Cafesesaishoj Recenzje 16

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Dårlig service

Har spist på Sesa mange gange de seneste år, og har kun haft positive oplevelser. Men. Men. I dag er servicen IKKE eksistetende. Måtte selv gå til tjenerne for at bestille mad og drikkevare. Havde siddet og ventet i 45 min. Uden henvendelser. Det skal siges at der kun var 5 borde, der var optaget. Efter maden blev der ryddet af uden at spørge om vi ønskede dessert eller andet. Dermed sad vi over 1 time, hvor vi igen måtte henvende os for at bestille kaffe. Tjeneren blev ydermere fornærmet, og viser det meget tydeligt. da vi diskret sagde at de skulle være bedre til at henvende sig til kunderne. Maden var meget lækker, så den alene, ville have fået 5 stjerner. Der går lidt tid før vi kommer tilbage. Så håber vi, at det er et andet personale som ved tidligere lejligheder.

20 kwietnia 2026

Best meat ever

Today me and my went there..
As oustsider we tried their beefsteak and it was awesome and their waitress were also friendly..it was a nice place we will visit again if we get chance

19 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg holdt min 40 års fødselsdag i…

Jeg holdt min 40 års fødselsdag i selskab lokalet på 1 sal
Vi var 30 gæster , lokalet var flot pyntet op , maden var lækker , tjenerne var super søde og opmærksomme
Kan virkelig anbefale at holde sin fest her , 5 stjerner
Kæmpe Ros til personalet

22 listopada 2025

Kære Café Sesa,

Kære Café Sesa,
Tusind tak for en fantastisk oplevelse i forbindelse med min nikkah fest den 7/7!
Maden var virkelig lækker, servicen var helt i top, og vi har absolut intet at klage over. Min familie blev helt forelsket i stedet både i stemningen og i jeres dejlige mad.
Det er bestemt ikke sidste gang, I ser os vi glæder os allerede til næste besøg!
Kærlig hilsen,
Samira

7 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Bestilte stegt flæsk med persillesovs

Bestilte stegt flæsk med persillesovs, allerede da vores tallerken blev sat på bordet, kunne vi se at der kun var ca. 3 skefulde sovs. Derfor bad vi allerede der om mere sovs, det fik vi. Men da vi skulle betale, måtte vi betale kr. 25,00 for ekstra sovs. Det ligner ikke noget, har aldrig oplevet det før. Det bør de gøre bedre.

5 września 2024

Jeg kommer igen

Super sted, billig, jeg kommer igen
Jeg holdt min 60 års føds med 25 gæster, - vi fik “frokost buffe”, og den var overdådig. Mange af os nåede ikke en gang at smage alle retter. Der var masser af hver ret og skulle en skål være “ved at nå bunden”, blev den straks fyldt op. Selve tidsplanen blev sammensat af mig v ankomsten - jeg kan anbefale at man som vært kommer 30 min før arr starter. Både mine gæster og jeg var 100 % tilfreds.
Kan varmt anbefales ❤️

28 kwietnia 2024

Gode oplevelser

Besøgt flere gange. Både med fair priser, behagelig betjening og hurtig servering. Stedet har desuden et godt udvalg uden at være for stort og med en dejlig udsigt

12 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Servicen på stedet er ikke…

Servicen på stedet er ikke eksisterende, tjener står for enden sf bordet og beder om bestilling, vi sidder 4 ved et 10 mands bord.
Juleplatten var ok, men sværden var blød og gummi, æggestanden ser ud som om den er smidt på tallerken, måtte inden vi gik igang bede om mere brød, der var 4 skiver og der skulle bruges x3 pr person. Da man har taget vores tallerkener, ser vi ikke mere til tjener, så den ost eller ris alamande der høre til platten, den må vi bede om at få med hjem da vi betaler. Den person der modtager betaling er ikke klar over hvad platten indeholder. Den tjener der serverede for os, har en attitude der er no go, det er ikke os der har glemt kunderne, men dem
Ikke mere juleplatte derfra 😡

8 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Vores første men også sidste besøg!

Vores første men også sidste besøg!
En stjerne udelukkende fordi, maden kunne spises, dog var det ikke pengene værd!
Aldrig før har vi oplevet så ringe en service som bedst kan beskrives som ikke-eksisterende.
Kl. 19.30 kom tjeneren og fjernede vores tallerkner samtidig med at hun spurgte, om vi kunne tænke os kaffe. Vi svarede at vi lige skulle slå mave.
Herefter kom der flere medarbejdere/familie til stedet. Der blev sat borde sammen, bordkort blev skrevet af 3 forskellige personer.

Der kom flere gæster, og nogle på stedet rodede med “andre ting.”

Vi var blevet glemt!

Pludselig lugtede der af røg og hash!!!
Min ene veninde sagde lidt efter: det lader til at komme fra køkkenet 😳
Til det svarede jeg tørt: De er vel ved at lave hashkager.. 🤢

Klokken var blevet 20.35 og vores tålmodighed var opbrugt.
Vi rejste os, gik hen og betalte, og ud i den friske luft.

Vi kommer aldrig der igen

15 września 2023
Oceniono na 2 z 5

Ciggaretskodder og skrald i sandkassen.

Til bestilt børne arrangement kom vi frem til Cafe Sesa. Her var flotte omgivelser og børneområde, til arrangementets børn, bestående af en sandkasse med legetøj. I og omkring sandkassen ligger der utallige ciggaretskodder samt papir/skrald fra diverse pakker med mere. Dette er ekstremt dårligt af caféen, specielt når man har bestilt et "børne arrangement".

2 stjerner er udelukkende fordi maden er okay.

19 sierpnia 2023

Middelmådig service

Toiletterne var virkelig klamme. Maden middelmådig, dyrt i forhold til omgivelserne. Slidte omgivelser, og så er det bare for dyrt at betale 263,00 for en bøf serveret af en 9. Klasses elev uden uddannelse.

13 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Søndag den 11 juni var jeg til brunch…

Søndag den 11 juni var jeg til brunch som ikke var det jeg kalder et lækkert morgenbord. Der var kun skagens stykke fra netto, tørt rugbrød. Annanas var tørt, vand på te kanden var lunken. Må indrømme var meget skuffet, for der har altid været så lækkert mad at få.

11 czerwca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej