Købte en Hesten seng. Forud for det endelige køb fik jeg sjælden og grundig vejledning. Ekspedienten var empatisk og kompetent. Levering og montering var inkluderet i den aftalte pris. Kan kun anbefal... Zobacz więcej
Fik desværre leveret by-lassen- bord i forkert farve. Havde bestilt 2 - i forskellig udførelse - fik leveret 2 ens! Orker ikke reklamation , afhentning af forkert varer og ny levering mm - så beholder... Zobacz więcej
Bestilte i går formiddag 2 Vipp produkter, og valgte selv at hente varerne i nærmeste 7/11. I dag kl. 8.15 ringede det på døren, og GLS afleverede mine vare pakker hos mig. Super god service og meget... Zobacz więcej
Bestilte en lysestage, idet det var et godt tilbud. Havde ikke mulighed for at afhente den indenfor kort tid og kontaktede Anton Dam pr. telefon for at give besked. Fik fat i en venlig medarbejder, s... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Anton Dam er blandt Danmarks ældste møbelhuse med ekspertise indenfor high-end brands som Eilersen, Hästens, Gubi, Flos m.fl. I forretningens 3 etager finder du klassiske designikoner, vovede farver og inspirerende indretning og imødekommes af erfarent personale som står klar personlig rådgivning om alt fra søvnkomfort til stueindretning og alt derimellem.
Gammel Kongevej 90, 1850, Frederiksberg C, Dania
- info@antondam.dk
- www.antondam.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God og effektiv handel og service
Fair pris, let gennemførlig handel, fin handling og god service.,
Hurtig levering og nem bestilling. Og tilmed rabat. :)
Hurtig levering og nem bestilling. Og tilmed rabat på min ordre. :). Jeg er med i lodtrækning om en kubus 4 lysestage i sort.
Super gode tilbud, og hurtig levering.!
Jeg har handlet par gange hos Anton Dam, og alle gange har det været pga. de gode tilbud. Efter bestillingen er varerne hurtigt leveret. Kan kun anbefale andre at handle her igennem.
God service, hurtig levering og et lækkert produkt
Mit køb blev gennemført i juli 2016.
Hurtig og nem
Nemt at bestille og hurtig levering. Benyttede mig af 15 % i Juli på By Lassen.
Hurtig levering super priser
Helt rigtigt fint sted at handle med super gode priser og godt stort udvalg. Hurtig respons på bestillingen og super hurtig levering...
lige til
nem og ligetil shopping.
Lidt langsom levering imod andre webshops men ikke noget der vil afholde mig fra at bestille igen
Nem og hurtig levering, bedste pris.
Brugervenlig hjemmeside, nemt at orientere sig, hurtig levering af varer.👍🙂
Smooth operator
Eveything just functioned smoothly from the website booking, confirmation to picking up the order from the boutique. There was no problem whatsoever with the whole process.
Fin service og betjening
Fin og overskuelig hjemmeside. Nem at komme i telefonisk kontakt med
Køb af Vipp Skraldespand
Godt tilbud, hurtig og gratis forsendelse og endda med 50 gratis med i købet. Kan kun anbefale Anton Dam!
Hurtig og nemt og samtidig med rabat på købet :-)
Rabat, hurtigt og nemt.
Nemt og hurtigt
Det var nemt at bestille vareren. Og der gik 2 dage så blev den leveret på min adresse.
De bedste anbefalinger
Nemt, hurtigt og kun de bedste anbefalinger herfra!
Fantastisk kundeservice!
Bestilte min kubus Bowl og frame14 og modtog det allerede 2 dage efter. Er fuldt ud tilfreds , det absolut ikke sidste gang jeg handler hos Anton Dam :)!