Med meget empatisk serviceminded betjening blev de yderst lækre retter serveret. Vin mente vi nok at klare selv ud fra en excellent vin liste. Vi kommer tilbage igen igen
Intensiv rygning ved udeservering gjorde udestue miljøet helt ulideligt. Maden og den gode service blev overskygget af oplevelsen af at være på ryger bodega! Fatter ikke en moderne restaurant tilla... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Restaurant Alsace, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen. Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.
Inni użytkownicy przeglądali również
Med meget empatisk serviceminded…
L’Alsace emmer af god stemning
L’Alsace emmer af god stemning. Betjeningen er, som altid, hyggelig, intuitiv og bare “god”. Min veninde og jeg fik, det der må være, årets bedste julegløgg.
Jeg er ikke ‘fast gæst’, men kommer altid med glæde. Jeg kan, på det varmeste, anbefale et besøg.
Alsace når det er bedst
Restauranten har fået ny chefkok, hvor der bliver gået all in på det nord-øst-franske køkken. Det gør de helt eminent! Har fået tarte flambée, som var helt perfekt samt en fisk - bækforel - med mandler og rosenkål, som er noget af det bedste jeg nogensinde har fået i København. Vi fik desuden kødretter og caviar som var helt fantastisk. Vores dansk-franske tjener leverede desuden outstanding service aftenen igennem. Tak for en god aften!
ubehagelig tone
Vi har tidligere været meget glade for at besøge restauranten da deres franske køkken tiltalte os.
I fredags gik vi forbi og tænkte de måske havde et bord til 2 - ved ankomst blev vi mødt af en ung dame som svarede de ikke havde et bord før om 30-35 min hvorefter vi svarede det var ok og at vi ville sidde i baren - MEN nej det kunne vi ikke - vi skulle gennes a vejen så vi gok- Det var ikke den mest imødekommende tjener vi har mødt.
Så Alsacé må undvære os fremover
Bristede forventninger
Vi har ikke været der i flere år. Fik en gave-invitation til stedet som skulle indløses.
Bestilte moules marinere og frølår.
Muslingerne var smagløse, incl. suppen, ingen duft eller smag af hvidløg.
For os er frølår steget/grillede, som i sydfrankrig. Her var de i flødesovs. ( vores fejl, helt erkendt, vi kunne bare have læst menukortet ordentligt! Men igen helt smagløst. Jeg er sikker på at suppen var fuldstændig den samme som til muslingerne.. Der skal gå mage år før vi koner der igen.
Betjeningen, ok, forstået sådan, at de var nærmest ligeglade, også da vi nævnede det med frølårene.
Super god mad, vin og sercive
Super god mad, vin og service. Et godt sted, der er værd at have som en af sine faste spisesteder. Man kunne spise her hele ugen. Vh. Martin, Magnus og Thomas 🙂
Charmerende spisested
Meget venlig modtagelse samt charmerende spisested på L´alsace. Fiske suppen var fremragende. 2 halve hummer blev serveret på en fin skalddyrs fad og helt til at gå. Har aldrig fået så fin og lækkert dessert, creme brulee med is og små fetaost, og wiener eiscafe som virkelig var toppen. Til vores næste besøg vil jeg prøve deres helstegte rødspætte som også så lækkert ud på andres gæsters tallerkener. Ikke mindst tusind tak for en god og serviceminde betjening.
Som at spise i en rygerbule
Fatter ikke en moderne restaurant tillader rygning på dets udeservering når det er klods op af en udestue med åben dør og flere steder hvor røg kan trænge ind!
Gården er meget lille og der ryges intensivt så røgen trænger ind i udestuen, hvor vi sad. Måske er det bedre i hovedrestauranten, men hvem vil sidde der om sommeren.
Meget dårlig oplevelse! Tror ikke vi kommer igen desværre. Foretrækker at indtage vores mad i et røgfrit miljø.
For dyrt i forhold til kvaliteten.
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
Nye kartofler skal have bid - ikke være ukogte. Kalveschnitzel var smagløs og meget lille. Saucen var for fed.
Fint brød, god rødspætte og dejlig vin.
L'Alsace har mistet sin magi
Den ellers legendariske L'Alsace har mistet sin magi. Med en stab af udelukkende udenlandske medarbejdere, der tydeligvis ikke var hverken uddannet, eller havde erfaring som tjenere, betød at madoplevelsen kom ned på kantineniveau, som på ingen måde matchede prisen. (Det var for dyrt) Råvarerne var fine, men retterne manglede tidlige tiders engagement og finesse.
Bedste restaurant i København.
Bedste restaurant i København.
Helt igennem fantastisk mad og den bedste service.
75 år fødselsdag
For 2 år siden holdt vi vores Guldbryllup på restaurant Alsace, det var vi meget tilfredse med. Derfor har vi netop holdt vores 2 x 75 år fødselsdag (11/9) på Alsace, med 33 deltagere.
Det var igen meget fint, lækker mad, gode afstemte vine, fantastisk service og en rigtig god afslutning i den nye bar på 1 sal. Vi kommer bestemt igen.
Vi holdt konfirmationsfest for vores…
Vi holdt konfirmationsfest for vores søn med 34 gæster.
Velkomst i gården og middag på terrassen.
Helt fantastisk lækker mad, vin og professionel servering.
Ja vi kommer helt klart igen.
Altid en god ven
Altid en god ven. Inde eller ude, kommer lidt an på vejret, men lækkert er det dog altid.
Fantastik oplevelse
Fantastik oplevelse! Vi skulle benytte os af en smartbox og bookede os ind hos L’alsace! Vi blev taget godt imod med en menu som kokken havde forberedt til os. Dejlig betjening. God mad og vin samt en rigtig hyggelig atmosfære, kan varmt anbefales. Tak for en dejlig aften!
Fantastisk god mad i Restaurant l'Alsace
Vi var et selskab på 11, der på forhånd havde bestilt en 3-retters menu. Lokalet var smukt og hyggeligt, bordet var fint dækket, og der stod et glas cremant parat, da vi kom.
Forretterne var oksekødssuppe eller fiskesuppe, og da vi tog den første skefuld og smagte på den kraftige, intense suppe, bredte der sig en nydelsesfuld stemning omkring bordet, der blev forstærket af den gode riesling, som vi drak til.
Hovedretterne var en hel smørstegt søtunge eller kalvemørbrad med skovsvampe og grønsager. Jeg har aldrig fået en så god og veltilberedt fisk, og de to, der valgte kalvemørbraden var også meget tilfredse.
Desserterne var pæresorbet med frugter eller ostetallerken. Og igen var maden af højeste kvalitet.
Betjeningen var tip top. Vi kan varmt anbefale Restaurant l'Alsace.
Meget tilfredsstillende oplevelse.
Havde inviteret 12 gæster til 5 retters menu.
Inden middagen havde jeg aftalt med restauranten hvordan det hele skulle forløbe.
Der var ikke en finger at sætte på hverken mad eller betjening.
Og alt forløb som aftalt. En stor fornøjelse.
Kan kun anbefales for deres professionalisme.
Fantastisk restaurant
Fantastisk restaurant! Overraskende billigt, top kvalitet, lækker mad, dejlige omgivelser og professionel betjening. Jeg kommer igen hurtigst muligt og vil anbefale det til alle.
Det er den absolut dårligste oplevelse - vælg et andet sted
Det er den absolut dårligste oplevelse jeg længe har haft. Vi bookede bord i forvejen og informerede i sen forbindelse om, at vi havde en smsrtbox til en gourmet oplevelse på DKK. 799,-. I øvrigt en julegave fra vores drenge. Da vi ankom til restauranten blev vi bænket ved er bord lige ud for indgangen, så vi blev kølet godt af hver gang døren gik. På trods af at dervsr rigeligt med ledige borde andre steder i restauranten. Vi blev præsenteret for en 3 retters menu, og det var så set. Det stod der ikke noget om i smartboxen. Vi havde nok forventet at blive præsenterer for eg menukort, og var indstillet på at betale ekstra om nødvendigt. Nå men vi fik maden og den var for så vidt udemærket. Efter maden blev vi spurgt om vi ville have kaffe, hvilket vi meget gerne ville. Da vi så fik regningen viste det sig at de tillod dig at tage DKK. 76,- for kaffe, selv om det faktisk var en del af smartboxen. Under middagen følte vi is totalt overset, ja nærmest som en 2. rangs gæst. Den eneste grund til 2 stjerner i stedet for én er, at maden på trods af et stykke kønsløst toastbrød og en krystalliseret parfait, så var maden ok, men heller ikke mere end det. Så jeg vil i den grad anbefale alt andet end denne restaurant.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.