ALTSHOP Recenzje

294
Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Am comandat pe 22 dupa 4 zile comanda a fost anulata nu au produsul in stoc. Am achizitionat produsul prin paypal si bineinteles nu mi-am primit banii nici acum... Recomand cu incredere ;)

Oceniono na 3 z 5

Am cumparat destul de multe produse din acest magazin. Intr-adevar am avut probleme cu un telefon mobil dar stiu ca nu este vina lor ci fabrica care l-a montat. In rest toate produsele merg perfect. A... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Produsul ok, dar la confirmarea telefonica a comenzii mi s-a explicat ca nu se poate livra in Paradisul Verde ci trebuie sa ma intalnesc cu agentul fancurier in Corbeanca. Pana la urma agentul era chi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

N-am absolut nimic de reprosat fata de modul in care am fost servit insa sunt dezamagit de produsele pe care le comercializeaza. Am comandat 2 huse HTC pe care le prezinta ca fiind originale si din p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Altshop.ro Magazin online cu livrare imediata in toata Romania prin curier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(294)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Logistica precara.

Comunicarea - 5*
Produse - 5*
Motivul ratigului meu este modalitatea defectuoasa de livrare. Adica: daca eu fac comanda la ora 10 dimineata, si aleg curierul, am pretentia ca a doua zi produsele sa ajunga la mine, pt ca nu degeaba am dorit curier RAPID. In cazul dumneavoastra NU s-a intamplat asa. Am facut comanda la 10 dimineata, apoi am fost sunat de catre un reprezentant instiintandu-ma ca produsele imi vor fi trimise abia a doua zi, ca peste inca o zi sa ajunga la mine fara a-si cere scuze din partea companiei. Pentru mine e mai mult de 48 de ore. Mai aveti de lucru la partea de logistica. In rest toate bune.

22 czerwca 2011

Comanda ok

Comanda livrata in intervalul specificat de maxim 48 de ore,colet ambalat bine,sper sa mai colaborez cu altshop si in viitor.

20 czerwca 2011

Excelent

Livrare prompta , suportul pentru clienti foarte foarte bun . De acum inainte toate achizitiile IT le voi face de pe Altshop.ro

14 czerwca 2011

comanda livrata ok

comanda livrata la timp prin curier rapid ,colet ambalat foarte bine nu ma asteptam sa fie atata seriozitate bravo echipa altshop o sa mai revin sa mai cumpar de pe site seriozitate ,tineti-o tot asa ,din partea mea nota 10 cu felicitari

12 czerwca 2011
Oceniono na 4 z 5

Foarte frumos

Mi-a placut mult ca m-ati anuntat de starea comenzii. Inclusiv cei de la Cargus mi-au trimis un e-mail ca trebuie sa primesc un pachet. Ce nu mi-a placut (aici nu e chiar vina voastra - este a ROMANIEI) este ca ati trimis comanda exact dupa ce ati vazut banii in cont si nu dupa ce ati vazut confirmarea platii trimisa pe e-mail. Aici puteti sa mai lucrati putin. :))

25 maja 2011

Promtitudine

Totul a decurs foarte bine. M-au sunat pentru confirmarea comenzii, am primit mail si sms ca sa ma tina la curent cu starea comenzii.

21 maja 2011
Oceniono na 4 z 5

Magazin online foarte bun!

Consider acest magazin fiind unul foarte bun, cu putine remarci, in sensul informatiei oferite pe site pentru fiecare produs in parter, care nu in toate cazurile este suficienta. in sensul ca a trebuit sa caut informatii despre acel produs si in alte parti.

In rest, servicii ok, comunicare ok, seriozitate ok

Un plus pe care eu il apreciez in comparatie cu alte magazine este acceptarea platii prin PayPal

10 maja 2011

una din cele mai bune

Este una din cele mai bune firme, mereu te tine la curent cu starea produsului, cand acesta a fost pus la posta esti anuntat, pe mail, prin sms, sau printr-un telefon, produsele sunt de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi, iar situl si navigarea pe site este foarte usoara.

18 kwietnia 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej