Amazing company. I can tell that so much effort and soul goes into this. They shipped my order fast and it's been perfect. I would definitely recommend this website to anyone. I bought 2 coway air fil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet med astma og allergi shoppen siden den startede. Har kun gode og positive oplevelser især med støvsuger og luftrensere Kan kun anbefales herfra. Er multi allergier. Er jeg i tvivl om n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte en “LUFTRENSER MED HEPA FILTER 0-63 M2 AIRMEGA 100”, da vores underboer ryger meget indenfor og det trænger op til os. Desværre har luftrenseren slet ikke virket. Det virker mere som om, at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Online shop - et nemmere liv med astma og allergi
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jeg bestilte en Nilfisk Elite støvsuger ved Astma og allergishoppen, men grundet forsinket levering bad jeg om at få ordren annulleret. Det fik jeg uden problemer efter 10 minutter. Tak for god service!
Mvh Bjørn

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Meget sød og venlig kundesupport.
Tager sig tid til at hjælpe med spørgsmål til produkterne og god vejledning.
Jeg har endnu ikke modtaget produktet da det netop er bestilt i dag men jeg er sikker på det vil være en god oplevelse også
Tak for hjælpen

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Jeg stillede et spørgmål vedr en fordamper og fik hurtigt et fyldestgørende svar

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Købte overtræk til topmadras.
Ikke så meget for at undgå støvmider pga. allergi, men ligeså meget for at beskytte topmadressen mod afsmitning fra farvede lagner.
Lagnet passer og virker til at være i god kvalitet.
Lagnet blev bestilt en fredag omkring kl. 12.30, men det kom desværre først tirsdag, da ordren åbenbart skulle være lagt før kl. 12 for at blive afsendt samme dag. Men det er en mindre ting 🙂
Elsker disse webshops som sætter fokus på allergier og som sælger produkter som kan hjælpe allergikere.

STOR TILFREDSHED
Allerbedste kundeservice med extra indsats for at levering at Nilfisk støvsuger i sommerhusområde kunnes lykkes hurtigt! Topkvalitet støvsuger, som vi nu bestiller een mere til hjemmet :)
Er sikker på at vende tilbage for flere gode produkter. Tak Kristina 🙏🏻

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Den seriøst bedste online shop jeg kender med fremragende kundeservice og skønne, gode produkter 🌸
Tak 🙏🏻

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Super fin hjemmeside med grundige og yderst seriøse reviews/bedømmelser af produkter hvor man f.eks. kan læse, at de har 0 tolerance overfor ozonudledning fra luftrensere. Derudover fint at de for affugtere også har en politik om "ingen kombinationsprodukter" = "ingen kompromiser".
De allerbedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
købt madras overtræk, man kan tydeligt mærke det er tyk kvalitet, håber det hjælper på allergien
syntes det føles plastik agtigt, men tror det er fordi det er meget tæt vævet så var ikke en kæmpe overraskelse og hvis det virker kan man sagtens leve med det

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Sjældent man oplever så god og personlig kundeservice.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Astma og allergishoppen.
/Anne-Mette

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Det er min første handel i Astmaallergishoppen, og jeg er glædelig overrasket.
Bestilte søndag aften, og pakken var i pakkeshoppen tirsdag middag.
Da det var en gave som skulle bruges onsdag, og DAO ikke havde givet nogle informationer om status, skrev jeg til Shoppen, og fik et rigtig pænt svar fra Kristina. Så alt i alt en positiv oplevelse 🤩

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Jamen altså! Er så glad og tilfreds med luftrenser og fugtfjerner. Luftrenseren var i restordre, og selvom det stod under varen på hjemmesiden, fik jeg en fln mail, for at sikre at jeg havde set den længere leveringstid. Plus jeg i mellemtiden besluttede at jeg gerne ville købe en fugtfjerner med, hvor jeg pr mail efterspurgte om jeg kunne få den tilføjet til min afventede ordre, og der gik ikke mere end maks 1 time, så var der styr på det!
Skønne produkter, sublim kundeservice med meget hurtig svartid! De varmeste anbefalinger herfra 😊

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Hurtig respons og god service!
Jeg bestilte ved en fejl 2 af samme produkt. Selvom det var sen aften blev jeg kontaktet kort efter at have gjort opmærksom på fejlen. Min ordre blev rettet og ankom få dage efter.

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Gode produkter, fantastisk kundeservice og hurtige forsendelser. Kan varmt anbefales!!

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Bestilte et personligt ID armbånd med indgraveret navn og kontaktinformationer. Kom hurtigt og helt som forventet.

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Gode produktbeskrivelser og vejledninger. Hurtig levering, ingen problemer.

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Hurtig leverance og rigtig god dialog i forhold til en reklamation 👍😀

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Tip top er så glad for min madras og hjælp jeg har fået.

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Super kompetent vejledning og rådgivning omkring valg og køb af luftrenser. Hurtig levering.

Odpowiedź od Astmaallergishoppen
Den sødeste og hurtigste kundeservice over mail. Flot og brugbar rådgivning, især når man er ny inde for allergi. Så tak !