Bardzo zadowolony jestem ze sposobu dostawy. Profesjonalnie, kulturalnie i w precyzyjnie uzgodnionych godzinach. Jeśli chodzi o pralkę to jeszcze zbyt krótko używam żebym mógł ocenić.
Bardzo dobra komunikacja z obsługą klienta. Mili dbający o szczegóły dostawcy. Wszystko sprawnie i z pewnością polecę znajomym.
Bardzo dobra komunikacja z personelem sklepu AO. Pralka dojechała do mnie zgodnie z terminem i wszystko było w porządku.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu lodówko-zamrażarki.Dziekuje za szybką i sprawną dostawę do domu. Polecam zakupy
- Sklep AGD
- Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
- Sklep RTV
- Sklep Hi-fi
- Sklep z przyborami kuchennymi
- Sklep TV
ao.com

- Price Match Promise
- We won’t be beaten on price. If you find your product cheaper, we’ll refund the difference.
- Delivery 7 days a week
- Choose a day – and even a time slot – that suits you. It’s just how we roll.
- 1000s of electricals
- From washers to wine coolers and hobs to headphones, we’ve got what you need.
- The AO Way
- Delivery. Recycling. Installation. We go the extra mile to make you smile.
- Delivery to any room
- Big electricals are no good on the doorstep. It’s why we deliver the bulky stuff to any room you like.
- Choose a 4 hour timeslot
- Don’t wait in all day. Our short delivery windows suit every schedule.
- 30-day Returns
- Changed your mind? No probs. Returns are easy- peasy.
Zjednoczone Królestwo
- 0161 470 1200
- www.ao.com
Bardzo dobra komunikacja z personelem…
Radosc dla bliskiej mi osoby
Czajnik petarda super design i dostawa…
Czajnik petarda super design i dostawa na czas.Polecam
Sprawnie i szybko
Great
Kupiłam odkurzacz Dyson v12 slim. Od zakupu do dostarczenia - 2 dni. Wszystko błyskawicznie i bez problemu.
Bardzo zadowolony jestem ze sposobu…
Kupuj w AO.
Wszystko dobrze
Wery good shop
All was Okey
Bardzo szybka realizacja zamówienia…
Bardzo szybka realizacja zamówienia sprawnie przeprowadzona transakcja
Wery good stuff.