Banner for Amisol Travel A/S

Amisol Travel A/S Recenzje 1414

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en dejlig ferie på Tamra Beach resort. Revet fra hotellets badebro var fantastisk til snorkling. Maden var udmærket dog lidt ens formet. Guiderne var let tilgængelige. Vi var på en fantastis... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har efterhånden rejst en del gange med Amisol og det fungerer som sådan godt Eneste anke jeg har er at deres priser ryger op og ned, og det kan være frustrerende at planlægge når priserne er så svin... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Syns om : Fly, flymad og service.Hotel, mad m.m. Hyggeligt , ikke for stort hotel med smukke beplantninger, flotte klippede buske og sjove ting sat rundt i haven. Middel snorkelmuligheder på hot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Godt fly personale med højt humør , godt hotel med personale der var i lige så godt humør og meget service orienteret , hotellet var sharm reef hotel i sharm el sheikh . Totalt meget for pengene

1. Biuro podróży
  2. Agencja sprzedaży biletów lotnicznych
  3. Wyszukiwarka lotów
  4. Hotel
  5. Agencja turystyczna
  6. Organizator turystyki

Informacje o Amisol Travel A/S

Napisane przez firmę

Amisol Travel - Mere end 300.000 glade gæster.

Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.

Solrige drømmerejser

Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!

Forpligtelse til kundesikkerhed og tilfredshed

Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.

Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.

Find din næste rejse

Læs mere om rejser til Egypten

Læs mere om rejser til Syditalien

Rejser vi selv vil med på!

Napisane przez firmę

Din drømme rejse venter!
Hos Amisol Travel finder du et hav af rejser som passer perfekt til done behov og ønsker til en rejse. Hos os finder du både hoteller perfekte til den næste romantiske getaway og store resorts med badeland perfekt for familierne.

Rejser til Sharm el Sheikh

Tag med os til Sharm el Sheikh og få meget mere ferie for pengene

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Super rejse

Det hele fungerede som det skulle. Især flyselskabet Airseven var en god oplevelse. Vi kunne dog godt have ønsket en guide der kunne dansk, men han var både sød og venlig, så det var intet problem for os.

20 lutego 2026

Hej Andrijana

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle, og at flyselskabet Airseven gav en god oplevelse ✈️

Vi vil lige tilføje, at vi også har danske guider på destinationen, og kontaktinformationen til dem fremgår på jeres billet, så man altid kan få hjælp på dansk, hvis det er nødvendigt 😄

Godt hotel, dårlig guide

Beskrivelse af rejsen var rigtig god. Hotellet levede op til sine 4 stjerne, veltilberedt mad, begrænset udvalg. Vin og øl ok, drinks elendige som ofte ved all inclusive.
Guiden var ikke god. Misinformation omkring hotellets wifi, så han kunne sælge simkort. Vores wifi virkede fint overalt på hotellet. Guiden mødte ikke op på hotellet ved træffetid, en bestilt taxa via ham til butikscenterbesøg, kom ikke. Ved hjemtransport blev han i bussen og chaufføren åbnede kun for bagageboksen så passagererne selv måtte finde kufferterne. Nævnte at der ville stå en guide i lufthavnen, som ville lede os videre - der var ingen. Vi klarede os som meget erfarne rejsende, men ikke god service i et lidt usikkert land.

12 lutego 2026

Hej Vagn

Tak for din grundige feedback. Det er godt at høre, at hotellet levede op til forventningerne, men vi er selvfølgelig kede af at høre om de udfordringer, I oplevede med guiden.

Vi vil meget gerne have mere information om oplevelsen, så vi kan følge op og blive bedre. Du er velkommen til at sende detaljer til post@amisol.dk.

Oceniono na 4 z 5

God information og meget brugbar app.

God information og meget brugbar app.
Hurtig til at svare på henvendelser både før og under rejsen.

Hej Line

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at vores information og app var brugbar, og at vi kunne svare hurtigt på dine henvendelser både før og under rejsen 🤩

Vi ser frem til at byde dig velkommen på nye rejser med Amisol! ✈️💛

Oceniono na 5 z 5

Havde en vellykket rejse med jer til…

Havde en vellykket rejse med jer til Sharm El Sheik. Ingen problemer, kun info. at der er ikke meget armplads i Airseven.

15 lutego 2026

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at I havde en vellykket rejse til Sharm El Sheikh, og at alt ellers forløb uden problemer 💛

Perfekt

Alt klappede både før under og efter ferien

Hej Tommy

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at alt klappede før, under og efter ferien 🌞

Vi glæder os til at byde dig velkommen på nye rejser med os!

Dejlig ferie

En god oplevelse at rejse med Amisol. Meget højt serviceniveau på destinationen med gode guider, godt hotel og høflig betjening.

Hej Jakob

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse med Amisol, og at både guiderne, hotellet og servicen på destinationen levede op til forventningerne 🌞💛

Vi ser frem til at byde jer velkommen på nye rejser med os!

Oceniono na 1 z 5

Utilfredsstillende service / pris

Vi havde brug for lidt assistance og til trods for både skriftlige og mundtlige henvendelser skete der ingenting.
Det er jo fint med WhatsApp og e-mail men i sidste ende var der ikke nogen hos Amisol, som tog action.

Hej Bent

Tak for din feedback. Det er meget beklageligt at høre, at du oplevede manglende opfølgning, selv efter både skriftlige og mundtlige henvendelser. Vi stræber altid efter at være tilgængelige og handle hurtigt, og vi tager din oplevelse alvorligt for at sikre, at det ikke sker igen.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse på en fremtidig rejse.

Tip-top service

If you would like to enjoy a trouble free, stress free holiday, look no futher. Been with Amisol twice in Egypt in 2 months, once in January and in February again. You feel being taken care since the moment you step inside the aircraft. Everything is arranged and runs smoothly. Happy people with valuable information are waiting at the destination, always ready to be reached via phone (whatsapp). And if that is not enough, they have arrange even MobilePay for the extra trips.

Hi Alin

Thank you so much for your amazing review! We’re thrilled to hear that both of your trips to Egypt with us were stress-free and enjoyable, and that you felt well taken care of from the moment you stepped on the plane ✈️🌴.

We look forward to welcoming you on many more adventures with Amisol!

Best regards

Fin ferie

Behagelig flyvetur med god information. Fint hotel og god mad.

Hei Hanne Elisabeth

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du havde en god ferie med os og oplevede at få god information – det lyder bestemt som opskriften på en vellykket ferie ✈️🌴

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på nye oplevelser 🌞

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerede som det skulle

Alt fungerede som det skulle, sød og venlig service og betjening hele vejen igennem fra bestilling af rejse til vi landede i Kastrup igen :0)

Hei Karina

Tusind tak for din hyggelige anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle, og at du oplevede sød og venlig service hele vejen – det er præcis sådan, vi ønsker, at vores gæster skal opleve deres ferie med os 🌞✨

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage på en ny rejse med os ✈️

Hei Johansen

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at servicen levede op til forventningerne 🌞✈️

Oceniono na 3 z 5

Hotellet var som sådan ok

Hotellet var som sådan ok, bortset fra, at værelset IKKE blev gjort ordentlig rent. Der manglede tit håndklæder.

13 lutego 2026

Hei Helle

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af at høre, at værelset ikke blev gjort ordentligt rent, og at der manglede håndklæder. Vi håber, du fik mulighed for at sige til hotellet eller guiden, så de kunne rette op på det under opholdet.

"Voksenhotel" ...

Pænt og rent hotel fra 2024 og med fin service fra personalet ~ MEN der stod i Amisols beskrivelse, at det var et "voksenhotel"! Dette var ikke tilfældet, da der også var børn på hotellet og hermed til tider høj og støjende underholdning i poolen.
Hotellet oplyste, at det oprindeligt var et "voksenhotel", men at dette blev ændret for 1 år siden!

8 lutego 2026

Hei Niels

Tak for din anmeldelse!
Det stemmer, at Pickalbatros Laguna Club Resort tidligere var et voksenhotel, men dette blev ændret i 2025. Vi har opdateret oplysningerne på vores hjemmeside og på din billet, hvor hotellet beskrives som “en dejlig oase for hele familien”.

Vi tilbyder også et udvalg af rene voksenhoteller, så kontakt gerne vores rejsekonsulenter inden næste rejse – vi hjælper jer med at finde det helt rette hotel til jeres ønsker 🏖️

voksenhotel

Hotel levede ikke op til at være et voksenhotel som beskrevet.
Når man fravælger fællestransport er der ingen information fra guiden. Amisol havde ingen opslag om info møder .

Vi var syge under opholdet og fik henvist en læge, men der var ingen opfølgning, hvilket kunne have været værdifuldt.
Vi kunne i princippet selv have valgt en flybillet og et hotel

1 lutego 2026

Hei

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede helt op til forventningerne. Normalt inviterer vi alle vores gæster til velkomstmøde på hotellet, og vi deler både telefonnummer og kontaktinformation til guiderne inden afrejse – både på billetter og via e-mail.

Vi tager din feedback seriøst og vil gerne høre mere om jeres oplevelse, så vi kan blive bedre. Kontakt os gerne på post@amisol.dk, så vi kan hjælpe jer yderligere.

Godt rejseselskab

Godt rejseselskab, der er styr på alt, god modtagelse i lufthavnen i Egypten.

6 lutego 2026

Hei Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du følte dig godt taget imod, og at alt var styr på – fra lufthavnen i Egypten til resten af rejsen ✈️🌴

Dejlig ferie

Super god guide i Veronika. Dejligt feriested.

Hei Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at I havde en skøn ferie, og at Veronika gjorde oplevelsen ekstra god 🌞✈️

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på nye eventyr!

Oceniono na 5 z 5

At alle aftaler blev overholdt og god…

At alle aftaler blev overholdt og god service hele turen igennem både før og efter

6 lutego 2026

Hei Kjeld

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alle aftaler blev overholdt, og at servicen levede op til forventningerne hele vejen igennem ✈️🥰

På gensyn Sham el Sheik.

Hørte fra nogle venner at jeg skulle tage til Egypten i stedet for Thailand. Det har jeg aldrig fortrudt. Lækkert hotel, strand, koraler og turen til Cairo. Alle på hotellet Marriott Ranaissance i Sham el Sheik var utrolig hjælpsomme og jeg glæder mig til at genbesøge hotellet og personalet. Gå ture udenfor hotellet gav yderligere oplevelser. Cafeen bygget ned af klipperne. Hilsen Lars Friis Vildbjerg.

2 lutego 2026

Hei Lars

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at Egypten levede op til forventningerne – fra hotellet og stranden til turen til Cairo 🌴🐠 Det lyder som en ferie fyldt med både afslapning og små eventyr udenfor hotellet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på nye rejser med os! 🌞

Oceniono na 5 z 5

Stedet er fremragende med gode…

Stedet er fremragende med gode restauranter, og en dejlig frisk service fra personalet - det er lige før, man føler at de er gamle venner.
Stedet - området omkring bygningerne er en sand park alt er klippet, og græsset er son greenen på en dyr golfbane. Stor tak til personalet og alle gartnerne

Hei Hans Christian

Tusind tak for din anmeldelse!
Det lyder som en ferie i paradis med smukke omgivelser, og personalet, der føles som gamle venner – det kan vi godt lide at høre! 💚

Oceniono na 5 z 5

Vi blev virkelig fulgt godt på vej og…

Vi blev virkelig fulgt godt på vej og var aldrig i tvivl om noget.fedt hotel og god info om udflugter.

Hei Birthe

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at I følte jer godt guidet, og at hotellet samt info om udflugterne levede op til forventningerne 🏖️

Vi glæder os til at byde jer velkommen på nye eventyr snart! ✈️

Team Amisol Travel

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej