Astmaallergishoppen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Amazing company. I can tell that so much effort and soul goes into this. They shipped my order fast and it's been perfect. I would definitely recommend this website to anyone. I bought 2 coway air fil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet med astma og allergi shoppen siden den startede. Har kun gode og positive oplevelser især med støvsuger og luftrensere Kan kun anbefales herfra. Er multi allergier. Er jeg i tvivl om n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg købte en “LUFTRENSER MED HEPA FILTER 0-63 M2 AIRMEGA 100”, da vores underboer ryger meget indenfor og det trænger op til os. Desværre har luftrenseren slet ikke virket. Det virker mere som om, at... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Online shop - et nemmere liv med astma og allergi

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

174 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

God service på Nilfisk

Efter flere mails om støvsugere fik jeg bestilt den nye Nilfisk Elite. Gode svar om alt fra vægt til lukkede støvsugerposer og så fik jeg lidt rabat også.
Fik for lidt ekstra leveret til døren og her superfin service af GLS. Vejede over 12 kilo ialt.
Smart at tre ekstra støvsugerdimser er pakket i selve støvsuger så man ved hvor de er.
Dejligt Kristina ved så meget om hvad hun sælger ❤️ Kan kun anbefale hendes hjemmeside.

27 stycznia 2025

Kæreste Tara

Endnu engang tak for dine søde ord og flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at få lov at være din leverandøre af allergivenlige produkter. Tak for dine gode bestillinger, tillid og god kommunikation❤️.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har grundet husstøvallergi fået…

Jeg har grundet husstøvallergi fået immunterapi i 3 år - som har virket fint, men ville gerne optimere det sidste med produkter herfra ( dyner, husstøvmidebetræk, sengetøj, faconlagen ) og virkningen er fremragende.

Jeg kan tydeligt mærke forskel på det luftmiljø der er omkring mit nye sengemiljø og vejledning fra Astmaallergishoppen er meget pålidelig da Kristina taler af egen erfaring når der guides - hun kender alle produkterne 🥇🥇🥇

25 stycznia 2025

Kære Camilla
Sikke en dejlig, dejlig anmeldelse og så dejligt at læse, at du så tydeligt kan mærke forskel.
Tusind tak for de søde ord og tak for tilliden. ❤️

Super god service

Super god service!
Tak til Kristina og Astma Allergi Shoppen ApS.
:-)

16 stycznia 2025

Odpowiedź od Astmaallergishoppen

Og tak til dig Erik for at handle i shoppen og for at vise os tillid. Tak også for de flotte stjerner. Jeg håber jeg ser dig tilbage i shoppen en anden god gang 🌞.

Hurtig leverance

Hurtig leverance
Super god service ved ombytning, selvom det var mig selv der lavede en fejl.

7 stycznia 2025

Kære Tao
Tusind, tusind tak for de flotte stjerner og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse her. Det betyder virkelig meget, TAK ❤️.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen.

Oceniono na 5 z 5

Sådan nogen gode puder og dyner vi har…

Sådan nogen gode puder og dyner vi har fåde både købte og i julegave er gode at sove i

26 grudnia 2024

Kære Gitte

Ihh..det er vel nok dejligt at høre. Det glæder mig så meget at du er glad for både dyner og puder. Tusind tak for at dele din erfaring her og for de flotte stjerner. Tak ❤️

Oceniono na 5 z 5

Effektivitet, kvalitetsbevidsthed - Så cool.

Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som selvfølgelig blev løst hurtigt, problemfrit og effektivt.

Ingen stress, 10/10 professionelt, bare super fed butik, gode mennesker der gør gode ting for folk, klasse!

Tak for jer.

25 grudnia 2024

Kære Thorbjørn

Tusind, tusind tak for din gode anbefaling og de pæne ord og flotte stjerner. Tak fordi du bemærker og ser at vi gør os umage ❤️.
Det gør mig rigtig glad at du oplevede du fik en god oplevelse og jeg håber jeg kan få lov til en anden god gang at hjælpe dig med produkter eller rådgivning.

Service i top!

Hurtig respons og virkelig god service!
Kan varmt anbefale Astmaallergishoppen.

27 grudnia 2024

Kære KM

Tusind tak for din flotte anbefaling. Det betyder mig at du vil anbefale os til andre og at du har fået en god oplevelse. Tak for at bemærke det og dele din erfaring.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen. 🌞

Oceniono na 5 z 5

Levering på kun en dag selv i en travl juletid.
Så kun de varmeste anbefalinger herfra, og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der, også selvom jeg ikke lider af astma.

22 grudnia 2024

Kære Thomas

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg vil lade de pæne ord gå videre til lagermedarbejderne, som var super dygtige i en travl tid. Det er dejligt du bemærker det, tak ❤️.
Jeg vil glæde mig til at se dig tilbage i shoppen.

Super god service.

Tusind tak til Kristina for din professionelle og søde måde at håndtere mit varekøb, en Beurer Medical inhalator, som pludselig gik i udu på vores ferie. Jeg ringede til din telefonsvarer og lagde beskeden, at det er meget akut, og at du skulle ringe, da vi ikke står med kvittering eller anden form for købsbevis, men at jeg skulle have en ny maskine hurtigst muligt, da jeg har svær KOL. Du ringede tilbage og vi prøvede, om vi kunne finde fejlen. Det var ikke muligt, så du sendte mig hurtigt en ny, da der stadig var garanti på. MANGE tak for en virkelig god kundeservice.

22 listopada 2024

Kære Bendt

Tusind, tusind tak for de virkelig flotte ord og overskud, selvom det ikke helt gik som planlagt med produktet. Også tak for en rigtig god kommunikation vi havde undervejs.
Bare TAK 💛

Utrolig god service

Utrolig god service, man føler sig i de bedste hænder.

5 grudnia 2024

Kære Lisbeth

Ihh..hvor er det bare dejligt at høre. Tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse.
Jeg håber vi ses i shoppen en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Cozy blankets and excellent customer service

Kristina was super professional and helpful answering our questions and making sure that everything was as expected with the order. I highly recommend buying from here.

3 grudnia 2024

Dear Viraq
Thank you so, so much for this recommendation. And also thank you for good communication along the way.
I appreciate the kind words and hope to see you back some day.🌞

Best refards,

Oceniono na 5 z 5

Ekstra tynd dyne til allergiker

Skulle finde en ekstra sval dyne til en allergiker.
Fik et meget hurtigt og brugbart svar fra astma/allergishoppen, så nu kan der komme en rigtig god gave under juletræet, som ikke provokerer støvallergien og er tilpas varm!

19 listopada 2024

Kære Kirsten
Tusind tak for de flotte ord og stjerner, og tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse med andre, - det betyder meget for en lille virksomhed.
Det glæder mig så meget at du fandt frem til shoppen og jeg håber gaven under træet, kommer til at vække glæde 🎄🧑‍🎄.

Oceniono na 5 z 5

Jeg oplevede en fantastisk kundeservice! Der opstod en fejl i min ordre, men det var utrolig nemt at komme i kontakt med Kristina. Hun var meget venlig, hjælpsom og fik hurtigt løst problemet. Jeg er virkelig glad for hjemmesiden – alt fungerede perfekt. Tusind tak til Kristina for den fremragende service.

15 października 2024

Kære Anas

Kæmpe tak for de søde ord. Og tak for den rigtig gode dialog vi har haft.
Det glæder mig at du har fundet hjemmesiden, er glad for den og kan bruge den 💪🤗.
Tak for de flotte stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har både ringet og skrevet til…

Jeg har både ringet og skrevet til allergishoppen, og de svarer lyn hurtigt på telefon og mail.Har en gang talt med ejeren ( Kristina) om et produkt ( luftrenser) og det skinner bare igennem at hun ved noget om sine produkter. Jeg har bestilt flere ting og hver gang er der hurtig levering. Kan varmt anbefale allergishoppen.dk

18 października 2024

Kære Per
Ihh..tak for den flotte anmeldelse og den gode kommunikation vi har haft. Det glæder mig meget at du sætter pris på mit produktnørderi, for det er lige præcis dét jeg går rigtig meget op i og håber det lykkedes mig at formidle videre ud.
Tak for tilliden og for anbefalingen.

Nyttig info

Grundig og brugbart råd forud for køb.

10 października 2024

Kære Marianne
Tusind tak for de flotte stjerner og fordi du valgte at handle i Astma Allergi Shoppen. Tak for tilliden og jeg håber vi ses en anden god gang.

Fantastisk

Virkelig gode produkter og verdens bedste kundeservice.

31 sierpnia 2024

Kære Pernille

Armen altså...tusind, tusind tak. Verdens bedste kundeservice er en 'titel' jeg vil bære med kæmpe stolthed og taknemmelighed.
Tak for de flotte ord og smukke stjerner, og fordi du tog dig tiden til at skrive her💕. Det betyder virkelig meget.

Oceniono na 1 z 5

Knitrer og med dårlige lynlåse

Købte 22.8.24 6 allergibetræk til puder og har vasket dem inden brug, da de var stive og knitrede. De virker som om de er lavet af papir og knitrer stadig efter vask.

Hvad værre er, lynlåsene er nærmest umulige at lukke op!!!! Det er lykkedes med 2 ud af 6.

Butikken svarer, at de har længere svartid i juli grundet sommerferie.

30 sierpnia 2024

Hej Anna Sofie
Jeg er rigtig ked af at du oplever problemer med lynlåsen på dine pudebetræk. Lynlåsen på dine pudebetræk er en indvendig lynlås for at sikre at man ikke bliver generet af lynlåsen. Flere og flere sengetøjsproducenter bruger indvendig lynlås, omend det kræver en lidt anden teknik at åbne dem end normale lynlåse.

Jeg vil ikke udelukke at der er en fejl i pudebetrækkene. Det kan der sagtens være – der sker jo desværre fejl i produkter engang imellem. Jeg har på mail sendt dig en returblanket, som du kan bruge til at sende dem retur.

Jeg kan ikke genkende papirs følelsen efter de er blevet vasket og har heller ikke hørt det før, men anerkender selvfølgelig din oplevelse.

Jeg er usikker på hvad du mener med kommentaren om sommerferie. Som autosvar på din reklamation på mail, står at du får svar inden 24 timer. Det står ligeledes mange steder på shoppen. Du skrev til mig kl. 16 fredag eftermiddag. To timer og 40 minutter senere falder den hårdest mulige anmeldelse her på Trustpilot - inden jeg har en reel chance for at svare dig.

1 stjerne rammer selvsagt en lille virksomhed hårdt, så jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg ville ønske jeg havde fået en fair chance for at svare på din mail og tage mig godt af din reklamation eller guide dig til hvordan lynlåsen skal håndteres. Eller noget tredje – men vi nåede aldrig i dialog. Jeg kunne samtidig i mit stille sind ønske at man ikke blev bedømt for de fejl der nu engang kan ske, men mere hvordan man håndterer fejlen og råder bod.

Jeg svarede dig på mail fredag aften og har sendt dig en returlabel. Såsnart du har sendt pudebetrækkene ind, behandler vi din reklamation. Og igen – jeg er ked af at lynlåsen har givet dig frustrationer. Det er jo bestemt ikke meningen 💕

Super behandling

Super behandling. Anbefaler den så afgjort til at handle der.

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od Astmaallergishoppen

Hej og tusind tak for den flotte anbefaling. Det er rigtig pænt af dig at sende så flotte stjerne min vej.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen 🥳.

Det hele virker.......

Levering dagen efter. Gode varer. God kommunikation. Det virker bare.

16 sierpnia 2024

Hej Jan
Tusind tak for den flotte anbefaling. Det betyder virkelig meget for en lille virksomhed og fedt at du oplever det bare virker 🥳.
Jeg håber vi ses i shoppen en anden god gang.

Ejer

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej