevelser for vores fremtidige kunder. God weekend.

Jeg handler ofte hos Atea

Jeg handler ofte hos Atea, syntes det forgår glimrende med god service.

Vil gerne rose Thomas Kjærlund Duch for den gode service jeg altid får fra ham :-)

18 sierpnia 2025

Hej Hasan
Det er vi meget glade for at høre. Vi giver rosen videre til Thomas!

Fantastisk service

Hurtig, professionel hjælp :-)

15 sierpnia 2025

Hej Tine
Det er altid dejligt med ros. Vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Kim W ydede en super god service

Kim W. fra ATEA ydede en super god og hurtig service og kom med gode forslag til noget hardware, som jeg havde brug for hjælp til at finde.

13 sierpnia 2025

Hej Susanne
Mange tak for ordene. Vi forsøger altid at komme med de bedste forslag til kunden.

God og kompetent vejledning

God og kompetent - både råd & vejledning

8 sierpnia 2025

Hej Mads-Peter
Tak for rosen. Vi er meget glade for at du har brugt tid på at lave en anmeldelse. God weekend til dig.

Supergod og hurtig hjælp

Supergod og hurtig hjælp & service fra Emilie, da der var problemer med en PC.

29 lipca 2025

Hej Ole
Tak for ordene. Vi sender rosen videre til Emilie.
God weekend til dig.
Mvh Atea

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej