Asian Star Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

altid value for money

Jeg er kommer her i flere år og har fået løsnet ryg, hofter albuer, nakke med sportsmassage. Altid intensiv og professionel massage/stræk. De kan det fysioterapeuter m.m. ikke har kunne for mig. Value for money - min bedste anbefaling. Og NEJ - ingen hancy panky og lummer gøj.

2 września 2026

Fantastisk sted

Fantastisk sted – efter 10 år kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har kommet hos Asian Star i over 10 år, og jeg har aldrig fået andet end en virkelig god og professionel behandling. De er altid imødekommende og spørger hver gang, hvordan jeg ønsker massagen, og hvor jeg har mest ondt.

Bee og hendes medarbejdere er utroligt dygtige – de lytter, de tilpasser behandlingen, og man føler sig altid tryg og velkommen.

Jeg kan varmt og med stor glæde anbefale Asian Star til alle. Et lille tip: Når du besøger dem, så husk at fortælle, om du ønsker en hård eller blid massage, og hvor der er behov for ekstra fokus – så får du den bedste oplevelse.

De bedste anbefalinger herfra!

— Brian Marktwain Clemens

18 listopada 2025

10 years of excellence!

I’ve been going to Asian-Star (Nana) for the past 10 years, and I can confidently say it’s one of the best decisions I’ve ever made for my health and wellbeing. Every single visit feels like a reset — they manage to relieve all my pains and tensions, both physical and mental.

Over the years, I’ve introduced many friends to Nana and her team, and every one of them has become a loyal fan too! I even buy gift vouchers for birthdays and special occasions, and those friends always end up *addicted* to the amazing service and atmosphere here.

What truly sets Asian-Star (Nana) apart is not just the exceptional quality of their massage and treatments, but also their kindness, professionalism, and genuine care for every customer. The prices are very reasonable, especially given the consistently high standard of service.

Thank you, Nana, for a decade of care, healing, and kindness — I can’t imagine my life without your magic touch!

3 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig massage

“Nusse” massage, hvor der ikke rigtigt bliver arbejdet dybt nede i musklerne. De tager ikke fat, men smør lidt olie på (ved oliemassage valget), trykker let på kropsområderne. Vil du have massage du kan mærke, så find et andet sted for ellers spilder du dine penge..

2 listopada 2025

Ægte thai massage

Jeg elsker stedet, det er ægte thai massage, fra massagebriks som er rettere sagt seng med opvarmning, til viben og de traditionelle thai massage. Jeg eelsker det. Som at være i Thailand. Bedste jeg har prøvet i Kbh. Så dem der vil have nusse “massage” skal bare væk.

13 listopada 2021
Oceniono na 2 z 5

Vi havde store forventninger til vores…

Vi havde store forventninger til vores par massage hos Asian Star, vi havde bestil oliemassage da vi bare ville have lidt wellness, og det glædede vi os til, De blev desværre IKKE indfriet!! Begge massører var alt for hårhændede. derudover forlod min kærestes massør lokalet 3 gange under massagen fordi det ringede på døren, der var i det hele taget ikke meget velvære over oplevelsen, mere en følelse i kroppen af at have fået bank! det kostede 1000 kroner samlet hvilket ikke er dyrt men heller ikke billigt, og man kan jo også undre sig over at et sted der gerne vil brande sig som et seriøst thaimassagested kun modtager kontanter.?!?
Ærgeligt når nu man glæder sig til en dejlig afslappende massage, sikke på de har de bedste intentioner, de var bare overhovedet ikke engagerede og ikke i stand til at mærke om kunderne følte sig tilpas eller bare lå og stønnede av. jeg påpagede at det var for hårdt men det var ligesom om de bare kørte videre i deres egn lille Verden.Ikke Wellness, mere bare tæsk, ikke et sted vi kommer igen desværre.

5 lipca 2021
Oceniono na 1 z 5

Gavekort afvist

Fik et gavekort i fødselsdagsgave. Da jeg ville indløse det blev jeg afvist og fik at vide, det var udløbet - selv om der hverken stod udløbsdato eller regler for udløb. Personalet var totalt afvisende. Vi taler om 1 år og 8 måneder siden udstedelse. Så 500 kr for et A4 ark - dér kommer jeg ikke igen 👎

30 kwietnia 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej