Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vores faste pizzaria i området. Super kvalitet, pris og service. De kan have travlt fredag/lørdag aften, men pizzaerne holder altid standarden, har egne bude og der er altid god stemning dernede.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos Armando's Pizzaria i Vanløse kan man få de lækreste pizzaer til ingen penge! Medarbejderne er altid imødekommende, og de formår også altid at ønske én en fortsat god aften - selv i de travleste øj... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte en spaghetti carbonara og en husets pizza nr 10. Sjældent har vi fået så dårlig mad! Pastaretten var røvsyg. Spaghetti med fløde og bacon og 8 kg salt! Pizzaen var helt svampet og alt fo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Armandos gentofte!! Rigtigt dårligt tjener. Den unge kvindelige tjener har ignoreret mig hele dagen på vores frokost besøg idag den 10 februar 2024. Rigitg dårlig service. Hvis jeg slev skulle sige de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dårlig service.

Dårlig service.
1 time efter bestilling kontakter vi Armandos, Pizzaerne var ikke lavet!.
Det var bare ærgerligt, ingen reel beklagelse. Sløvt! "Vi har travlt" er ingen undskyldning. Bestillingsrækkefølge skal overholdes.
Armandos var før Vanløses bedste pizza levering, de er blevet dårlige.
Det er sidste gang vi handler der.

20 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Føj en gang juks jeg i dag afhentede

Føj en gang juks jeg i dag afhentede - to sandwich pisse kolde og 3/4 salat wauv virkelig noget der rykker
Ville ikke engang byde min hund at spise det
I var engang gode - i er ved at drukne i den succes der hurtigt kan blæse bort, hvis i holder bundniveauet

4 sierpnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. De havde glemt vores ordre, så den gik de først igang med da vi ankom. Da vi så endelig kom hjem og skulle spise maden var pizzaerne helt bløde og fedtede. De plejer ellers at levere på et højt niveau.

21 stycznia 2021

God kundeservice udbringnings…

God kundeservice udbringnings muligheder kunne forbedres med Wolt eller lign.
Maden er altid lækker og lavet med hjertet😋
Hyggelig stemning hvis man vælger at hygge sig ved at spise på deres spisested
Jeg er altid tilfreds 😉☘️

27 grudnia 2020

Elendig mad

Pastaretten var røvsyg. Spaghetti med fløde og bacon og 8 kg salt! Pizzaen var helt svampet og alt for meget ost (mascarpone nok til i hvert fald 3 pizzaer). Gamle basilikum blade og tomaterne var almindelige store tomater skåret i stykker og ikke cherrytomater, som der står.
Sidste gang vi har bestilt mad derfra!

6 września 2020

Lyver om leveringstid

Egentlig gode pizzaer, men oplevelsen spoleres af at de lyver heftigt (op til en time) om leveringstid. Har været ude for det flere gange nu. Hvis de bare var ærlige og fortalte om den korrekte ventetid, men desværre...

26 czerwca 2020

Suveræn service (Gentofte) og go’ mad! ♡

TAK for den bedste service - specielt tak til Mikki, som sætter kunden i første række og gør sit bedste for at glæde kunderne ♡ vi kommer helt sikkert igen!

Men alle skal have ros - for service i top klasse, lækker mad (jeg har aldrig smagt så godt et brød før - det er lavet med hjertet) og tomat suppen skal prøves!

18 czerwca 2020

Armandos i Vanløse

Armandos i Vanløse - Fine pizzaer, men leveringsmuligheden fungerer slet ikke. Man venter i +2 timer og efter 3 opkald er en sviner i røret det eneste man får. De kan intet levere, er konklusionen efter den ventetid. Glem alt om at benytte dig af stedet hvis du ikke bor i området.

26 października 2019

Bestiller altid mad fra Armandos

Bestiller altid mad fra Armandos, og det er altid fremragende. Især deres special pizzaer er nogle af de bedste. Der var lidt bøvl med min ordre, så dagen efter da jeg bestilte igen, leverede de min bestilling på meget kort tid, og endda gratis.

Altid høj standard.

2 czerwca 2017
Oceniono na 1 z 5

Ingen pizza og ubehøvlet chef (Vanløse)

Har brugt Armandos i Vanløse et antal gange og kvaliteten af deres pizza er fin - men stopper det så desværre også..
Jeg har ved flere lejligheder bemærket at de er meget dårlige til at estimere hvor lang tid det tager at lave et par pizzaer og levere dem ca. 2 km. fra deres adresse, burde være simpelt! Idag oplevede jeg så det værste, nemlig at jeg (som sædvanligt) ringede til dem EFTER det tidspunkt hvor de selv havde sagt de ville levere, men idag bliver jeg tillige givet videre til en ubehøvlet "chef???" der siger: "Du er ikke den eneste vi laver pizza til". guess what! - I skal skam slet ikke lave pizza til mig mere

6 kwietnia 2017

Har aldrig oplevet noget lignende! Armandos i Gentofte

Der fik de så lige ødelagt min fødselsdag i fredags!!!!
Vi kom kl. 19.00 til vores reservation, som de åbenbart havde glemt, overset eller givet væk til nogle andre. Forventede til gengæld, at vi ville stå op (7 personer) i 45-60 minutter, da det bord vi måske kunne overtage først lige var ved at få deres mad. Da vi tillod os at være noget utilfredse med den behandling endte det faktisk med at min mand blev fysisk skubbet ud af restauranten, hvorefter de låste døren ???? Der stod man så midt på gaden og skulle akut finde en restaurant, der kunne tage imod 7 personer kl. 19.00 på en fredag aften. Heldigvis findes der noget mere seriøse restauranter end denne. Jeg kan med sikkerhed sige, at vi aldrig nogensinde køber så meget som en bruschetta dér igen!

6 marca 2017
Oceniono na 1 z 5

Flabede medarbejdere og langsom levering

Var engang helt vild med Armandos i Vanløse, men nu er servicen godt nok røget i bund! Ventetid for udbringning har de sidste 3 gange været 1,5 time selvom man får at vide at der vil gå 30 minutter. Når man så ringer for at høre hvor ens mad bliver af får man en flabet medarbejder i røret som siger at han har for travlt til at tjekke op på det og at telefonen kun er til bestilling af mad. Når maden så kommer er den iskold..

26 lutego 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej