Am comandat pe 22 dupa 4 zile comanda a fost anulata nu au produsul in stoc. Am achizitionat produsul prin paypal si bineinteles nu mi-am primit banii nici acum... Recomand cu incredere ;)
Zobacz, co mówią recenzenci
Am cumparat destul de multe produse din acest magazin. Intr-adevar am avut probleme cu un telefon mobil dar stiu ca nu este vina lor ci fabrica care l-a montat. In rest toate produsele merg perfect. A... Zobacz więcej
Produsul ok, dar la confirmarea telefonica a comenzii mi s-a explicat ca nu se poate livra in Paradisul Verde ci trebuie sa ma intalnesc cu agentul fancurier in Corbeanca. Pana la urma agentul era chi... Zobacz więcej
N-am absolut nimic de reprosat fata de modul in care am fost servit insa sunt dezamagit de produsele pe care le comercializeaza. Am comandat 2 huse HTC pe care le prezinta ca fiind originale si din p... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Altshop.ro Magazin online cu livrare imediata in toata Romania prin curier.
Dane kontaktowe
str. ionel fernic nr. 15, 800545, bucuresti, Rumunia
- 0336802225
- contact@altshop.ro
- www.altshop.ro
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Foarte rapizi in preluuarea comenzilor. Si cu garantiile stau foarte bine.
Super
Foarte multumit de acest site!
Promtitudine, seriozitate. tot ce doresti
Sunt de incredere
Am comandat de mai multe ori, de valori mai mici si am fost multumit de fiecare data.
Seriozitate
Acum 3 ani nu credeam ca un notebook MSI poate sa fie atat de fiabil. Multumesc Altshop !
Servicii de calitate
Sunt foarte multumuit de serviciile Altshop,livrare la timp.
sunt multumita
Totul s-a derulat foarte rapid si fara probleme. este prima data cand fac comanda pe acest site si sunt multumita. multumesc
great team!!!
sunt multumit de serviciile acordate de echipa altshop deoarece te informeaza mereu despre starea comenzii. eu am facut mai multe comenzi si chiar am fost multumit.
super
este foarte ok firma , deoarece informati clientii in permanenta despre ceea ce se intampla
profi!
mi-au trimis 3 e-mail-uri si m-au sunat de ori ori sa imi spuna in ce stadiu se afla comanda. foarte seriosi si amabili
Servicii excelente!
Produsul a ajuns comform descrierii,sigilat si bine ambalat!
Recomand aceasta companie si altor persoane pentru achizitionarea de produse! Am fost placut surprins!
Keep it up like this!
Seriozitate si Promptitudine
Tot respectul pentru aceasta companie!
Sunt seriosi, rapizi, de cuvant, spun ca dupa ora 16 iti va fi livrat produsul comuandat, iar la ora 16,12 esti sunat si in 10 minute esti deja in posesia produsului!
Nota +10
Servicii excelente!
Sunt foarte multumit de serviciile lor. Am cumparat foarte multe produse si niciodata nu am avut probleme.
Chiar am returnat un produs din vina mea. Pentru ca nu am fost atent la specificatiile acestuia.
Am sunat la firma si a doua zi a venit un angajat si mi-a restituit banii in schimbul produsului returnat.
Servicii de 5 Stele
Intotdeauna au fost foarte seriosi si propti. S-o tina asa in continuare
Excelent
O companie care se respecta,am dat a treia comanda si totul a decurs excelent,sunt foarte multumit de experienta cu ALTSHOP!Numai STIMA!Liviu Daniel
super OK !
comanda preluata in conditii excelente .rapid promt.
livrarea a doua zi , exact cum s-a convenit. produsul in stare excelenta.
recomandam fara rezerve.
multumesc si m-ati castigat cient.
corect
am primit comanda in a doua zi lucratoare dupa confirmare. Totul s-a desfasurat corect si imi voi informa prietenii si colegii de serv despre ac companie
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.