Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Scherm gekocht bij JoyBuy, maar helaas kwam die DOA binnen (backlight issues). Meteen contact opgenomen met de klantenservice voor een vervangend product, maar JoyBuy stuurde me door naar de garan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Assus deed totaal geen moeite mij aftersales te geven na aankoop van mijn Asus Zen bt 8 mesh router, steeds wijzend naar mijn andere produkt in dit geval sonos. Nooit meer Asus voor mij en zal het zek... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Extreem slechte klantenservice. Bij mijn ASUS Zenbook is door de matige bouwkwaliteit een klein plastic balkje/randje afgebroken. In plaats van dat ASUS gewoon zo’n klein onderdeel kan opsturen o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer goeie kwalteits producten, heb zelf een laptop van asus (GL703GM) en voorderest een PC samengesteld met alleen maar asus onderdelen. Ook een hoop mensen die ik ken hebben asus nooit problemen m... Zobacz więcej

1,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Laptop niet gerepareerd en ook nog is alle licenties van de laptop verwijderd na een zogenaamde reparatie. zal hier nooit meer iets kopen.

28 listopada 2019

Mn 3e asus laptop sropte ermee

Mn 3e asus laptop sropte ermee. Rma procedure in. Werd er waterschade geconstateerd. Weet tot nu toe niet hoe...mja, geen discussie mogelijk. Vervolgens de nieuwprijs neertellen voor reparatie nieuwe cpu,koelven en stukkie plastic. Dikke vinger voor ze.dan nog 60 eur dokken om te laten terugsturen. Ik heb geschreven, u can shovel it. Kreeg netjes n mailtje dat ie milieuvriendelijk verwijderd zou worden. Niet eens t fatsoen om de drive, weegt bijna nuks, terug te sturen. NOOOIT meer een Asus product voor mij, never

26 listopada 2019
Oceniono na 2 z 5

Ben bijna 84 jr en erg zuinig met mijn…

Ben bijna 84 jr en erg zuinig met mijn Asus Flip Zenbook. Touch - scherm heel fijn voor mijn zere handen. Dan net na de garantietijd linker scharnier scheef en niet repareerbaar vlg. Mediamarkt zonder veel te veel kosten. Doorgespeeld en nu tweede scharnier rechts ook scheef. Las op Internet dat veel Asus Flip scharnieren scheef gingen. ASUS NOEMT DIT GEEN FABRIEKSFOUT. De deksel valt om naar voor of achter en kan alleen tegen steuntje staan. Zo heb je toch geen Laptop. Ook niet als je zo oud bent als ik. Wat te doen. Een scharnier kost geen hout maar de reparatie is me veel te duur.
Gre Loos.

12 listopada 2019

Waardeloos

Waardeloos! Asus laptop gekocht en na 2,5 jaar al kapot door de belabberde techniek waarmee onderdelen zijn gemonteerd. Klantenservice neemt je totaal niet serieus, want garantie is 2 jaar. Economische levensduur is 3 jaar, maar dat snappen ze daar niet. Kansloos als ze 2,5 jaar voor een laptop normaal vinden hier, nooit meer een Asus!

4 listopada 2019

waardeloze garantievoorwaarden

Het snoer van de lader van onze gaming laptop maakte slecht contact waar hij de transfo binnengaat. Wij brachten die binnen tijdens de garantieperiode, maar Asus beweert dat uw lader 200x in uw rugzak naar school meenemen 'slecht gebruik' is, en past geen garantie toe. Asus rekent ons 72€ aan om de kapotte lader terug te sturen, of 130 voor een nieuwe. Dégoutant! Waar dient een laptop voor? Toch om op verplaatsing uw toestel te knn gebruiken?

15 października 2019
Oceniono na 2 z 5

10-09-2015 gekocht bij Media Markt…maar.......

10-09-2015 gekocht bij Media Markt Heerhugowaard een laptop T300CHI(MS)-FL042H, €677,00. Op 23-04-2016 ter reparatie aangeboden (opdrachtnummer; SW14336143, en op 09-5-2016 weer!
Diverse keren daarna telefonisch en per mail contact gehad. Wilden niet helpen. USB aansluitingen werkten niet meer,en men zei koop maar nieuw! Belachelijk, viel net een week buiten de garantietijd!! Totaal geen coulance. Nu doet ook de sensor voor beeldwijziging naar staand of liggend het niet meer. Daar valt mee te leven, maar de arrogantie waarmee de vorige klacht ten aanzien van de USB aansluitingen zegt heel veel over de klantvriendelijkheid. Men was alleen bereid te repareren voor de prijs waarmee ik een nieuwe laptop kon kopen. Ik heb vandaag maar de mails en de telefoonopmerkingen verwijderd. Nooit meer Asus!

Nu twee jaar verder en ASUS heeft nooit op deze klacht via Trustpilot gereageerd. Of doen ze dat nu als nog.

27 lipca 2019

In één woord

In één woord: verschrikkelijk!

En als je service nodig hebt, nou vergeet dat dan maar! Wat een oplichters!

23 lipca 2019

Hallo Asus.

Hallo Asus.
Ik heb een mededeling.
Ik had een Asus rog gl553vw.
Het was een geweldige laptop.
Maar bleek toch niet goed te zijn.
Ik heb de laptop in april 2016 gekocht.
En het moederbord is kapot en het maken daarvan
Kost tussen de 500/600euro dat is het niet meer waard.
Omdat hij 750euro heeft gekost.
Ik ben diep teleurgesteld van de laptop en het bedrijf.
Asus en mediamarkt wouden ook helemaal niks meer regelen.
Ik hoop dat jullie nog iets kunnen regelen
Diep teleurgesteld dus!

28 czerwca 2019
Oceniono na 1 z 5

wilde een klant helpen die bij mycom (…

wilde een klant helpen die bij mycom ( falliet) een videokaart had gekocht. kaart is defect maar asus accepteert het niet zonder factuur. ze hebben wel een backafschrift, en ze hebben het serienummer waarmee ze kunnen zien dat er garantie opzit. slechter service

20 czerwca 2019

Slechte garantie Asus laptops

Ik heb inmiddels 2 x een Asus laptop gehad en beide laptops zijn binnen de garantie periode stuk gegaan
De eerste na iets meer dan 1 jaar viel gewoon spontaan het scherm achterover, dit werd niet onder garantie behandeld, terwijl er nks met die laptop is gebeurt, stond altijd op mijn buro
De 2 laptop kon opeens niet meer worden opgeladen (dit probleem trouwens vaker gehoord bij collegas die ook met Asus werkten)
Ook dit werd niet onder garantie behandeld, de laptop was ook iets meer dan een jaar oud.
Ik zou geen Asus laptop meer nemen voor zakelijk gebruik. Design is mooi maar de kwaliteit is me erg tegen gevallen.

21 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Ik heb mijn Asus geselecteerd op zijn…

Ik heb mijn Asus geselecteerd op zijn mogelijkheden. Prima apparaat echter binnen enkele maanden kapot. Opgestuurd gefixed. Maar telkens kleine storing USB opstarten enz. Achteraf blijkt deze laptop vol fouten te zitten. Nu na drie jaar doet ie niks meer. Moederbord stuk. Droog antwoord koop een nieuwe....wat een Asus?
Ik vind volledig kapotte laptop in drie jaar te snel. Zeker met hoe vaak ik deze heb gebruikt. In geen verhouding prijs/kwaliteit

17 kwietnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Slechte laptop(s) en een nog slechtere…

Slechte laptop(s) en een nog slechtere service:

Mijn laptop had na een jaar al problemen met het beeldscherm. Het beeldscherm werd plotseling wit met kleuren en liep vast. Zodra ik het beeldscherm bewoog, kwam het normale beeld weer even terug, maar vervolgens gebeurde het probleem gewoon weer opnieuw.
Voor dit probleem heb ik de laptop twee keer binnen de garantieperiode opgestuurd ter reparatie. Hierbij hebben ze tweemaal voor de makkelijke weg gekozen en alleen de laptop terug gezet naar fabrieksinstellingen in plaats van te kijken naar het echte probleem. Iets meer dan 3 maanden na de tweede "reparatie" begon het probleem natuurlijk gewoon weer opnieuw. Ik heb dit aangegeven, maar nu zeggen ze dat ze maar 3 maanden garantie geven op een reparatie. Als ik m'n beeldscherm nog wil laten repareren, moet ik het nu dus zelf betalen... en dit terwijl zij tot twee keer aan toe geen goede reparatie hebben uitgevoerd binnen de garantieperiode.
Ik zou dan ook iedereen aanraden om geen laptop te kopen bij Asus. Er zijn vast laptops die wel goed werken, maar wanneer dit niet het geval is, kun je dus niet rekenen op een goede service.
Ik hoor het graag als er meer mensen zijn die dit hebben meegemaakt.

6 lutego 2019

Asus Slechte laptop

Slechte laptop , vanaf begin niets als problemen . Gooit me elke keer van de wifi af . Hij is nu al vier keer voor problemen terug geweest naar asus waarvoor drie keer voor het probleem met de wifi maar helpt niets . Het is gewoon een slechte kwaliteit, ik heb er nu al zo veel tijd en energie ingestoken (en stress) . Ben echt helemaal klaar met deze laptop . . Nu weer contact gehad met asus en ik kan hem weer opsturen voor reparatie . hij is daar nu drie keer geweest zonder resultaat en ze willen er nu voor een vierde keer naar kijken . wat betekent dat ik weer een dag vrij moet nemen voor het ophalen van de laptop ,en ik hem weer een aantal weken kwijt ben en al mijn gegevens weer weg zijn als hij terug komt. En dan moet ik wederom de hele dag thuis zijn voor retour van de laptop .vanmorgen weer contact gehad met Asus Nederland ze willen hem alleen nog een keer repareren ,iets wat al drie keer niet gelukt is daar . het is gewoon slechte kwaliteit en als je het gekocht hebt heb je gewoon pech . Drie keer bij hun geweest zonder dat het probleem opgelost is en nu willen ze wel een vierde keer proberen en ben ik hem weer weken kwijt ,en waarschijnlijk weer tevergeefs .Gisteren weer contact gehad met iemand met de zelfde laptop als mij . ook de zelfde problemen met de wifi . het is bekent bij asus maar ze doen er niets mee . het geld is binnen en de klant zoekt het maar uit met de laptop .ze reageren nu ook niet meer . waardeloze laptop en waardeloos bedrijf. vanmorgen weer contact gehad met asus . ze hebben hem drie keer daar gehad voor de zelfde klacht en konden het niet oplossen . Nu willen ze een vierde keer kijken naar deze klacht maar ik moet dan wel 75 euro betalen voor onderzoek kosten en de onderdelen moet ik dan ook betalen . hij is daar drie keer geweest zonder dat ze het konden repareren en nu willen ze op mijn kosten nog een keer kijken .vandaag weer contact gehad met Asus dat de componenten die ze gebruiken in hun laptops gewoon slecht zijn waardoor hun laptops niet goed werken ligt buiten hun macht . Dus je stopt je laptop vol met goedkope rommel en zegt dan dat je er niets aan kunt doen dat de laptop niet deugt .de slechte commentaren op de pagina van asus worden snel verwijderd en zo ingesteld dat je niet kunt reageren . Zouden ze bang zijn dat er mensen lezen dat asus rommel verkoopt en de klanten er mee laten zitten .

15 stycznia 2019
Oceniono na 1 z 5

Asus service is beneden all peil

Koopt een moederbord met een leuke promo actie. Die promo actie loopt vervolgens vast op hun eigen site. Geenm manier om iemand telefonish te spreken oevr moederborden of promoacties en hun e-mail service pagina werkt ook niet. Maar ook daar kun je geen klacht over indienen want dat werkt ook niet. Wat een ... slechte service. Nog nooit zo slecht gezien.

29 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Asus router. Prima service.

Mijn aangeschafte router van Asus kon ik niet aan de gang krijgen. Ik werd prima telefonisch geholpen door een vriendelijke medewerker. We hebben wat zaken uitgeprobeerd. Helaas bleek de router niet in orde te zijn. Mijn geluk was dat ik deze router bij Coolblue had gekocht en direct kon ruilen tegen een nieuwe.

12 października 2018
Oceniono na 1 z 5

Een ROG videokaart gaat 2 weken buiten…

Een ROG videokaart gaat 2 weken buiten de garantietermijn kapot. Bij een bedrijf anno 2018 verwacht ik dan de nodige coulance. Zo niet bij Asus, nul komma nul service, ze denken niet mee het is gewoon: jammer joh, buiten de garantie kapot, we doen niets voor je.

Ook niet met een ander soort oplossing komen, zoals korting op een nieuw product of meedenken in een oplossing.

Waardeloos, voor mij reden om dit merk in de toekomst te vermijden. Ik heb niets aan hardware die net buiten de garantietermijn kapot gaat en je vervolgens geen service krijgt.

27 września 2018
Oceniono na 5 z 5

Really great customer service!

Really great customer service!

I had a problem with my ASUS ROG, one of my usb ports was not working correctly due to a factory mistake. After talking about 10 minutes on the phone they got back to me with a solution. I could send my laptop to Asus and they would repair my USB port! I am so happy with their service and also the product that they deliver!

Asus laptops have a great durability and a great quality there is nothing wrong with the services that they deliver!

Kind Regards,

Tycho Loke
CEO
Tycho Loke Services

17 marca 2018

Help je klanten

Beste ASUS,

Ik heb op 26 december 2015 een laptop uit de N551 Series gekocht. Ik heb deze gekocht bij jullie vanwege de zwaardere specificaties en betrouwbaarheid van jullie. Dat laatst begint me steeds meer tegen te vallen. Ik heb vanaf het begin al problemen met mijn laptop echter kon ik mijn laptop nooit missen i.v.m. school. Vanaf oktober ben ik ermee terug geweest naar de ICT'er bij wie ik de laptop heb gekocht. Hij heeft toen opnieuw Windows erop gezet. Helaas werkt dit niet...

Vanwege school kon ik jullie pas weer later inschakelen.
Vanaf 19 juni ben ik begonnen met het terugsturen van mijn laptop. Deze is ondertussen al 2x bij jullie langs geweest zonder enig resultaat. Ofja enig resultaat... Er zit een nieuw moederbord in en hij is gerest, maar het heeft niet het gewenste resultaat behaald.

Ik heb Maykel Leijsten nogmaals contact met jullie laten opnemen om verder te gaan kijken maar toen kwamen jullie met het 'geweldige' idee om maar te gaan draaien op Windows 8. Echter spraken jullie jezelf alweer snel tegen omdat de laptop gewoon op Windows 10 moest kunnen draaien. Hierop stelde jullie weer voor om een schone installatie van Windows 10 te gaan draaien. Dit hebben we uitgevoerd en hij doet het nog steeds niet.

Ik hoop dat jullie nu snel met een fatsoenlijke oplossing gaan komen want na 1,5 jaar werken met een laptop die niet naar functioneren behoort is mijn geduld dan ook meer dan op.
Om een standaard antwoord te voorkomen, hierbij hebben jullie alvast mijn serienummer: F4N0CJ07347716B

Groet,
Tijs

28 lipca 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej