Anton Dam Møbler Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte en Hesten seng. Forud for det endelige køb fik jeg sjælden og grundig vejledning. Ekspedienten var empatisk og kompetent. Levering og montering var inkluderet i den aftalte pris. Kan kun anbefal... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fik desværre leveret by-lassen- bord i forkert farve. Havde bestilt 2 - i forskellig udførelse - fik leveret 2 ens! Orker ikke reklamation , afhentning af forkert varer og ny levering mm - så beholder... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestilte en lysestage, idet det var et godt tilbud. Havde ikke mulighed for at afhente den indenfor kort tid og kontaktede Anton Dam pr. telefon for at give besked. Fik fat i en venlig medarbejder, s... Zobacz więcej

1. Sklep meblowy
  2. Projektant wnętrz

Napisane przez firmę

Anton Dam er blandt Danmarks ældste møbelhuse med ekspertise indenfor high-end brands som Eilersen, Hästens, Gubi, Flos m.fl. I forretningens 3 etager finder du klassiske designikoner, vovede farver og inspirerende indretning og imødekommes af erfarent personale som står klar personlig rådgivning om alt fra søvnkomfort til stueindretning og alt derimellem.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

510 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Tip top i orden

Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Anton Dam, super hurtig levering og rigtig fin service.

15 lipca 2016

Vipp

Super service og lynhurtig levering. Pænt og forsvarlig indpakning. Handler der fremover👍🏻

15 lipca 2016
Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefales. Vil ikke tøve med at købe her igen.

Har være 100 pct. tilfreds med mit køb hos Anton Dam Møbler. Købte en KUBUS lysestage via nettet og få dage senere kunne jeg hente mit køb få meter fra mit hjem. Kan klart anbefales til andre. Vil ikke tøve med at købe her igen.

Mit køb blev gennemført 5. juli 2016, pakken blev leveret 8. juli.
Deltager hermed i en konkurrence om endnu en KUBUS lysestage. Krydser fingre for at jeg vinder, for den, som jeg oprindeligt købte, var en 50 års fødselsdagsgave til en veninde, som elsker flot design.

13 lipca 2016

Fantastisk

Bestilte i går formiddag 2 Vipp produkter, og valgte selv at hente varerne i nærmeste 7/11. I dag kl. 8.15 ringede det på døren, og GLS afleverede mine vare pakker hos mig. Super god service og meget forsvarligt indpakket. Handler helt sikkert her igen!

12 lipca 2016
Oceniono na 3 z 5

Blev afleveret et sted som jeg ikke havde ønsket!

Jeg tror der er sket et kommunikationsbrist idet jeg ønskede levering på Statoil, Hadsundvej som ligger 500 m fra hvor jeg bor. Jeg skulle dog afhente ved Tornhøjcentret som er ret ubelejligt for mig som kun har en cykel. Men jeg ved ikke hvor fejlen er opstået.

19 marca 2016
Logo Anton Dam Møbler

Odpowiedź od Anton Dam Møbler

Hej Bine.

Vi har undersøgt sagen, og kan se at du ganske rigtigt valgte at få pakken leveret hos Statoil. Vi har haft fat i GLS der oplyser at de desværre har leveret ved en anden pakkeshop. Vi beklager fejlen og har kraftigt påtalt dette overfor GLS. Vi håber at du ellers har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og håber at se dig igen :)

Anton Dam Møbler

Super fantastisk!

5 stjerner for udvalget, samt hjemmesiden! Det er dejligt nemt at finde det man søger, hjemmesiden er let og overskuelig.. Mærkerne er creme de la creme = virkelig godt!

5 stjerner for kundeservice, om der så har været fejl på en vare, noget skulle ombyttes eller generelle spørgsmål har Anton Dam en fanatisk sød, imødekommende og hjælpsom kundeservice.

5 stjerner for leveringen, det går jo stærkt med at få pakket ordren og sendt afsted!

5 stjerner for bonus-stuff, af og til er man heldig at Anton Dam (som nærmest det eneste sted på nettet) kører 10-15% på HELE udvalget (hvilket vil sige By Lassen også er inkluderet!), mange andre steder er det nemlig altid undtaget de mere eksklusive brands.. Så, den skal Anton Dam især ha' en High-five i stjerner for :-)

Alt i alt skøn købsoplevelse - klart et sted jeg vil anbefale andre at handle!

2 marca 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej