Banner for Amisol Travel A/S

Amisol Travel A/S Recenzje 1414

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en dejlig ferie på Tamra Beach resort. Revet fra hotellets badebro var fantastisk til snorkling. Maden var udmærket dog lidt ens formet. Guiderne var let tilgængelige. Vi var på en fantastis... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har efterhånden rejst en del gange med Amisol og det fungerer som sådan godt Eneste anke jeg har er at deres priser ryger op og ned, og det kan være frustrerende at planlægge når priserne er så svin... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Syns om : Fly, flymad og service.Hotel, mad m.m. Hyggeligt , ikke for stort hotel med smukke beplantninger, flotte klippede buske og sjove ting sat rundt i haven. Middel snorkelmuligheder på hot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Godt fly personale med højt humør , godt hotel med personale der var i lige så godt humør og meget service orienteret , hotellet var sharm reef hotel i sharm el sheikh . Totalt meget for pengene

1. Biuro podróży
  2. Agencja sprzedaży biletów lotnicznych
  3. Wyszukiwarka lotów
  4. Hotel
  5. Agencja turystyczna
  6. Organizator turystyki

Informacje o Amisol Travel A/S

Napisane przez firmę

Amisol Travel - Mere end 300.000 glade gæster.

Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.

Solrige drømmerejser

Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!

Forpligtelse til kundesikkerhed og tilfredshed

Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.

Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.

Find din næste rejse

Læs mere om rejser til Egypten

Læs mere om rejser til Syditalien

Rejser vi selv vil med på!

Napisane przez firmę

Din drømme rejse venter!
Hos Amisol Travel finder du et hav af rejser som passer perfekt til done behov og ønsker til en rejse. Hos os finder du både hoteller perfekte til den næste romantiske getaway og store resorts med badeland perfekt for familierne.

Rejser til Sharm el Sheikh

Tag med os til Sharm el Sheikh og få meget mere ferie for pengene

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Et meget slidt hotel

Et meget slidt hotel. Der var krager overalt som svinede overalt. Altanerne overskidt der blev ikke gjort rent i den uge vi var der.
Dækkeservietterne i restauranten blev ikk vasket så vi lagde servietter så vi kunne være sikre på ikke at spise andres rester. Kaffeautomaten ulækker fedtet,stolene beskidte.
Et meget meget lille brusearmatur der på 5. sal ikke giver andet en 3 stråler vand.
Hotellet ligger absolut i et slumkvarter hvor vi ikke kunne foretage os noget som helst.
Første og sidste gang vi kommer på det hotel.
Har været i Hurghada mindst 20 gange men aldrig oplevet noget værre end dette sted

27 lutego 2026

Hej Jesper

Tak for din feedback. Det er rigtig ærgerligt at høre om jeres oplevelse med hotellet – især altanerne og de øvrige forhold, du beskriver. Vi håber, at I tog kontakt til hotellet eller jeres guide under opholdet, så de havde mulighed for at rette op på problemerne.

Vi sætter stor pris på flere detaljer om jeres oplevelse. Du er altid velkommen til at sende en e-mail til os på post@amisol.dk.

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt forløb uden bøvl og ekstra udgifter – præcis som en ferie skal være ✈️🌞

Oceniono na 5 z 5

Super god rejse til Sharm el sheik

Super god rejse til Sharm el sheik, nu er det anden gang vi rejser med Amisol og de bliver kun bedre :) hotel Club Reef var rigtig godt, flink personale og rigtig god varieret mad! Dejlige opvarmede pools, lækker strand med badebro til snorkling for at se koraler og farvede fisk og minibar og pizzaovn til snacks ved stranden! Primært italienske gæster og svenskere og danskere. Roligt. Desværre blev vi syge med diarré, som dog ikke skyldtes hotellet eller maden. Lægen ved hotellet (dr Peter) var venlig, dygtig og hjælpsom og indlagde vores lille dreng på nærmeste hospital som tog sig rigtig godt af ham. Laila (Amisols guide) var også meget behjælpelig med alt over WhatsApp! Vil tager afsted igen næste år i vinterferien!

Hej Aleksandar

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I havde en super god rejse til Sharm el Sheik og nød hotellet, pools, stranden og snorklingen 🐠

Det er ærgerligt at høre, at I blev syge under opholdet, men dejligt, at I blev godt taget hånd om af hotellets læge, og at vores Laila kunne hjælpe jer med alt, I havde brug for.

Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage på nye eventyr – måske til en helt ny destination? 😎✈️

Oceniono na 5 z 5

Alt virkede fra start til slut

Alt virkede fra start til slut - personalet var hjælpsomme og imødekommende.

Hej Freddie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at alt virkede fra start til slut✨

Vi håber, at din næste tur bliver lige så problemfri og fyldt med gode oplevelser 💛✈️

Vi kom slet ikke afsted

Vi kom slet ikke afsted - og der var ingen hjælp at hjælpe fra hverken lufthavn eller jer da i ikke har døgn åbent ( manglende navn på billetten)

Hej Ann-Britt

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at I ikke kom afsted 😔

Vi informerer gentagne gange om, at det er vigtigt, at den rejsende påser, at al information er korrekt, og at navnene på billetten matcher passet. Dette fremgår både af billetterne, rejsevilkårene og i den e-mail med vigtig information, som sendes 4 dage før afrejse. Det er desværre den rejsendes eget ansvar at sikre, at oplysningerne er korrekte, og at alle rejsedokumenter er gyldige.

Oceniono na 1 z 5

Kan desværre ikke give NUL stjerner

Kan desværre ikke give NUL stjerner.
Har været på ferie i Egypten med børn og børnebørn - 12 personer. Ikke en billig rejse!!
Kvalitet, indlogering og service har på ingen måde levet op til det vi har aftalt under bestilling, var blevet garanteret og som vi har betalt for.
Jeg kontaktede Amisol allerede på 1 dag af rejsen, har skrevet til dem flere gange, indgivet en klage og talt med dem i telefon.
Ikke en eneste gang har de rettet henvendelse til mig, ikke svaret på min klage eller på nogen måde været nysgerrig for at indgå en løsning.
Så, nu må jeg alliere mig med en advokat
ØV - vi kommer ikke til at rejse med Amisol igen.
Virkelig dårlig stil ikke at svare på kundens henvendelser!

25 stycznia 2026
Oceniono na 3 z 5

Rigtig fint hotel, men for dyre ture.

Rigtig fint hotel, Sea Star og lækkert mad. Har prøvet før, at maden var den samme i en uge, men der var en ny slags kød hver aften.
Turene var ALT for dyre. Vores guide sagde, at de havde bedste kvalitet og forsikring. Og at vi ikke skulle booke ture hos andre, da det ville være alt for usikkert. Vores ene tur blev aflyst, så vi bookede en tur (en del billigere) på GetYourGuide og den var rigtig god - præcis lige som den tur vi tidligere havde med Amisol. Det var lidt træls, at de snakkede ned om andre og vi har jo forsikring hjemmefra.

19 lutego 2026

Hej Helle

Tusind tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at I havde et fint ophold på Sea Star med lækker mad og lidt variation under ugen 🌞

Vi noterer os samtidig jeres kommentarer om prisniveauet på udflugterne, og det er godt at høre, at I fandt et alternativ, som passede jer.

Oceniono na 5 z 5

Der er styr på tingene hos dem

Dejlig rejsebureau der er ikke noget at sætte finger på har brugt den flere gange kan varmt anbefale

1 marca 2025

Hej Dibo

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser med Amisol flere gange, og at du kan anbefale os – det sætter vi stor pris på 🥰

Vi ser frem til at byde dig velkommen på mange flere rejser! 🌴✈️

Hotellet.

Hotellet.
Støj på hotellet.
Det lille bitte hul der kunne snorkles i ved hotellet.
At der var sår mange fugle der spiste med i cafeteriaet uden der blev gjort noget.
Havde vi vidst at det var et italiener hotel havde vi valgt et andet.
Flyet har aldrig fløjet og siddet så dårligt hårde sæder ingen plads.
Maden i flyveren hvem servere spegepølse adr. Det kan ødelægge alt.
Ellers ok. Har været i Egypten mange gange. Vi er der kun for solen og vandet.

Hej Steen

Tak for din feedback! Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne 😔

Som information ligger Tamra Beach Resort i Nabq Bay, som ikke har koralrev og derfor ikke er ideelt til snorkling. Ønsker man gode snorkleforhold, anbefaler vi områder som Hadaba, Sharks Bay eller Ras Nasrani 🐠. Vi informerer også på vores hjemmeside om, at Tamra Beach Resort er et italiensk-inspireret hotel.

Kontakt os gerne før næste rejse, så hjælper vi med at finde det hotel, der passer bedst til jeres ønsker!

Oceniono na 4 z 5

Skøn tur til Sharm El Sheikh på Baron…

Skøn tur til Sharm El Sheikh på Baron Palms Resort, som er et virkelig godt resort med stor værdi for pengene. God service både før og under ferien.
Eneste minus var, at vi havde købt udflugt til Petra hjemmefra og dermed betalt 400 kr. mere end normalprisen ved booking på stedet. Vi forventer at få pengene tilbage - det er nu bekræftet, at pengene kommer retur, TAK!

22 lutego 2026

Hej Else

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I havde en skøn tur til Sharm El Sheikh og et godt ophold på Baron Palms Resort 🌴☀️ – og at I oplevede god service både før og under ferien.

Priser på destinationen kan variere afhængigt af blandt andet valutakurser og lokale forhold. I er selvfølgelig meget velkomne til at sende en henvendelse til os på post@amisol.dk, så kigger vi gerne nærmere på sagen.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig rejse og det fungerer bare med…

Dejlig rejse og det fungerer bare med Amisol

Hej Kasper

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en skøn rejse, og at det bare fungerer med Amisol😄

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Der var styr på alt

Der var styr på alt, virkelig god service og meget venlige guider, som fortalte rigtig meget om, hvad vi skulle være opmærksomme på og huske under vores ferie. Hvilket var meget betryggende. Jeg vil også gerne rose flyselskabet med dansk personale, som også var utrolig gode til at fortælle om, hvad der ville ske, hvordan turen ville være etc.
Selve hotellet Hotel Mariott Renaissance Sharm var en virkelig god oplevelse, utrolig god service, meget hjælpsom personale, flot stor suite, varme pools, god plads til at finde liggestole.

Hej Kirsten

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at I oplevede god service fra både guider og flyselskab med dansk personale, og at det gav en tryg og informativ start på ferien ✈️💛

Vi er også meget glade for at høre, at Hotel Marriott Renaissance Sharm levede op til jeres forventninger og var en god oplevelse hele vejen igennem 🌞

Hej Britt-Marie

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I havde et fantastisk hotelophold med utrolig god service ✨

Vi ser frem til at byde jer velkommen på nye rejser med Amisol! 💛✈️

Oceniono na 4 z 5

Super venlig betjening overalt på…

Super venlig betjening overalt på hotellet. God service og hyggeligt hotel.

Hej Rudy

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I oplevede super venlig betjening, god service og et hyggeligt hotel 🌴☀️

Harmoni

Riktigt skönt harmoni och bra hotell

Hej Rickard

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I oplevede harmoni og nød et godt hotel ☺️

Vi håber at byde jer velkommen på nye rejser med Amisol!

Oceniono na 4 z 5

Vores tur til Sharm Reef Hotel i uge…

Vores tur til Sharm Reef Hotel i uge var ok. God service på hotellet. Guiden som vi ikke husker navnet på - var ikke tilfredsstillende. I bussen fra lufthavnen gav han en meget hurtig introduktion. Det var svært at høre. På hotellet opholdt han sig de første dage også i restauranten, men henvendte sig ikke til os gæster fra Amisol. Han satte afgangstider i Reseptionen. Han sagde ikke et ord til gæsterne ved afrejse i bussen. Det må kunne gøres bedre.

Hej Irene

Tak for din feedback. Det er godt at høre, at I oplevede god service på Sharm Reef Hotel 🌞

Vi beklager, at guiden ikke levede op til forventningerne under jeres ophold. Guiden er tilgængelig under hele opholdet, så man altid kan kontakte ham/hende, hvis der er spørgsmål eller behov for hjælp. Vi tager din oplevelse til os for at sikre bedre kommunikation fremover ✨

Oceniono na 5 z 5

Et rigtig godt rejseselskab med god service

God service, tilgængelig hjælp af rigtige mennesker på mail (før afrejse), gode flytider og god ferie.

Hej Ann

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I oplevede god service, hjælp fra vores team og gode flytider 💛

Den gode mad og vin

Alt mad var lækkert

Hej Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at maden og vinen faldt i god jord – lækker mad gør jo ferien endnu bedre 💛

Dejligt hotel

Dejligt hotel, venligt personale. Rigtig lækker mad. Altid plads i solstolene, som havde gode tykke madrasser.
Eneste minus var de virkelig hårde madrasser i sengene. Efter flere forsøg med “topmadreasser, fik vi en “blød” madras. Stadig alt for hård. Så ikke meget søvn til os.

16 lutego 2026

Hej Betina

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I oplevede et dejligt hotel med venligt personale, lækker mad og komfortable solstole 🌴☀️

Vi er glade for, at I havde et godt ophold, og håber at kunne byde jer velkommen igen på en ny ferie med Amisol! 😊

Oceniono na 4 z 5

Skøn afslappende på ferie, på et skønt resort…

Vi havde en god ferie og tingene fungerede lige fra indcheckning i lufthavnene til resortet var godt.

Coral Holliday Village et et udemærket resort, med fine pool og strand fertility, man skal dog være opmærksom på, at der er ikke et koralrev som er tilgængeligt ude fra badebroen, det er søgræs med lidt fisk, vandet er dog klart og lækkert. Vi boede på et family room, de har en god størrelse, ligeledes er badeværelset også rummeligt. A/C larmer meget, så vi valgte at slukke den om aftenen. Værelset er lidt slidt, men ikke noget man lægger mærke til på ferien. Buffet restauranten som vi benyttede os af de fleste dage er udemærket, stort udvalg af mad og de går op i renlighed. Men en god ide, kom kl 18:30 når de åbner - for gæsterne er ikke så gode til hygiejne med sprit mm. Hvis man ønsker er der også et aktivitetsteam, hvor man kan deltage i alt fra dart, pool gym til yoga. De vil rigtig gerne have folk med, personligt syntes jeg de er for pushy - mens andre elsker det.
Alt i alt har vi haft en god ferie på et trygt og godt resort.

16 lutego 2026

Hej Christina

Tusind tak for din fine og detaljerede anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at I havde en god og afslappende ferie på Coral Holiday Village, og at både værelser, pool, strand og buffet fungerede godt ☀️

Det stemmer, at området i Nabq Bay ikke har de bedste snorkleforhold. Hvis I ønsker flot snorkling næste gang, vil vi anbefale områder som Hadaba, Sharks Bay og Ras Nasrani 🐠. Kontakt os gerne før jeres næste rejse, så hjælper vi med at finde det perfekte hotel ud fra jeres ønsker.

Team Amisol Travel

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej